![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gam yemem.
Umurumda değil, Dünyalar batsada, Umurumda değil, şimşekler çaksada, Umurumda değil, seller aksada, Artık ülkemdeyim ya? Ölsem gam yemem. Umurumda değil, son nefesim alsamda, Umurumda değil, kıyametler kopsada, Umurumda değil, yarınım olmasada. Artık ülkemdeyim ya, ölsem gam yemem. Yavrumun başucunda, masal anlatırım, Bütün dertlerimi burda, unuturum, Hasretlerim bitti diye, ben avunurum Artık ülkemdeyim ya, ölsem gam yemem. Milyoner olarak hasret ölmekten se, Açlık çekerek ülkemde ölmeyi yeğlerim, Küçük yuvamda mutluluk, huzuru dilerim. Artık ülkemdeyim ya, ölsem gam yemem. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gardiyan!
Gülmeyen suratsız insanlar topluluğu var önümde, Elimdeki mektuba bakıyorum adres doğru mu diye? Katılaşan kalbinin yüzüne yansıyan haliyle, Evet, ne istiyorsun diye, seslendi gardiyan? Bakmayın bana öyle, ben katil değilim, Meraklanmayın, adi hırsız hiç değilim, Suçum Türk olmak mı? Belki de, emin değilim, Hapise girme vakti geldi! diye bağırdı gardiyan? Ne olursa olsun? Tutuklamışlardı beni dinlemeden, Avrupanın en pis hapishanesine neydi beni getiren? Konuşmaya gittiğim yerde, beni de mahkum eden, Ellerini kaldır, seni arayacağım dedi gardiyan! Ara, sor, ama dinle beni önce, anlatayım derdimi, Yeter be! kesin artık! Kusturmayın öfkemi, 5 euro için hapis mi yatılır? Söyletmeyin beni, Tamam, fazla vaktim yok, hadi anlat dedi gardiyan! Ben, bu hesabı ödedim bir yanlışlık olmalı, Makbuz elimde, yatacak mahkum mu kalmadı? Üçüncü kez ödettiniz, illahaki avukat mı olmalı? insan hakları nerde kaldı? Almanya değil mi yoksa Avrupalı? Ters ters baktı, söylendi, sıktı çaresizce dişini, Telefona sarıldı, aradı yetkisi olan birisini, Ne olduysa yumşattı birden sesini, Serbestsin gidebilirsin dedi gardiyan! Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gayrı
Canu sultanü barü hüdayu arayan gözüm, Akıtma yaşlarını seli durdur dertlüm gayrı. Duaların kabulü için kan bağlayan gözüm, iyi olsun yaran, merhemini sür dertlüm gayrı. çağır Yunus Emreyi yanan bağrıyla söylesin, Allahını bilmeyen dost yanıma hiç gelmesin, Kur-anıma söylüyorum, benim tek gayemsin, Sus lal olmuş dilim ne olur Allah de gayrı. Rabiam çıkmış dağlar başına, abası yırtılmış, Mecnun Leyla için gözlerinden yaşlar akıtmış, Kesiş Mirza keremden Aslı kızı kaçırmış, Bilme zekam bunları gücüm kuvvetim yok gayrı, Sırtımda abamla giderim birgün bu ellerden, Kırılmaz kalbim dost zehir versede elinden, Yaş döker mi? akranlarım kabrimde inceden inceden, Dökmesin yaşını güller, söndü ateşim gayrı! Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geldim!
Bu günahkar ve naçiz kalpli bedenimle, Huzurunda günahlarımdan arınmaya geldim. Gözlerimde yaş kalbimde nefs ile, Bu hastalıktan kurtulmak için bak sana geldim. Affet beni lutf-u A-layı dergah-i büyük yarim, Dizimdeki tek kuvvet, gözümdeki derin ferim, Elimdeki pırlanta, gönlümdeki meşaleli nakışım, Huzurundan feyz alıp coşmaya geldim. Muhammedül emini görmeden giderim diye, Elimdeki günah defterinden kurtulmak ümidiyle, Bu yüce günde senin sevgili listene, Mü`min olup geçmek için ölmeye geldim. Affet beni yüceler yücesi Dergah-i padişah, Merhametli şefkatinle,şu kara seccadeye bak, Kabul demezsen cennete, cehenneme demem ah! Umudum sönmedi, günahkarım ateşe girmeye geldim. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Genç!
