![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bağ Bozumunda
Cennet sanmıştım bağ bozumunda Siyah üzüm bahçelerini Eylül yorgunluğuyla gelen Sarı rüzgarlarda Alın terimi asmıştım güz asmalarına Yürek bir avuç kor Külüm tevekler dolusu Hevenkler de evlek evlek Tahta çitler boyunca Kuru tütün kokusunu esans yapıp Günler boyu koşmuştum Köy yosmalarına Sanırmısın sahte cennetlerde görülmez Cehennem rüyaları Siyah üzüm bahçeleri dönmez mi Siyah yağmur taşlarına Kırılmaz mı yürek Toplamazmısın parçalarını Babilin asma bahçelerinden avuç avuç oylum oylum Aylardan eylül ayı Mevsim bağ bozumu zamanı Halaylarla kandıralım kendimizi gel Bolluk bereket şerkıları çalsın Sazlar sazenler Ay ışığı oynaşsın gölün üstünde Cennet sansın bağ bozumunda sevgililer Siyah üzüm bahçelerini |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bağrımızdaki Güller
Demir kapıların arkasında solacaksa öfkemiz Ne gerek vardı yıllarca büyütmeye bağrımızda gülleri Üç beş günlük ayrılıkla bitecekse sevgimiz Ne gerek vardı sayfalarca yazmaya kağıtlara sözleri O bu şu demiş ki Demiş ki efendiler Sen suçlusun İnsan olduğun için İnsanlığını koruduğun için Kanun demiş ki Demiş ki kitap Doğruluğu bırak Doğru olmuş gibi yap Ben demişim ki Biz demişiz ki Onur bizim kendimiz Bu vatan içiniz biz Demişler efendiler İşte demir kapı işte ayrılık Demişiz ki Demir kapıların arkasında solacaksa öfkemiz Ne gerek vardı bağrımızda büyütmeye gülleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar
Yükselir topraktan bir tatlı bahar Güneşin renkleri yeri sarınca Bütün hasretiyle yerleşir bahar Şarkı bile söyler topal karınca Bu bahar var ya bu bahar Çocuk sünnet olacak Mahkeme hapis bitecek Çok iş var bu bahar Staja bile başlarım bu bahar Topal karıncam aksamayacak artık Yağmurlar yağacak yağacak bu bahar Susuzlukta bitiverecek bu bahar Mollalar çoğalacak bu bahar Enflasyon duracak Döviz düşecek tepe taklak Belki bir roman kızı bulurum gene Bir roman kızla Bir kızla Kızla Bu bahar(....?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar Uyanmadan
Esen bir eşarbın avuçlanan kokusu Doldukça ciğerlerine Isınır belki buz tutmuş yüreğin Yaseminler açar beyninde Ve ellerin Şuh ve baygın bakışlı bir tefin Ritmini vurur yanlızlığının o çılgın duvarlarına Islığına düşer bahar sevdaları Toprak sevdaya uyanmadan Yeniden seversin belki beni Ellerimin kıvrımlarını Yanaklarımdaki çizgileri Ve mahçup şakaklarımdaki Beyaz nehirleri Bakışlarındaki hüzünle okşayarak Ödüllendirirsin yeniden Bir eski zaman düşü kurarsın Uzanıp dizlerime edayla Ellerin ellerimi kavrar Yüreğin yüreğimi Biliyorum... Beni yaşarsın bensiz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar Ve Yaz
Saklıysa yaz gözlerinde Baharı arama Kayıkhanelerin Aşınmış Ahşap iskelelerinde Yazımı Bir kavanoz reçele değişme Kiraz olsun Vişne olsun Ruhunda şeker ağdası Hiç kalmasın Gençlik hayallerinde Kulaklarında küpedir Vişneler kirazlar Kalbinde aşktır İlk baharlar ilk yazlar Tutunduğun dallara kar yağmadan Baharı yaşa Yazı sev Bir çift vişne Bir çift kirazda |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baharı Beklerken
Baharı bekledin mi sen Benim gibi Yeşil kırları özledin mi Güneşin sıcaklığını Denizin maviliğini Düşlerinde hissettin mi hiç Soğuklar yetti arık Yüreğimde Beynimde Gözlerimde Kar taneleri istemiyorum Gönlümün saçaklarında Buzlar sarkmasın Soğuk ******* Boş yatağımı doldurmasın Cemreler düşsün Hava ısınsın O yok artık Bari tabiat Elini uzatsın Baharıyla yazıyla Beni aldatsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baharı Yaşamak
Bu bahar hiç yaşlanmadım Hiç acımadım Geçen yıllara Ne gönülde bir tek umut Ne unutulmuşluk.. Koşmak istiyorum çayırlara Papatyaları kucaklamak istiyorum Kelebeklerle kovalamaca oynamak Bulut kümelerini yarıştırmak istiyorum Yeşil çayırlara uzanıp... Bugün bütün dünyayı Kucaklamak istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakırköy Güzeli
Mor Sümbül Sokağı dar uzun uzun Bakırköy Güzeli çekilmez nazın Annem beni sana vermez diyorsun Kaçırırım billah duvara yazın Bakırköy güzeli ben sana yandım Bir tek gülüşüne aldanıp kandım Mor Sümbül Sokağı denize iner Kalabalık insan üst üste biner Annen seni bana vermezse eğer Bakırköy Meydanı Mahşere döner İstanbul caddesi uzayıp gider Aşkımız ne bugün ne yarın biter Annen uzatırsa bu işi eğer Hem sana hem bana kötülük eder. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakma Gözyaşıma
Sen benim gözyaşıma bakma Gözyaşım hüznünden Senle yaşadığım güzel günlerin Biliyorum o güzel günler Bir daha geri gelmeyecek Bundan sonra daha güzelini yaşasak da O anıları hiç bir şey silmeyecek Sen bakma gözyaşıma Bugün kü halimden değil bir tek tanesi Tanıştığımız günlere ağlıyorum ben Evlenme heyecanına Bakırköy sahillerine Kulağına fısıldadığım şarkılara 'Bana bir aşk masalından şarkılar söyle' Pendik günlerine ve sahillerine Tuzla *******ine,danslarına müziklerine Oğlumun doğum müjdesine Kavgalarımıza küslerimize Mazimize ağlıyorum.. Sessizce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakmak
Ben senin eserinim İyi bak gözlerime Orda Kendi hatalarını Göreceksin Umutsuzluğunu Ve kaygısızlığını Kendi umutsuzluğunu Ve mutsuzluğunu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|