![]() |
![]() |
#61 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1867
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BENİMDİN
Bu gece dokunsalar ağlayacağım Bu gece gidiyorsun çıldıracağım Bu gece bütün kadehleri kıracağım Bu gece ahh bu gece Benimdin ben hep öyle bilmiştim seni Benimdin ölesiye sevmiştin seni Benimdin canım kadar can gibi Benimdin Hani benimdin? Bu gece bağrıma taş basacağım Bu gece sen konuş ben susacağım Bu gece yüreğimde
![]() |
![]() |
#62 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AĞLADIM
Dün gece uzun uzun Seni andım ağladım. Sonu yok yolumuzun Ona yandım ağladım. Kim bilir acımızı Bu yasak aşkımızı O eski şarkımızı Çaldım-çaldım ağladım! .. Dolaştım sokaklarda Ağaran şafaklarda Seni senden uzakta Sardım sardım ağladım İmrendim sevenlere Sarılıp gidenlere Elele gezenlere Baktım baktım ağladım Benimsin bende değil Ellerim sende değil Yanmamak elde değil Yandım yandım ağladım. Tuza bastım yaramı Aşkla açtım aramı Sensiz son sigaramı Yaktım yaktım ağladım
![]() |
![]() |
#63 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() ADINI HASRET KOYDUM
Adını hasret koydum Geleceğin yok senin Gittiğin o yerlerden Döneceğin yok senin Toprak oldum yolunda Neler çektim uğrunda Pişman ettin sonuda Bileceğin yok senin Ümit olsun içime Işık olsan geceme Yağmur olsan bahçeme Yağacağın yok senin. Ağıt yaksam dilime Roman yazsam halime Ellerini elime Vereceğin yok senin Vazgeçtim artık senden Söyle ne gelir elden Ayrılığı gönülden Sileceğin yok senin.
![]() |
![]() |
#64 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() AYRILIKLARIN ŞAİRİ
Ben ayrılıkların şairi Yalnızların ozanıyım Sen masallar okurken daha Ben acıların yazanıyım... Haklısın aramızda dağlar denizler var Haklısın aramızda uçurumlar Senin sevdaların üç günlük masal Benim sevdalarım Allahıma kadar... "Elma şekeri mi sandın aşkı Ne şiirin şiir ne şarkın şarkı Hele bir kırılsın feleğin çarkı İşte ben o zaman görürüm seni" Hala "Tahta masalara" yazıyorsam adını "Aşk kitaplarında" arıyorsam tarifi aşkın "Kahır mektuplarında" yeniden buluyorsam seni Ve "ıslak mendillere" siliyorsam gözyaşlarımı "Eyvahlar" çekiyorsam her biten aşkın ardından " Bana sor ayrılığı- yalnızlığı bana sor" diye haykırıyorsam Ve "sabahçı kahvelerinde" bir çay gibi demliyorsam hasretini Ve "inadına " özlüyorsam o "çaykarası" gözlerini Bu benim ilk aldanışım değil Bu benim son yıkılışım değil Bırak bu sahte gözyaşlarını Üzülme "benim için üzülme" Üzülme bu son için üzülme Ben yeterim kendime... Varsında bir dağ gibi büyüsün hasretin içimde Varsında her gece bir kemanın tellerinde ezilsin kalbim Varsında bir daha değmesin ellerime ellerin Asla pişman değilim... Hatırla bir adam diyordun hatırla Ömür boyu sevsin beni ömür boyu İşte o deli İşte o çılgın İşte "o adam benim" Çünkü ben "Aşkı ölümsüz bilenlerdenim"
![]() |
![]() |
#65 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() gözlerin Kal Diyor
bu Nasil Ayrilik Bu Nasil Veda Gözlerin Kal Diyor Dudaklarin Git Bakişin Anahtar Gözlerin Kilit Ellerin Aç Diyor Dudaklarin Git Ayrilik Dönüşü Olmayan Nehir Yalnizlik Yikilmiş Bomboş şehir Kaç Sevda Kül Oldu Böyle Kimbilir Gözyaşin Kal Diyor Dudaklarin Git Gidersem Bir Daha Dönmeyeceğim Kalirsam Kalbime Yenileceğim çözemedim Seni Delireceğim Gözlerin Kal Diyor Dudaklarin Git Duvardan Insin Mi Resimlerimiz Yabanci Olsun Mu Isimlerimiz Ya O Deli Dolu *******imiz Anilar Kal Diyor Dudaklarin Git Bu Romanda Biter Belki Birazdan Ne Aşklar Yikildi Gururdan Nazdan Ağliyor Besteler Yine Hicazdan şarkilar Kal Diyor Dudaklarin Git
![]() |
![]() |
#66 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() ALLAH KAHRETSİN
Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kalbimi Kim ne derse desin Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin!... Durup durup seninle gezdiğim yerlerde dolaşıyorum Sanki köşe başından sen çıkacaksın Sanki duraklarda beni bekliyorsun Geçen gün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen, gözleri sen, kaşları sen, Koştum heyecanla peşinden Ve hayatımda ilk defa Bir tokat yedim senin yüzünden Allah kahretsin!.. Dünya ateşler içinde Savaşlar almış başını gidiyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor Bense bu gidişle sensizlikten ölüceğim Umurunda mı senin? Kimbilir hangi cehenmem desin? Allah kahretsin!... Hangi masaya otursam Senin sevdiğin içkiyi koyuyorlar önüme Vazomda senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğum günlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin Allah kahretsin!... İşte böyle sevda benimkisi Bu zamanda bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlara bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana bir şey olursa Allah kahretsin!...
