![]() |
![]() |
#691 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin Adını Yazdım
senin adını yazdım rüzgarlara kazısınlar diye dağlara taşlara bir gün kısmet olur da gelirsen buralara yalnızca kendi ismini bulacaksın yollarda seni isteyip de göremeyişim de yaralar açıyor yüreğimde sen benim güneşimsin uzaktan da olsa her sabah doğan beni aydınlatan sımsıcak ısıtan iyi ki sen benim kalbimdesin canım yoksa ben soğuktan çoktan donardım çoktan 22.11.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#692 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin Aşkın Bir İlaçmış Meğer
senin olduğun yerde bahar olur her mevsim günden güne daha da yeşerir sana sevgim biz birbirimizi sevdikçe bu alemde olmaz asla ne senin ne de benim tek derdim sevdanı hissettir bana iliklerime kadar buna bir nefes gibi ihtiyacım var her baktığın yerde açıyor rengarenk bir bahar yüreğindeki çiçekler bana bir başka kokar senin aşkın bir ilaçmış meğer bunu ruhuma canlılık gelince anladım sevgini bütün damarlarıma zerk ediver sana aşığım soluk borumdan sana bağlandım beni bu alemde en çok seven kadınsın sen bana sevdan devam edip dursun ebediyen her sabah uyanınca sen olursun bana geceden kalan bir tek sensin inan ki beni benden alan seninle sevmek sevilmek ne de muhteşem bir heyecan mutlu olacağım inan bana çıkıp geldiğin an sen benim yüreğimde yemyeşil açan baharsın bil ki sen kainattaki en çok sevilen yarsın artık sen mahşerde bile benim için arsın bin ömür yaşasak da seni bir tek benim kollarım sarsın 01.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#693 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Aşkını Kokuyor Şiirlerim
sakın sen üzülme sevdiğim bu gün biraz daha iyiceyim beni perişan etse de hasretin mesajlarınla düzeliyor moralim bu kış aylarınla üşüyünce ellerim yüreğimdeki sana siper ederim bil ki senin olduğun yere değince yanıyor iliklerim ısınıyor bedenim sık sık bakar dururum fotoğrafına her seferinde farklı gülümsersin bana tebessümünle öylesine harikasın ki sanki yeniden aşık edersin beni sana sevgindir benim en doğal besinim senin sevdanla sağlıklı beslenirim senli çiçekler açıyor benim bütün dizelerim noktasıyla bile senin aşkını kokuyor şiirlerim sen benim hiç bitmeyecek mısralarımsın rengarenk kır çiçekleriyle dopdolu baharımsın ömrümce soldurmayacağım yemyeşil yaprağımsın ölünceye değin sımsıkıcasına tutunacağım dalımsın sen benim içime çekip de vermediğim nefesimsin mahşerde bile taparcasına seveceğim tek şiirimsin 22.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#694 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Aşkını Yazdım Adını Kazıdım
senin aşkını yazdım adını kazıdım damarlarıma artık kanım bedenimde seninle dolaşıp duruyor seninle canlılık doruklarda geldi ruhuma şimdi kalbim durmadan seni vuruyor senin olduğun yerde mevsim hep bahardır sevdana sadakat vazgeçilmeyecek bir ardır bende de seni delicesine seven bir yürek vardır inan ki sevdiğim şairin senin sevdiğin kadardır senden etkilenmemek için taş olmak gerekir seni sevmemek sana aşık olmamak için de kaya güzelliğin zarafetin karşısında vallahi çelik bile erir bu dizelerin şairi de senin önünde saygıyla eğilir ne olursun sımsıkıcasına tut ellerimi bir daha da bırakma sakın benden uzaklarda bana baktığın gibi kimseye bakma beni buralarda her gün sevdanla çıldırtıp da hasretinle yakma haydi artık çıkıp gel de gözlerim buğulu kalmasın ıssız yollarda açtım kollarımı bekliyorum seni karanlık olsa da beni tanırsın değil mi? ben de ömrüm boyunca bir gül gibi seni dalında koklamalıyım doya doya bil ki seni bin ömür sevsem de okşasam da yaşadıkça yine doyamam sana 23.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#695 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Beni Sevdiğin Kadarım
yazarım sevdamı senin yollarına şarkılar söylerim Toros Dağları'na bekle sevdiğim geleceğim yanına seni hiç bırakmayacağım ömrüm boyunca ömrümce sana şiirlerimi okuyacağım beni heyecanlandırırsın beğendiğini söylersen bana bil ki artık seninle varım inan ki güzelim ben senin beni sevdiğin kadarım 27.05.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#696 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Bu Ansızın Gidişinle
olur muydu böyle birdenbire çekip gitmek? beni buralarda hasretinle başbaşa bırakmak seninle bir başka güzeldi sevmek sevilmek şimdi sensiz kaldım buralarda yarım yamalak sen bir sevgi pınarıydın şırıl şırıl akar dururdun beni her söylediğin sözle kalbimden vururdun ne de yakışırdı dudaklarına sevgi dolu sözcükler her biri yüreğime sımsıcacık kaynardı birer birer hele öylesine tatlı gülümserdin ki beni görünce tebessümündeki izler kalırdı yüzümde her gülüşünde gözlerim gözlerine çakılı kalırdı görmezdim başkasını inan bir tek senin için yazardım şiirlerim her mısrasını şimdi senin bu ansızın gidişinle kimsesiz kaldı şiirlerim bundan böyle gözyaşı dökecek hüzün yüklü dizelerim işte böyle sevdiğim sen gittin gideli ben bu haldeyim sen yıllarca hiç dönmesen de bil ki ben hep seninleyim seni kokacak günlerim şu anda senli hayaller içindeyim ömrüm boyunca en büyük hüznüm olacaktır sensizliğim 18.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#697 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Bu Nazın Kime?
