![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkımız Birleştirecek,İkimizi
Hülyalarım ve yalnızlığımda, Yıllardır yaşattığım, Seni göreceğim aşkım, Senin yüzüne bakacağım, Çünkü sen; Ruhumun kaybettiği eşi’sin, Bu dünyaya gelirken, Benden ayrılan diğer yanım’sın, Bilinmeyene gelmiştim ben, Seni bulmak,seni yaşamak için, Ve kollarımda olacağın o gün, Gelmekte,biliyorsun değil mi? Dünyanın sonuna kadar, İzleyeceğim seni, Aşkımız birleştirecek ikimizi, Kim ayırabilir ki? Ölüm alacak sonunda bizi, Kim geri getirebilir ki? Seninle birlikte içeceğiz, Yaşamın ve ölümün kadehinden, Bize sunulan aşkın şarabını. Haydi gel artık aşkım, Sensizliğin olmadığı yerlere, El ele beraber yürüyelim.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkımız,Cennet olurdu
Yaşayabilseydik eğer, Aşkımız, Cennetimiz olurdu,İnan. Olmadı, Felek aldı benden seni, Götürdü yıldızlara, Kaldım bir başıma, Yapayalnız, Biliyorum, Seninle bir daha, Sonsuza kadar, Buluşamayacağız. Sen göklerde, Melekler aleminde, Bense kara kaderimin, Cehennemimde yaşayacağım. O nedenle aşkım, Seninle bir daha, Sonsuzluk aleminde bile, Sonsuza kadar, Kavuşamayacağız.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımızı Güveler Yemiş.
Sen gittin gideli, Aşkımızı kapattım sandığa, Bir gün sandığı açıp, Bakmak istedim aşkımıza, Bakmaz olaydım keşke, Aşkımız yok,bitmiş, Aşkımızı güveler yemiş.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın zehir Oldu Bana
Huzurum kaçtı, sen yoksun, Kalbim ağır, sensiz taşınmıyor, Bulamam, uçtu gitti sevda kuşum, Bulutların arasında artık sır. Sensiz her yer çöldür bana, Yalnızlıksa tıpkı bir mezar, Gezdiğim yollar ve bütün dünya, Sen yoksan güzelim, zehir bana. Zavallı başım, divane aşık, Aklım yerinde değil, karmaşık, Gençlik günlerimde olamadım, amma, Güz günlerimde oldum, sefil aşık. Aşkın zehir, sevgin panzehirdi bana, Ah çekerim güzel, haberin var mı? Dualarım sardı alemi, sema’yı, arz’ı Olurmuyum sandın sensizliğe razı? Hakir görme kendini Koca Adam, Bir gün gelecek, elbet yıkacaksın, Aşk bahçelerinin önündeki, Duyarsızlık ve sevgisizlik bendini.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Balyoz Gibi Dövüyor.
******* soğuk,Ben yalnızım, Yatarım gecenin koynunda, Aşkın sıcaklığından mahrum, Demirci dükkanının örs’ü gibi, Aşkın bana olmuş sanki balyoz, Vur ha vur,vur ha vurur bağrıma, Dövdüğün? demircinin elindeki, Kor halindeki demir değil, Acımadan devamlı vurduğun, Yalnızlık balyozuyla,her gün Şekilden,şekile koyduğun, Dövdüğün o örs değil güzelim, Seni sevmekten başka, Suçu olmayan,sana aşık, Koca adamından başkası, Değil be güzelim,değil!
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın esir etti gönlümde beni,
Bıktım bu yürekten, hemde usandım, Yanarım harında,candan yaralandım, Sen yoksan,varmışım,yokmuşum bir, Bilmem ki neden? Ben aşka kandım, Aşkın esir etti gönlümde beni, Ne var,yaşamışım yüz yılı,bir günü, Toprakta çürüyecek nar bedenim, İçemeden bir kadeh aşk iksirini,
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Gözü Kördür,Bilir misin?
Aşkın gözü kördür,bilmelisin bunu, Zaman eser geçer,biter gençlik oyunu, İlk baharda kurumla çalım yapan güllerin, Güz geldiğinde çıkarırlar suyunu. Elindeki taze güle bak,utangaçtır azıcık, Sevda rüzgarlarıyla darma dağınık, Ne umutlar besliyordu o da gönlünde, Umut etmek uzun,yaşam kısa ne yazık. Gece yıldızlar bana sevdiğimi sundu, Öpüverdim bende gül yanağını, Dişlerken usulca tatlı dudaklarını, Bir de ne göreyim,ısırmışım avucumu. Yar sarı saçlarını salıp,savurduğu an, Alırdım mis kokusunu seher rüzgarından, Yüz yıllık ölüye dokunsa tatlı soluğu, Döner başı,ölü bile fırlar mezarından. Gül bahçesinde gül gibi ışıldar yanağı, Doyulmaz bir hayattır,onunla vuslat şafağı, Kızıl dudağından bir damla düşse toprağa, Çiçeklenir hemen,çöllerin bile kuru toprağı. Gece gündüz,şarap sohbet,ince saz, Kör insan, bu adamı elbet anlamaz, Ceyhan,Dicle Fırat’ta akar nice su, Çöllerde kavrulur da,bir damla su bulamaz. Maldan mülkten,yar sevdasından geçtim, Ne baş eğdim namerde,ne omuzlarda gezdim, Şu köhne dünyanın,aldatan zevkine karşı, Tomurcuk gül gibiydim, güldüm de geçtim.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Günahından Daha Ağır Var mı?
Aşkın günahından, Daha da ağırdır, Yağmur yüklü bulutlar, Diyorlarsa da inanma, Hiçbir günah, Aşkın günahından, Daha ağır değildir. Şimdi bahar zamanı, Bulutlar bırakacak yağmurları, Ağır olduğundan değil, Sevişmek için toprak anayla, Yeni aşk çiçeklerini tohumlamak, Yeni sevdalara gebe bırakmak için. Yağdıracak bulutlar yağmurlarını. Öğretecek bizlere de, Toprak anayla aşkını, Nasıl yaşadıklarını?
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Rengi Varmıdır
Aşkın rengi varmıdır sizcede gerçekten Güneş doğuyor ortalık şimdi bembeyaz Kavrulmakta her yan, gökten yağmış yine yaz Kıyıda gezerken gençler, kızlarda cilve naz Hani şöyle sevda sarısı gibi, Yaz sıcaklarının ocağında kavrulmuş Yoksa aşk ateşinin kırmızısı mı? Ya da dağları deldiren bir çılgınlık mı? Sahi, çılgınlığı rengi nedir bilen varmı? Alı al, Moru mor, kan ter içinde bir beden Öfkeyle solumakta Ferhat ve sorar neden Hep kapatmışlar yolları Şirin’e giden Engel olmayın bre, yeter artık dağlar Şirin’im uzaklara bakar Ferhat’a ağlar
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Türküsü
Çıktığım bir tepeden, Dinliyorken yaprakların hışıltısını, Tatlı bir müzik geliyor, Karşı vadide bir genç, Yüreğinde ki sevdasının, Aşkının türküsünü şakıyor geceye, Telleri altından sazın, Gövdesi fildişinden, Gümüşi bir ses yankılanıyor, Parlayan ay ışığında, Bülbüle nazire yaparcasına, Kırmızı gülüne besteler yapıyor.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|