![]() |
![]() |
#67 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() aşkimiz Eski Bir Roman
kalbimde Arama Eski Yerini Sen Gözümden Akan Sele Kariştin Istesem De Artik Sevemem Seni Hasret Rüzgarina Yele Kariştin Seninle Aşkimiz Eski Bir Roman Yandi Sayfalari Külüdür Kalan Sevgilim, Her şeyim Sendin Bir Zaman Ne Yazik Sonunda Ele Kariştin Kirilan Kalbim Var, Dinmez Bir Kinim ömrünce Sürecek Aşka Yeminim Kavuşmak Imkansiz Artik Sevgilim Dönüşü Olmayan Yola Kariştin
![]() |
![]() |
#68 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Acırım Sana
Kalbine gömüp de dinmez acını Mutluyum deme hiç acırım sana Boş yere gizleyip gözyaşlarını Yanımda gülme hiç ağlarım sana Bir nehir olup ta taşamadın ki Aşkının peşinden koşamadın ki Sen doğdun ama hiç yamaşadın ki Yaşadım deme hiç gülerim sana Aynalar gösterir sana kendini İster kalbini kır ister elini Sen yazdın elinle sen kaderini Acırım sevgilim acırım sana Yanarım sevgilim yanarım sana
![]() |
![]() |
#69 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() AdI GüL'dü
Gülleri severdi en çok Güldü mü güller açardı gül yüzünde Güllerle bölüşürdü yalnızlığını Hep gül beklerdi sevdiğinden Bir de 'gül mevsimini' takvimlerden Bir gül kokusuna Bir de 'gül reçeline' dayanamazdı Hep güller kurutmuştu Hayatının en hazin sayfalarında Hep gülerek büyütmüştü sevdasını Ve her sabah Bir gül gibi bırakırdı tebessümünü sofraya Tıpkı sımsıcak bir ekmek gibi Ahşap bir evin avlusunda Mis kokulu gülleri derlerdi Ve bütün sırlarını sadece güllere söylerdi Ne zaman bir haksızlık görse Kanayan bir gül gibi Ahh bu dünyada Gülü gülle tartsalar derdi Ne okur ne yazardı Ağlasa gülleri sular Gülse gülleri okşardı Ama ne zaman içli bir şarkı duysa Güllere bakar uzun uzun dalardı İşte öyle bir çiçekti Şiirimin ucunda gülden bir kalemdi İşte o kadın Benim annemdi. Bir bilseniz Ne güller yeşertti hayatın dikenlerinden Dökerek gözyaşını Ve şimdi O güller süslüyor onun mezar taşını..!
![]() |
![]() |
#70 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() AdImI UnUT
Nasılsa ayrılık bu aşkın sonu Sen de eller gibi adımı unut Kader ikimize çizmiş bu yolu Sen de eller gibi adımı unut Seninle bu aşkı yaşamadık say Birlikte gülüp te ağlamadık say Böylesi unutmak dahada kolay Sen de eller gibi adımı unut İstemem söyleme bir tek kelime Sen de eller gibi adımı unut Değmesin artık hiç elin elime Sar yeni aşkını benim yerime Sen de eller gibi adımı unut...
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|