![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Postal Sesi
Rap rup,rap rup. Dirsek temas hiza al! Tüfek ass!uygun adım Marş marş... Off off,postal sesi, Selam,içtima, zonklayan ayaklar. Hiç kimsenin umurunda olmayan insan güruhu Bir hiçsin ama her şeysin. Sensiz hiçbir şey olmaz ama seninle de olmaz. Sadece acemi çavuşsun o kadar. Uygun adım marş,marş. Rap rup,rap rup.
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Saat
Tik tak tik tak tik tak. Adem baba kadar eskidir aşkın tarifi en az kendisi kadar. Habil ile kabil iki kardeş değil miydi! Neydi onları ayıran! Kimisi derki aşk bilmece, Kimisi tutku,kimisi ihtiras.. Kimisinin kafası karışık,hala düşünür. Bana sorarsan aziz dostum Yüreklerde yaşayan prens ve prenseslerdir engin derinliklerde, gönüllerin mahfuz yerinde şaşarsın günün birinde, bir tebessüm,tatlı bakışlar,aşk sözcükleri içinde bir yerde karşılığını bulur. Seni sen değilsin yöneten gayri, O çocuk çıkmıştır açığa. Artık aşkın saati çalışmaktadır Kimseye kulak asmadan... Tik tak tik tak tik tak.
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Salata
Vakit akşam. Güneş battı lambalar yandı Eve gitme telaşı aldı insanları. Kimisi gülerek kimisi yorgun, amaç aynı, ev! Bir genç sıkıntılı, sigara üstüne sigara. Sorun kız arkadaşı galiba! Aa işte O da geldi. Evet mutluluk. Diğer masada muhabbetle aşk karışık, Koyu sohbetler. Masa gittikçe kalabalıklaştı. Mutluluk, ne güzel şey. Köşede ben,sadık dostlarım kağıt ve kalem, Hatırlamışken dostlarımı kültablasıyla sigara. Unutmadım. korkmayın! Şehrin keşmekeşinde yol alan kalabalıklar, Kaldırımı onaran emekçinin teri, Sıkışan trafikteki kornalar, Bol kazançlı dilenciye acıyan, Bana cahudane olan dünyaya rağmen, Seni düşünüp mutlu oluyorum. Seni sevdikçe,kuvvet buluyorum. Andolsun ki doğru. Vallahide billahi de doğru.
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şaşkın Şair
Şaşkınlık şairin şahsına münhasır güzelliğidir. İnsanlar gibi anlatabilse derdini Sarılmazdı elbet kağıt ve kaleme. Sığınmazdı kelimelere. Sıradanlıktan çıktığın gün Sarılacaksın şairin elindeki mısralara Kardeş olduğu kağıtla kalemi Geç kalmışlık hırsıyla kapacaksın elinden. Ama yo! Sen sıradan bir güzel. O ise şaşkın bir şair.
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Selam
Selamımı almadın. Ne oldu? Yinemi bir sorun, yine mi asık yüzün yine mi dert tasa? Bıktım artık bunalımlardan tasalardan dertlerden, Sevgisizlikten ümitsizlikten. Bende sevilmek istiyorum. Zamanında gel sevgilim zamanında, zamanında sev sevgilim zamanında, zamanında gül zamanında. Seni çok özledim, gel artık Hayalinle sevişiyorum her gece. Rüyamda sen, sokakta sen, Yerde,gökte,beynimde... Bıktım artık senden! Yeter gel artık.
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senli Vakitler
Bulutlar geçiyor üzerimden ağır ağır Gidiyorlar memleketime, evime. Bir gürleme ve şimşekler çakıyor. İrkiliyorum tüm benliğimle. Bakıyorum koşuşan kaçan insanlara. Bende katılıyorum onlara Islanıyorum iliklerime kadar, Ah ne güzel! tıpkı mazideki gibi. Mutlaka senli vakitleri taklit etmişimdir! Bir gün sokakta,sırılsıklam ıslanan gülümseyen mutlu birisi ilişirse gözüne, bil ki O benimdir. Her yağmurda olduğu gibi.. Mutlaka senli vakitleri taklit etmişimdir.
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Nöbeti
Uykusuzluk çeken gözlerime sor. Çektiğim hasreti anlatsın. Yorgun ayaklarıma sor. Sevda yollarını paraladığımı anlatsın Düşüncelerimin duraksadığı şu anda, Beynimde çakan şimşekleri, Esen fırtınaları, sıcak boraları, Yoklukların getirdiği sıkıntıları, Uykuya, yatağa, En çokta,sana hasretimi, Güneşin şavkına sor. Sensiz nöbetler nasıl zor geçiyor, ah bir bilebilsen, diğer yarını bir görebilsen!
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sokaktaki Gözyaşları
Gülümserim gülüm,gül yanaklım. halin nedir böyle,niye mahsunsun? Neden yeni dikilmiş fidan gibi titriyorsun biraz rüzgar çıkınca? Evet uzaklardayız,yaşam zor. yalnız başına mücadeledesin.direniyorsun. ruhum daralıyor bazen. Kendimi dağlara atasım geliyor. Can acısıyla bağıracağım.anlamayacaklar. Ara sıra sokaklardayım gülüm, Sensiz yine sokaklarda. Zavallı,mecnun olup delirdi diyecekler. Delirdim çıldırdım ama, sevdandan değil,insanların aymazlıklarından. caddede yürürken gözyaşlarım süzülüyorsa yanaklarımdan, ve umursamıyorsam meraklı yüzlerce çift gözü!, sebebi sen değilsin ki be yavrum, içimde yaşattığım gül yanaklım elbet!
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sormayın
Yoktur beyitlerime söylenecek sözüm , Anlayasınız diye dökmüşüm oysa hecelere. Soruyorsunuz; Bu kim? neresi? Hangi şehir? Diye Okuyun dostlarım, okuyun sadece Düşünün canlarım, düş kurun beyninizde. Kurasınız diye güzel düşleri, Birazda o malum gülüşmeleri. Kâh üzüntü, kah kasvetleri. Harmanlıyorum işte be kardeşim. Görmemezlikten geldiklerinizi görüyor. Duymamazlıktan geldiklerinizi duyuyor, Düşünmemezlikten geldiklerinizi düşünüyorum. Coşkuda var. Hüzünde. Sormayın vesaire soruları Vurmayın yüzüme bildiğim doğruları. Tel örgüde hasret damarları kesilende, Barbarlığa direnen zamana şahit kalede, ay ışığında türkü tutturan da yüzlerce çift göz üzerimdeyken caddede gül yanaklıma gözyaşı dökende! Hepsi benim. ben. Okuduğun beyitler sensin ey halkım sen. Daha neyi soruyorsun ki?
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tanrının Oyunu
Tanrı genç delikanlıyı yarattı. Tanrı genç kızı da yarattı. Genç adamı en zemheri kışlarla sert, En sıcak yazlarla dirençli, İlkbaharla canlı, Sonbaharla olgun yaptı. Hayatı öğrensin, rabbine şükretsin diye Zor şartlarda bir yaşam, ardından yoksulluk lütfetti. Delikanlı yorgun ve yılgındı. Dört kere tanrının huzuruna çıktı. Kovuldu. Tüm bunlar aslında ceza değildi Ona. Hepsi aşk için tanrının delikanlıya verdiği Derslerdi. Utançla anladı olanları, Mutlu oldu. Uzun seneler hasret kaldığı meleğini, Tanrı Ona lütfetmişti sonunda.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|