![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaderim
Kahrediyorum kaderime Seni benden ayırdı diye Vefasız bir sevgiliye Gönlümü verdi diye Niye diye her dakika Kendime soruyorum Bu kahpe kaderime Lanetler yağdırıyorum. 1997 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kahrımdan
Sanmaki sensiz mutluyum Sanmaki huzurla yaşıyorum Beni, sensiz bıraktığın zaman Bilki kahrımdan ağlıyorum Elveda deyip giderken Bana veda ederken Sanmaki anlamadım Beni hala sevdiğini Gözümden dökülen yaşlar Seni sevdiğim için Sanmaki seni unuttum Sadece kahrımdan ağlıyorum. 1999 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahroluyorum
Senden çok uzaklardayım Çaresizlik benliğimi sarmış Yıkılıp, kahroluyorum Sana kavuşamadığım için Keşke engelsiz mesafeler olsada Sana koşup gelsem Sımsıkı sarılsam sana Hiç ayrılmamak için Yine yıkılıp, kahrolmamak için 1998 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaldı
Görüyor musun halimi Sensiz kalakaldı Yalnızlık ve çaresizlik Benliğimi sarakaldı Duyamazsın sesimi Sensiz susakaldı Derdin ve kederin *******imi alıkoydu Hissediyor musun hislerimi Sana olan öfkemi Nefretimi ve kinimi 2003 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karşılıklı olsun
Sev ama; karşılıklı olsun Eğer karşılıksız ise; hiç sevme Rahatın, huzurun kalmaz sonra Ah çekersin, duyanın olmaz Perişan olursun, dört duvar arasında 2001 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Korkum
Bulutlar gökyüzünde yerini almış Yağmur yağacakmış gibi Hava ise hafiften kızarmış Akşam olacakmış gibi İçimi bir korku sarmış Yüreğim daralıyor sanki Bir taraftan rüzgar esiyor Bu nasıl rüzgar, aklım almıyor Yıldızlar gökyüzünde dizi dizi Ben yıldızlara, yıldızlar bana bakıyor Çünkü gecenin o derin karanlığında O daracık sokaklarda, yalnız kaldırımlarda Sadece *******in arkadaşı, Sırdaşı ben varım Ne ben gecesiz, ne de Gece bensiz yapabilir Çünkü ikimizde yalnızız Belki birgün ben öleceğim Toprak olup gideceğim O zaman; Ebediyyen ******* benim olacak. 2001 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Korkuyorum
Dışarıda yağmur yağıyor Yine hüzün saçıyor Öte yandan gök gürültüsü Bu kadarı da fazla Kaldıramam ben bu yükü Ne yapsam ne etsem de İçimdeki korkuyu terk etsem Aslında bana koyan Yağan yağmur değil Gök gürültüsü de değil Sensizlik Sensizliğin özlemi ve İçimdeki yalnızlık duygusu Evet evet korkuyorum Yalnızlıktan, sensizlikten Ve bu karanlıktan Herşeyden korkuyorum Hayattan, insanlardan Aldanmaktan, aldatmaktan Seni benden alan Sessiz ve sinsice Bu karanlıktan korkuyorum 2003 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Lanet
Duvardan resmimi kaldırmışsın izi kalmış Sana gamsız bana zavallı demişlerse ne olmuş Sen gitmişsin bana hatıra olarak ihanetin kalmış Çektirdiğimiz fotoğrafları yırtıp atmışsın Bana lanet etmiş, nankör demişsin Ben ölmüşüm ruhum gezmişse ne olmuş Sanmışsınki sana ihanet ettiğimi Tek suçun bana güvenmemek, inanmamak olmuş Sen dost kurbanı, ben dost kurbanı olmuşuz Laneti ben değil dost bildiklerimiz haketmiş. 1996 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Lazım mı?
Sarhoş olmak için, içmek mi lazım İnsan içmeden sarhoş olamaz mı Gülmek için, mutlu mu olmak lazım İnsan içi kan ağlarken gülemez mi Ağlamak için, gözlerden yaş mı akmalı İnsan gülerken içi kan ağlamaz mı Ölmek için, ecel mi lazım İnsan yaşayan bir ölü olamaz mı Yalnız içmeye mi tiryaki olunur İnsan dünyanın derdine tiryaki olamaz mı Yalnızca sigaraya mı tiryaki olunur İnsan yaşarken ölmeye tiryaki olamaz mı İnsan bütün bunları yapabilir ama Sevmeden asla aşık olamaz. 2001 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Meğerse
Bugün anladım Bana verdiğin değeri Kalbime sapladığın hançerin Dinmeyen acısını İlk değildi Senin için sezdiklerim Yüreğime oturan ağırlığı Taş misali bilemedim Çözemediğim soruydu Kafamdaki senler Gelecek acı günlerden habersizce İmkansız sandım, yaşayacaklarımı Son darbenmiş meğerse Bugün yediğim 03.10.2003 Cuma 22:45 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|