![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ay Işığı Şarkıları
geçmiş akşamlar gri mi desem lacivert mi bir dansözün zilleri rakseder gibi yıldızlarda kabataslaktır ölüm yoksa peyzajı ömür mü sen zor tesadüflerde tiran kolay kaçışlarda serseri bulutlara oturmuş ben gündönümü
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayrılığı Aldatmaktır Aşk Mevsimler Üstü
hayatın sonu olduğu saçlarının yanışı yapayalnız uykusuz çocuklar bana bıraktığın yorgunluğun rengi incinmiş baharlar bayramı zor eden kör dilenci ben bulamadığın şarkıyım anlamadın yıkıcı sakladığım yaprağın damarında çırpınır hayat uzak ışıklar alır suçlarımı yığınlarca serseri başlar ara nağme evren sana bulanmış tepeden tırnağa yıldızlar dökülmüş yere nerdesin paylaşmak için ay olgun meyvedir artık sev sevebilirsen gözyaşlarımın tuzu cesaret ister aşk bu biter ayrılığı aldatmaktır aşk mevsimler üstü aldatılan üstüne kurulmaz dünyaların hırçınlığı sonsuz başlangıçsın başlangıçsız son akşamüstü beraberliğimiz burada mektup yalnızlığı iklimsiz tarihte boş bırakılmış yerdesin sımsıkı ben sana tutunmuşum yokluğuna ölümü yenmek bu ölümü yenmek yalnızlığın hatırasız kollarında
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılığımın Sonatı
yağmurlu sessizliğinle bekliyorum şiir akşamlarında anladım hayatı şehir susmuş sadece ben ağlıyorum yaktığım sokaklarda ayrılığımın sonatı
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Gündemli
seni herşeyim olan hiçbirşeyime dağladım kesik kesik düz çizgi değildir havai sınırsız ağzının kenarı seher yordamı çıtırtı yapmadan ölür şairliğin paylaşmak tutkusu utançsız kerem alevi olur gece sırrakadem gülüşler bekler savmayı yalanını gülüşler yalanları ağlamaklar bekler ayrılığını mevsim mevsim biz serçelerin su içişine mahkum kapı kenerlarına kırlangıç yuvası mı desem öpmek isteği bu mu yoksa hayat güvercin uçurmak kadar olmamış şiirler misali susamak sağırlığına kalbinin aptalca bekleyiş çöpçüsü ellerim varamaz eline hileli özleyiş sürgünü düşlerimde sen iadeli taahütlü maskaralığı saçmalığın ayrılık gündemli
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Planı
doğaya ekmek ve tuz taşır incinmiş yaşamak dedikleri bakışlarının anlamı özgürlük dedikleri boynumda sımsıkı zincirmiş sensizlikte gülüşlerin eksiksiz tamamı baktığım heryer bir toplama kampı sayısız yokluğunun yorumlanışı bende bedenimde ilkel güdülerin amansız krampı gidişinin bensiz planı durur çekmecemde ayrılık işte eksiksiz ve zamanında suya düşmez hiç ayrılığın muazzam planı aşk umursamaz ölümü görev adamında selamsız sabahsız sevgiler dünya yalanı hayatın zorla sorulmuş hatırı oyun provası güncel uğrak çat kapıdır kavuşmak ölümlü programlı bırakıştır aşk bitmez anı dakikası şairler ona sarılır utangaç ve alçak gönüllü
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babamın Ölümü
derya mı umman mı desem aynı mı sonu yorgun kıyı boyu yaralı bıldırcın sürüsü babamın ölümü kırgın tadımlık mı yoksa yılmanın dalgalanmanın kusmuş gürültüsü bulutlar boşa mı gitti siyah mı söyle eni sonu sevmek mi bilmem ayrılık mı ömür törpüsü he babaaaam vay babaaam her anım tütsü koksa ömür dediğin gurbet sıla bir yaralı kuş türküsü battım sorma değme ölüm aşkım eskimiş taze özendim sana ağzım yüzüm garipliğin en küfürlüsü babamın ölümü ayrılığıma çilekeş komşu olsa daldığım dünyalarda mahkum kapımın sürgüsü
