![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benimsen
Gözümden yaşlar dökülebilir, Hüzünle gözyaşlarımı sil. Yüzüm solgun olabilir, Sımsıcak gülümse bana, Benim Ol Benimsen.... Duygularımdan sözler çıkabilir, İnana inana bana güven ver. Ellerim soğuk olabilir, Sıcaklığını ver bana, Bana Gel Benimsen.... Kalbim yeni sevdalara kapı açabilir, Yüreğimde sevgiler bulunabilir, Sana güvenim azalmış olabilir. Çılgın sevginle sev beni, Sar Beni Benimsen....
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bin Kere Seviyorum
Her sabah perdeleri açtığında, Sanki güneştim umudun olup doğdum bakışlarına. Belkide o an o baktığın yerde ben vardım, Çıktım yollarına umudun kalacağım baktığın her yerde...... Her yağmur yağdığında, Sanki yağmur damlacığıydım doldum gözbebekelerine. Belkide o an bir sevdaydım yanaklarından düşerken tuttun avuçlarında. Yarının olacağım sevdanı tuttuğun her günde. Bende Aşığım, Bir Günde Bin Kere Seviyorum...... Her akşam pencerenden baktığında, Sanki yıldızdım ışığın olup düştüm *******ine. Belkide o an o karanlıkta hislerindim sardım sevgilerini. Senin kalacağım kalbinin attığı her yerde..... Her yaprak kuruduğunda, Sanki yaprak taneciğiydim kaldım ellerinde. Belkide o an bir yemindim rüzğarlar uçururken bekledim seni. Son nefesin olacağım ölüyorum dediğin her saniyede. Bende Ölürüm, Bir Ömürde Bin Kere Seviyorum.....
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir'e Dört
O anlamlı yüzünde, Dört mevsim var. Dudakların, Gül pembesi rengidir. İlkbaharı getirir. Güzelsin Birtanesin...... Gülüşlerin, Sımsıcaktır yaz güneşi gibi. Başkasın Nurtanesin. Bakışların hüzünlüdür, Sonbaharı anımsatır. Şirinsin Gültanesin...... Gözlerin, Buğuludur kışı anlatır. Değildir kimselerin benimsin. Bana adadığın, Kalbindeki bir sevda ile, Yüzünde dört mevsimsin. Bir'e Dört, Benim Tek Sevdiğimsin.....
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir-el
Hayat savururken sizi, Buldum avuçlarımda. O an kapatabildim ellerimi, Zaman uçup giderken, Ona inat yitirmedim sizi. Özgürce gözyaşlarım akabilirler, Yanaklarımdan süzülürken, Tutarım sizi gözbebeklerimde...... Kader kavururken sizi, Sarmaya çalıştım yaralarınızı. O an tutanabildim yaralarınıza, Tebessümler kısa azalırken, Ona inat bırakmadım sizi. Alabildiğince mutluluklarım yaşanabilirler, Yüreğimden duygularım çıkarken, Bir-el uzanır sevgilerinize......
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Allahı Birde Beni
Sevgiyle sevişen kumrular gibi, Baharda açmayı bekleyen güller gibi, Yaşamak isteyen aşıklar gibi, Bir Allahtan Birde Benden, Vazgeçme....... Çalınan sevdalı şarkılar gibi, Dillere yazılan şiirler gibi, Yaşanıp kaybolan yıllar gibi, Bir Allahı Birde Beni, Unutma....... Çoçukların büyüklerini sevdiği gibi, Sevilmek isteyen tüm canlılar gibi, Meleklerin yüce Allahı sevdiği gibi, Bir Allahı Birde Beni, Sev.......
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bilseydin
Benim aklımı okuyabilseydin, Kalbimin içine girebilseydin, Seni nasıl sevdiğimi bir bilseydin, Beni anlardın. Beni o zaman severdin. Bir bile bilseydin, Sana olan duygularımı, Sonsuz sevdamı. Masum ve duygulu sevgimi. Ama görmedin, Kıymetimi bilmedin, Sen kaybettin. Bense utanıyorum kendimden, Şu komik halimden....
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Çınar Gibi
Bir sevgi sarmaşığı oldum, Dolanıyorum sana durmadan. Bir umut sevgisi oldum, Açıyorum sana tükenmeden. Bir sevgi ağaçı oldum, Kök salıyorum sana alışarak. Bir inat sevgisi oldum, Ölürüm sana düşünmeden. Bir Çınar Gibi sevdam kocaman, Sevdamın gölgesinde buluşur aşıklar. Bir Çınar Gibi sevdam uzun, Sevdamın anılarında yaşar aşıklar. Bir Çınar Gibi sevdam asırlık, Sevdamın etrafında ölür aşıklar....
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Garip Özlem
Şarkılar bir başka senin için. Melodiler sevgi çalar anlam katar. Aynalara yüzün raks eder, Hüzün düşer gönlüme gözlerimde sonbahar. Bir gamsız arsız üzüntü gelir, Bir düşünce yoğunlugu akşamlarımda... Sevinçlerim yoklugunda azalır hergün göremezsem seni, Hayellerimden çekilir resmin söylerim dilimde bir özlem türküsü. Umudum sevdamda bir yudum şurup, Beklemem ömrümdeki duraklarda. Özlemimden uzak kalsın ayrılık, Umut zamanı dökülür gözlerimden yaşlar... Gözyaşım silinmez yağmurlarca yağar, Özleme karışır gözlerimin daldıgı nokta. Baktıgım yerde bir umut ışıgı, Sevgim sevdana mutlaka kavuşacak. Bu hislerimin bir tahmini, Sensiz hallerim zamanla yarışır. Sevgime yakışır Bir Garip Özlem...
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gece Vaktinde
Yoğunlaştım sana derinden derine, Gece bir hayli ilerledi daldım hüznün içine. Çok yaklaştım sana gizliden gizliye, Gece bir sessizleşti düştüm yüreğimin derdine. Gece sakin ama yüreğim çoşkuluydu. Seni düşlerken düşündüm ikimizi, Baktığım her yerde seni buldum. Sevgim vardı gecemin içinde, Seni sordum yüreğime o bende dedi. Seni sordum gözlerime, Vazgeçmesi mümkün değildi. Herşeyim anladı seni. Zor tuttum kendimi ama dayanamadım, Başımı kaldırıp göğe baktım. Yıldızlar kaydı sanki gözlerimden, Susturamadım yüreğimin sesini. Seni çok sevdiğimi haykırdım masumca. O ses yankılandı gece boyunca. Bende anladım sade sana ait olduğumu. Ağladım sana hıçkırıklara boğuldum. Bir Gece Vaktinde kayboldum yerimde, O gece bulanamadım....
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gülde Bahar
Sen günahlarımın adı olsanda ödemeye razıyım. Ama sen, En kutsal sevdalarımın tadısın. Herşeyi yaparım seni sevmeye. Bu dünyada seni sevmekten başka, Daha ne güzel olabilir'ki. Seninle canlandım heyecanlandım, İçim kıpır kıpır şen şakrak. Yüzüm gülüyor duygularım sımsıcak. Bu güzel beni çıldırtıcak. Ateş ateş duman duman, Yakar beni sevda. Düştüm sevdanın içine mutluluklar benim. Varsın bitsin tükensin ömrüm onun yollarında, Sevgim senin canım kollarında, Bu ellerimdeki çiçekler senindir, Gel sarıl boynuma. Hey benim dünyalar güzeli sevdiğim, Bir Gülde Bahar'dır....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|