bence sen bir çiçek bahçesisin her sabah değişik renkte açar farklı kokarsın yemyeşil rengarenk bir bahar mevsimisin gönlündeki çiçeklerin bir teki bile ömrünce solmasın gece gündüz sırılsıklam edersin beni sevginle günün her saatinde mutlu kılarsın beni ahenginle günümü yeşertirsin renklendirirsin hayalinle her gece heyecanlandırırsın beni düşlerimde sükut içinde yüreğim sanki küsmüş benimle söyler misin gönlüm ben ne yaptım senin sevdiğine? sevmekse sevdim onu hatta taptım neredeyse şimdi nedir bu halin? senin bu nazın kime? mehtap ay deniz ve de kum sensin sevdamı rüzgarlar kulağına fısıldayıversin sen her sabah günüme pırıl pırıl sıcacık doğan güneşsin gönlümün vaz geçemeyeceği tek eşsin geceyi ikiye bölerim yarısı sensin diğer yarısı da benim ilk yarısında sen bana istersen yatıya gelirsin ikinci devresinde de ben seninle el ele sana gelirim gün doğunca da seni kollarıma alır gökyüzüne uçar giderim mutluluk rüzgarlarına alın bizi istediğiniz yerlere götürün derim 20.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#698 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Gelişinle Gönlüm Şenlendi
sen gözlerimde açan bir çiçeksin bir başkadır senin renklerin kokularınla öylesine muhteşemsin ki çektikçe içime coşturuyorsun beni bana sürekli hatırlatıyorsun kendini dün gece düşlerim seninle renklendi bil ki senin gelişinle gönlüm şenlendi sen yüreğimdeki rengarenk bahçemsin bir tek seni koklayacağım ölünceye değin ben deniz olsaydım sen de dalga ol isterdim gece gündüz demeden sevgimde yüzerdin rüzgar olsaydım da yaprak olmanı dilerdim sana tatlı tatlı eser seni hep okşar severdim beni öylesine doruklara çıkarıyorsun ki gök yüzünde hissediyorum kendimi sana sevdamın kökleri o kadar derin ki şu anda seni seven yüreğim bir okyanus gibi 14.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#699 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin İçin Deli Oluyor Yüreğim
güne seninle başlamak dinamik yapıyor beni şu anda füze gibiyim bilir misin ne çok özlüyorum ben seni? bil ki derindir sana hasretim senin sevdanın esiriyim senin için deli oluyor yüreğim hasret denin duygu senmişsin meğer bunu senden uzakta olunca anladım seni sana hissettirmemi istersen eğer şairim özledim seni haydi gel deyiver ya da sen bir sabah çıkıp geliver senin her baktığın yerde bahar açar çiçekler günden güne renklenir sakın beni ölünceye değin bırakma naçar bil ki sana sevgim yüreğimde yeşerir gelip nefes olayım sevgimi dolayım sana güller yerine seni koklıyayım ömrüm boyunca gözlerim pırıl pırıl ışık olsun senin dünyana her gece yalnızca ben gireyim rüyalarına bütün renkler dans ediyor senin gözlerinde siyah beyaz yeşil kırmızı sarı lacivert vesaire ben sevdayı buluyorum senin bütün sözlerinde sen her şeyinle esin kaynağı oluyorsun bu şaire bence sen sevgisin duygusun aşksın sevdasın benim yüreğimde ömrümce solmayacak bir baharsın 26.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#700 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin İçin Ölümü Göze Almaz mıydım?
bil ki artık sensiz yapamıyorum neredeyse nefes bile alamıyorum sakın abarttığımı zannetme galiba ben sana aşık oluyorum bir gün beni sevdiğini söylersen heyecandan tir tir titrer bedenim beni sevinçten uçurmak istersen eğer haydi sevdiğim bunu bir deneyiver yeter ah! o güzel yüreğine bir girebilsem rengarenk güller karanfiller açabilsem bir daha hiç solar mıydım canım? o güzel sıcacık ellerini bir tutabilsem ölünceye değin hiç bırakır mıydım? söyle sevdiğim söyle aşkım senin için ölümü göze almaz mıydım? 26.07.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|