Son model araba ve aksesuar, Geniş tekeri çelikten cantı var, Gaza bastığımda herkes bana bakar, vaybe yerle arasında bir parmak var. Elbisem son moda kimsede yok, ayakkabım adidas bende para çok, Hergün et yerim o yüzden karnım tok, Ben çok zenginim kıskananım çok. Tere yağlı ekmek ve balın yanında, Salamsız sosizsiz olmaz kahvaltım, Umurumda değil Dünya herşeyim var, fakir çoksa banane. Nedir benim günahım? Param olması mı? Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçeği haykırır
Bu gurbetin akşamın da Dertlerime daldım gittim. Şu gurbetin ayazın da Yalnız seni hayal ettim. İçkimdeki dertli kadeh Cananımı hatırlatır. Duydum beni ararmışsın Özlemime hasret kattın. Duydum beni sorarmışsın Yine beni sen ağlattın. İçkimdeki dertli kadeh Vuslatıma kavuşturur. Güneş doğar pencereme Dertlerimi alıp gelir. Aşk arayan yüreğime Çaresini Tanrı verir. İçkimdeki dertli kadeh Cananıma kavuşturur. Ben bilirim herşey yalan. Yalnızlığın kölesiyim. Hayallerde tamah bulan. Sessizliğin nefesiyim. İçkimdeki dertli kadeh Gerçekleri çağrıştırır İçimdeki elem çile Beni alıp sana taşir. Dert denilen işkence Hergün benle uğraşır. İçkimdeki dertli kadeh Çöküşümü anımsatır Bu gurbetin akşamın da Dertlerime daldım gittim. Şu gurbetin ayazın da en sonunda ben pes ettim. İçkimdeki dertli kadeh Gidişimi hatırlatır. Elveda sevgilim ruhum. Elveda birtanem canım Elveda yaşamım gülüm. Elveda elveda aşkım. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gereği
Sevgi olmayan yerde büyüyen kalpsiz insanlar, Tertemiz çocukça bir feryadı sizce duyar mı? Saygının bittiği bir yerde oturan avcılar. Çocuk diye beğenmediği bir varlığı sizce sayar mı? Kulak vermeli, tertemizce mesaj verene, Şair ne kadar güzel anlatmış bir şiirinde, Anlamsızca katledilen bir mazlumun yerine. Kendini koy ve düşün gereğince. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geri Dön
Tükettin bütün umutlarımı, sevgiye hasret bıraktın, kırdın kolumu, kanadımı. ellerim tutmaz, dilim söylemez oldu seni unutamıyorum. ne olur geri dön geri dön seni seviyorum. yıktı hayatımı sensizlik, sen yoksun ya çöktü icime sessizlik, bırakma beni sensiz, aşksız sevgisiz. ne olur geri dön, geri dön seni özlüyorum. üzerime alsam bütün dertleri, mezardayım inan sensiz diri diri seni seviyorum ne olur dön geri. geri dön seni çok seviyorum. canımdan daha çok seviyorum. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum
Anlatmanı bekliyorum. simdi söylemeni istiyorum. ne diyeceksin tabi bilmiyorum ama sunu bil aska inanmıyorum çünkü seni sevmiyorum. sevemem terketmek kolayıma gelir, tutunacak dalın varsa tutun, çünkü susacak dilin, belki vedayı yazacak elin.. sevmiyorum çünkü sana inanmıyorum, sevgiye inanmıyorum. aşka inanmıyorum. dermanın bitsede aşk bacada tütsede sevgiye ettim tövbe aşka inanmıyorum. sana güvenmiyorum. elveda simdi gidiyorum gidiyorum Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Git.
Ben sevdim mi bir kere, gönülden severim. Ben sevdiğime gönlünü, ömrü boyunca verenim, Ben bir kere sevdim mi, ölümüne severim. Ölmemi istiyorsan, haydi durma çekil, git. Ben Anadolunun bağrından gelen biri, Mertlik bizim şanımız, yalanın yoktur yeri, Kalbimizin bir tane, olur sadece sahibi. Eğer beni sevmiyorsan, haydi durma çekil, git. Yorulmayız sevdamızı haykırmaktan Dünya`ya, Yaşamayız hayallerde, boş umutlu rüyada, Sana olan sevgimin yoksa karşılığı, bu hayatta. Beni fazla oyalama haydi durma çekil, git. Yeri geldi mi sevdamızı gönlümüze kazarız. Gerekirse aşkımıza şiirlerde yazarız. Kalpden sevdik diye kendimize kızarız. Beni istemiyorsan haydi durma çekil, git. Birşey söylemeden git. Sadece git. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|