![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() On kasım
Bugün yaslı günümüz, Atayı anıyoruz.. Onun ilkeleriyle, huzurlu yaşıyoruz... On kasım'ları sevmem, bana hüzün verirler.. Unutulan kederler, tekrar geri gelirler... Atatürk öldü amma, kalbimizde yaşıyor... Çok seviyoruz diye, Dünya bize şaşıyor... Onun ilkelerini, yaşatmak zorundayız.. Bıraktığı mırası, bilmek durumundayız... Cumhuriyeti kurdu, ummeti millet yaptı... Laiklik ilkesiyle, tarafsızlık yarattı... Bazı insanlarımız, bunları anlamıyor.. Başlar kuma gömülmüş, sağa sola bakmıyor.. Ne yazık ki geçmişi, çabuk unutuyoruz.. Söylenilen her sözü, doğru zannediyoruz. Her söz doğru değildir, bazı istisnalar var... Bu rejimle ilgili, bir takım emeller var... Türk milleti bunlara, asla tavız veremez.. Atatürk sevgisini, gönüllerden silemez... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sanal sevgiliye
Bu gece hep sizi düşündüm,acaba nasılsınız diye. Dedim kendi kendime,daha tanımadan bu sevgi niye. Bu bir aşk midir hayır değil ya nedir böyle aşktanda öte. Düşündüm ki bu sevgi,bizi hazırlar derin bir muhabbete. Sız asıl bir kadın olmalısınız,yaşıyorsunuz çocüklarınızla. Tek başınıza değilsiniz,teselli olun yeni dostlarınızla. Galıba biz dost olacağız,aşktan ve sevgiliden çok ilerde. İnşallah mutlu olursunuz,önünüzde olan bu uzun senelerde. Sizinle dost olabilmek,bana bir şeref olsa gerek. Sizinle bir muhabbete ve sevgiye,razı olurum severek. Ben sizi görmedim,sizde beni görmediniz elbet. Kalb gözümle görüyorum sizi,öocuklarınızla ederken muhabbet Arada bir telefonla konuşabilsek,nasıl olurdu bilmem. Birazda korkuyorum,çok etkilenirimde terk edemem. Ben kimseyi terk edemem,bu bana Allah'ı terk etmek gibi, Sizinle yazışmak ve söhpet,zevk veriyor bana ibadet gibi. Inanın son satırları yazarken,gözlerim yaşla doldu. Dedim ya rabbim af et beni,içimde kattıyyen kötülük yoktu. Ağlıyorum Derya ağlıyorum,Allah yanımdadır. Sende ağla ne olur,ağlamak seninde gönlündedir |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sekiz mart kadınlar günü.
kadın haklarına, sahip çıkalım Bilelim onlar sız, bir yaşam olmaz. Sonsuz bir sevgiye, karar kılalım. Sadakat olmadan, sevgi yaşamaz. Kadınlardır bize sevgiyi veren. Dertli günümüzde,olurlar yaren. Vefakar olanlar, kemale eren. Onların hakkını ödeyemeyiz. Çocuklarımıza anne olurlar. Her nerede olsa, sevgi bulurlar. Ufak bir çiçekle, mutlu olurlar. Onların hakkını ödeyemeyiz. Kadınlar olmadan, hayat çekilmez. Her derde devadır, sırrı bilinmez. Mücevher gibidir, ele verilmez. Onların hakkını ödeyemeyiz. Kadınlar olmadan, kalkınamayız. Mutlu yaşamayı başaramayız. Onları hor görüp dışlı yamayız. Billur kadehlerde, incidir onlar. Kadınlar Dünyada, çok çile çekmiş. Ezilmiş büzülmüş, her şeyi vermiş. Yinede sabredip, kaderdir demiş. En zor çilelere, katlanır onlar. Cumhuriyetimiz, kadını bildi. İnsanca yaşama, hakkını verdi. Tutsaklıklar bitti, özgürlük geldi. Bu haklardan taviz, vermeyeceğiz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni arıyorum
Arıyorum seni, bulamıyorum. Acaba nerdesin, ne yapıyorsun. Seni kimselerden, soramıyorum. Merak ettiğimi, biliyor musun. Ey sevgili dostum, artık gel bana. Bütün benliğimle, bağlıyım sana. Sevgimi kullandım, hep senden yana. Merak ettiğimi, biliyor musun. Beni böyle dertli, bırakamazsın. Sendeki sevgimi, azaltamazsın. Biliyorum bensiz, mutlu olmazsın. Merak ettiğimi, biliyor musun. inat etme artık, dön bu sevdadan. Kini ve nefreti, kaldır aradan. Sonra bizi bağış lamaz yaratan. Merak ettiğimi, biliyor musun. Seni bir dost diye, bağrıma bastım. Kalbimi sadece, bir sana açtım. Senin yollarına, sevgimi saçtım. Merak ettiğimi, biliyor musun. Telefonunu aç, cevap ver bana. İçimdeki derdi, açayım sana. O zaman belki hak, verirsin bana. Seni sevdiğimi, bilmiyor musun |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sermaye
Sermaye ilahlaştı, dediğim dedik diyor. Arkasından gidenler, kurtuluruz sanıyor. İnanşlar yozlaşıyor, hürafeler revaşta. Gerçekler kaybolüyoy, akıl kalmadı başta. Devletimi severim, o beni sevmesede. Kanunlara bağlıyım, içim el vermesede. Sevgili arkadaşlar, aynı yolda olalım. Çıkarımız uğruna, siyaset yapmayalım. Başınızı ağırttım, kusuruma bakmayın. Mecburen yazıyorum, derdim çok ne yapayım |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili arkadaşım.