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bağdat'ta Zafer
bağdat'ta bir bardak su versem sana umudun olsam kolun kanadın kanat açsan filistin'e anka olsan küllerinden çoğalan sesin olsam dize getirecek zulmü yenmiş gibi olurum bin düşmanı bağdat'ta bir bardak su götürecek bizi zafere şimdi istilanın gölgesinde büyüyor çocuklar çocuklar özgürlüğe bileniyor bağdat'ta bilirsin bilirsin bağdat'tan filistin'e gerilmiş bir yaydır zafer ahmed giymiş bembeyaz kefenini ahmed'in gözükara ahmed siyah gecede bembeyaz çiçeği ezilen dünyanın ahmed çiçek tutar gibi mavzer tutar elinde ahmed inanmış bir kere dayanmaz bu yüreğe çelik zırh misket bombası ırak'ta çocuklar sıkı çalışıyor derslerini nedir zulüm işgal yağma ırak ırak'ta çocuklar profesörü antiemperyalizmin bağdat'ta bir bardak su versem sana yenmiş gibi olurum bin düşmanı ahmedim
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bağımsızlık Türküsü
sabah selamı ısmarladım gözlerinin buğulu duman sarısı yollarından nazlı yardan haber yok turna sürüleri çağıldar yarama sakarya akar gözlerimden sırrını toroslar mı bilir kaçkarlar mı hikmetinden sual olunmaz ölmem gerek yar saçına bağbozumu ışkın zamanına yatan asma dalıyım aşkına ölümsüzlük şarabı olmak üzre ayaklarında şeker şerbet bir gülüşüne ayakta kızılırmak asi fırat karasu meriç seyhan ben sessiz ellerine sığan anadolu memedim haber bekler dağ taş yer gök kurt kuş mektuba kesmiş üç beş nöbetine ben sarı kamışta açan gelincik urfa'da çapraz fişek sen izmire koşan memedin nazlı yari ay yıldızlı çiçek atılmaz sevda asker tayınında parıldar bağımsızlık türküsü biz umudu aldık mavisinden gözlerinin göğünün dumlupınarda uyandık anafartalar ele güne fermanım olsun yar saçından yemen ellerine yeminle susmaz bu millet allahuekber dağlarından ses ettik aşkımıza yüzbin alazlı yürek kemalin evlatları yalınkılıç koşar güneşe meçhul asker bağımsızlık kınası yakmış avuçlarına durur mu kızılırmak ay yıldız vurmuş üstüne ölüm bilmez gayrı memedim anadolum kefen bezim mazlumların ocağı yurdu hasret kalmış bağımsızlığa dağların yürekte durmaz kalpak vurur alnının çatına emperyalizmin
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bağışla
yüzün bitimsiz ve koskoca bir soru şimdi kavuşmak yeni bir ayrılığa hazırlıktır mecburiyetler sonrasızlığa büyük bahane anladım ki şaşkınlıklar her zaman ağır suç unsurudur bağışla beni
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bağışla Yıllarımı
darmadağın suçlarımla bağışla yıllarımı gelemem kendime sendeyim kalem kağıt kalem kırmışım ömrüme umutsuz sayıklamalarımı tanığımız olan tüm aykırılıkları acımasız dağıt gençlik gibi yok dünyada ölüme mahrem pek bir şey kalmadı affetmem ölüşün kanıt tasasız sonyazımda iç çekiş durgun deprem sınırsızlığım yeni dil özgün yanıt donuk dağdağa dingin bahsedilen biz kehkeşan telaşı kentin ilk ışıkları sen derbeder saçlarımda sönük yoz kırık oyuncak ağlanmış acı istekli ten
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|