![]() |
![]() |
#61 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() emel bir sirkette otobüs soförüymüs. Bir gün otobüsle sarampolden asagi yuvarlanmis. Otobüsten tek sag Temel çikmis. Ambulansta sormuslar:
-Kaza nasil oldu? Temel de: -Otobüsle cideydum ki iki koyin karsima çiktu, ben de kaza yaptum. Ambulanstakiler çikismislar: -Lan salak koyunlari ezseydin de yolcular ölmeseydi!, demisler. Temel dogrularak cevap vermis: -Ben de öyle yaptim. Birinci koyinu hakladum, ikincisi sarampole kaçtu! demis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Direk
Iki boyaci olan Temel (kisa boylu) ile Idris (uzun boylu), bir bayrak diregi boyama isini almislar. Bu is icin ne kadar boya alacaklarini hesaplamak icin diregi olcmeye calismislar. Capini olcmek kolay olmus ama yuksekligi?? Onu olcmek icin Temel Idris'in omuzlarina cikmis ama diregin tam tepesine ulasamamis. Idris; "Ben senden uzun boyluyum. Bir de ben deneyim" deyip Temel'in omuzlarina cikmis ama gene ayni sonuc... Oturup ne yapacaklarini dusunurken yanlarina iri-yari bir adam yaklasip ne yaptiklarini sormus. Temel'le Idris sorunu anlattiktan sonra, adam diregi yerden guc bela sokup yere yatirmis. Boyunu olcup tekrar yerine diktikten sonra yoluna devam etmis. Gittikten sonra Idris'le Temel bakisip gulusmusler: "Aptal herife bak! Biz ona yuksekluguni sorduk o bize uzunluguni verdi." |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ne zaman?
Temel'e sormuşlar; -"Kadınlardan hoslanmaya ne zaman basladin?" -"Haçan erçek olmadiklarinu anladugum zaman." |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 35 Yıllık
İki arkadaş golf oynayarak ve iyi vakit geçirerek halı gibi çimenlerle kaplı sahada dolaşmaktadırlar. Sahanın yanından geçen yolda büyük ve kalabalık bir cenaze konvoyu görürler. Adamlardan biri, şapkasını çıkartır, büyük bir saygıyla cenazeye doğru dönerek diz çöker, içinden bir kaç küçük dua mırıldanır ve yine aynı saygı ile ayağa kalkar. Arkadaşı çok etkilenmiştir. - "Hey!" der, - "Sen gerçekten temiz yürekli iyi bir insansın!.." - "Tabii," der adam. - "Ne de olsa 35 yıllık karımdı." |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Yazı-Tura
Temel üniversite sınavına girmiş. Her soruda yazı-tura atarak cevapları vermiş. İki saat sonra öğrencilerin çoğu sınav kağıdını verip salonu terk etmiş. Temel ise hala yazı-tura atıyormuş. Sınav danışmanı, ne yaptığını anlamak için Temel’ in yanına gelmiş: -Bütün sorular için yazı-tura atıyorsun, hala bitiremedin mi? -Hocam, 1 saat önce bitirdim. Şimdi cevaplarımı kontrol ederim!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kuyruk
Fadime,Temelcik'e, -Kedinun kulağuni çekersen pen te senun kulağunu çekerum;çimdiklersen pen ta senu çimdiklerum,ona cöre. -Pen ta kuyruğunu çekarum daa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 10,9,8..
Adamin biri doktora gitmis.Doktor muayene etmis ve bizimki sormus: -"Ne oldu doktor bey? Ne kadar ömrüm kaldi?" Doktor cevaplamis: -"10" Bizimki de -"Ne 10'u doktor bey, gün mü, ay mi sene mi?" Doktor: -"9, 8, 7, 6...." |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Byram
Sabah kahvaltısında kadin eşine "Emininm sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" der. "Tabi ki hatırlıyorum hayatım" diyen adam dışarı çıkar. Öğleye doğru evin kapısı çalınır. Çiçekçi çocuk, harika bir kırmızı gül bukaeti getirmiştir. Bir süre sonra kapı tekrar çalınır. Bu defa gelen, köşedeki pastanenin çırağıdır. O da kocaman bir çikolata kutusunu bırakıp gider. Öğleden sonra gelen bir kutudan da olağanüstü güzellikte bir elbise çıkar. Kadın kocasının dönmesini zor bekler ve daha kapıda boynuna sarılır ve de ekler: -Önce çiçekler, sonra çikolata ve en son da mükemmel elbise. Bu, hayatıdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Temel
Yargıç, otomobil çalmak suçundan sanık olarak karşısına getirilen Temel'esordu: - Otomobil çalmışsın, bunu neden yaptın söyler misin? - Sahibi yok sanmiştum... - Peki, sahibi olmadığı kanısına nereden vardın? - Mezarluğun önine parketmiştu da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sütçünün
Bir gün ögretmen sinifa sormus: -"Biz hangi hayvanlarin sütünü içiyoruz? Herkes keçi, koyun, inek demis. Sira küçük zeynep'e gelmis: -"Biz sütçünün sütünü içiyoruz ögretmenim" demis |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|