Sevgili arkadaşım, selam gönderiyorum. Merhametli kalbin var, sana inanıyorum. Hakiki dost olalım, Kinden nefretten uzak. Gerçekleri görürsek, kimse kuramaz tuzak. Hayat geldi geçiyor,sonumuz ne olacak. Bizi teselli eden,gerçek dostluk olacak. samımı davranalım,dostlarımız çoğalsın Gerçekten sevenleri,kimse yadırgamasın. Sevgi bu insanların,aşıdır ekmeğidir Barış ile kardeşlik, sevginin emeğidir. Allah’a giden yolda,sevgi olmasa idi. Ne kadar yalvarsak ta o bizi sevmez idi. Halbuki Allah’ımız,bizi ne çok seviyor. Samımı olanlara, ne isterse veriyor. İnsanları sevmeden,Allah’ı sevemeyiz. Adıl olmazsak eğer,murada eremeyiz. Bu Abdulkadır kulun,oldu barıştan yana. Sevgini benden alma,yalvarıyorum sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili Babam.
İbadetle geçti bütün hayatın. Dillerde söylendi,övgüyle adın. Malı mülkü bıraktın,dağlarda kaldın. Yerin cennet olsun,sevgili babam. Sen gittin gideli,ben kala kaldım. Senin boşluğunu, dolduramadım. Tatlı sohpetini, unutamadım. Yerin cennet olsun, sevgili babam. İstiyorum sana, layık olayım. Senin bulduğunu, bende bulayım. Dünya yaşantından, örnek alayım. Yerin cennet olsun sevgili babam. Dünya kelamına,yalan katmazdın. Herkesi severdin, taraf tutmazdın. Höş görülü idin,hiç kalb kırmazdın. Yerin cennet olsun sevgili babam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgimiz sönmesin.
Yalandan dolandan uzak duralım. Verdiğimiz sözde karar kılalım. Sevilen gönüllerde kıral olalım. Sevgimiz sönmesin kalıcı olsun. Dini inançlara saygı düyalım. Hep doğrudan yana taraf olalım. Eğer yanlış varsa bulup atalım. Sevgimiz sönmesin kalıcı olsun. İnanç sömürüsü yapmamalıyız. Kimsenin ahını almamalıyız. Bizi eleştirenleri düymamalıyız. Sevgimiz sönmesin kalıcı olsun. Dini kullanarak para kazanma. Sahtekar insana sakın yaranma. Dürüstlükle aran süçlü aranma. Sevgimiz sönmesin kalıcı olsun. Ceza veren olma af edici ol. Kötülükçü değil iyilikçi ol. Mazlüm olanlara merhametli ol. Sevgimiz sönmesin kalıcı olsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Siyası cinayetler.
Siyası cinayet, işleyenlere. Yardım edenlerin, sonu hüsrandır. Suçsuz yere insan öldürenlere. Acıyıp yedirmek, bile haramdır. Allah’ı sevenler, insan öldürmez. Bilirler insanın değeri çoktur. Hakka aşık olan kin bile gütmez. Zulüm ve intikam, dinlerde yoktur. Dinlere uyarak yol yürüseydik. Ayrı ayrı değil birlik olurduk. Allah’ı gerçekten sevebilseydik. Düşmanlık gütmeyip dostlar olurduk. Bu sözler sadece, bizlere değil. Semavi dinlerin, hepsini bağlar. Allah’a inanmak, bir oyun değil. Dürüst inananlar, yanlışa ağlar. Gerçekten inanan,insan olalım. Allah’ın rahmeti,bizimle olur. Yanlış yapanlara, karşı çıkalım. Samımı olursak o bizi bulur. Allah’ım yardım et, bu insanlara. Hakikati görüp iman etsinler. Bir mucize göster aldananlara. Sözde değil özde seni sevsinler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmek
Insanları sevmek,bize görevdir. Sevelim sevilelim,mutlu olalım. Sevmek sevilmekten,daha üstündür. Bizde sevenlere,yardım edelim. Gönül zenginliği sevgiden geçer. Eyer sevgi yoksa,gönül haraptır. Sevgiyi besleyen,beyin gücüdür. Bu güce sahıpsan,gönül ferahtır. her zaman olalım,sevgiden yana. Sevgisiz bir yaşam,neye yararki. Sevgi verelimki,saygı alalım. Bilelim saygısız, sevgi olmazki. En büyük zenginlik,sevgimiz olsun. Onunla ağlayıp onunla gülelim. Bizimle beraber,oda yaşasın. Her hasattan sonra,tekrar ekelim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|