![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Solan Sevdamın Filizleri
Kayboldum hüznün hazin ufuklarında Ayaz yemiş dalında Açmamış tomurcukları Ellerimde solan sevdamın filizleri Bir tebessüm bekleyen yüzüm Gülümsemiyor artık Sensizliğin ağır sessizliği Tetikliyor ümitsizlikleri Kabuslu rüyalara dalıyorum Bütün bir gece İçim dağlanıyor Donuk suretli resimlerdeki Her bir bakışımda gözlerine Nerede ah! O ellerin Tutacakmışçasına uzanan Serseri bir kurşun Vuruyor ansızın büyük sevgileri Bitkin düştüm yine Bir hasret girdabında Uzayan yollara vururken gecenin karanlığı Gönül her dem yeni bir vuslata aşina Özlemişim meğer uykulu gözlerle Sabah oluşunu beklemeyi Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Son Kez
Şiirlerimle selamladım seni Her gülüşünle ağladım Hani Yok olup gitmeyecekti, bu sevda Alacakaranlıkta göründü ellerin Son bir kez sallandı Kaybolmadan evvel Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Nokta
Gözyaşlarımı, senin için saklayacağım Belki görürsün diye, damla damla Gözlerimden yüreğime doğru, bir akışla Hep seni bekleyeceğim Karanlık *******in sonunda Belki mutlu olacağım Belki de yokluğun ile bedbaht Ölümsüz sevdalara nispet Son noktayı, hep aşk adına koyacağım Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyle
Ayrılık en acı yara bana Terk ettin lanet olsun o ana Tüm acılardan en acısını Tattırdın bu aşkla bana Kahretmek az mı gelir İntihar fazlamı söyle Dünyamı yıktığın günü Ömür boyu unutturur mu söyle Sevsen de deliler gibi Bir gün olur vefasıza düşersin Boşa geçer en güzel yılların O zaman dönülmez yola girersin Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|