![]() |
![]() |
#701 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8785
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim bu tavırım sana değil. Sana esir olmuş şu gönlüme.. Benim bu kavgam seninle değil. Sana olan çaresizliğime.. Benim bu öfkem sana değil. Sana yenik düşen şu aptal yüreğime... Benim sevdam Benim aşkım Yeri geldi Benim göz yaşım Sana değildi. O temiz sevdama O tatlı fiikrimin ince gülüne.. Sakın üstüne alınma Sadece CANIMINİÇİ' ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Gün Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa Bil ki seni düşünüyorum Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin, acil Örtün karanlıkları masmavi denizlerde Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl O bütün özlemlerin koyulaştığı yerde Bil ki seni bekliyorum Bir sabah gün doğarken aç perdelerini, bak Sevinçle balkonuna konuyorsa martılar Kendini tadılmamış derin bir hazza bırak Dökülsün dudağından en umutlu şarkılar Bil ki seni istiyorum *******den bir gece uyanırsan apansız Uzaklarda elemli, garip bir kuş öterse Bir ceylan ağlıyorsa dağlarda yapayalnız Ve bir gün kabrimde bir kara gül biterse Bil ki seni seviyorum !!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alnına konsun bu öpüş!
Ve, şimdi senden ayrılırken, İtiraf edeyim ki- Günlerimi bir düş Sayarken yanılmıyorsun; Ama, umut gitmişse uzaklara Bir gece ya da bir gün Bir görüntüde ya da bir şeyde olmaksızın Fark eder mi bu yüzden? Bütün gördüğümüz ve göründüğümüz Yalnızca bir düş içinde bir düş. Kırılan dalgaların dövdüğü bir kıyının Haykırışları içinde duruyorum: Ve altın kum taneleri Tutuyorum avucumda- Ne kadar az! Ama nasıl da Süzülüyorlar parmaklarımın arasından derinlerine Ben ağlarken - ben ağlarken! Ah Tanrım! Daha sıkı Tutamaz mıyım onları? Ah Tanrım! Tekini bile kurtaramaz mıyım acımasız dalgadan? Bir düşün içinde bir düş mü bütün gördüğümüz ve göründüğümüz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***** SANA BIRAKTIM******* Bu sevdanın davasını sana bıraktım Yorulmuştum umutları zorlamaktan yar Değişmezdi bu hikayenin sonu ne yapsam Tüketmiştik güzel olan her şeyi Yaralarımız bile arsızdı artık Ve kayıtsızdı kalbim gitmelerine Alışmıştım belki de hiç fark etmeden Seninle yaşadığım sensizliğime Oysa paylaşacak ne çok şey vardı Ne zor yollardan geçmiştik elin elimde Şimdi unutulmuş bir şarkı bu aşk Sana bıraktım bu yüreğin kavgasını yar Yenilgim senin zaferin olsun Sevdamın ödülü yalnızlığımsa Sen varlığında bile aslında yoksun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Korkuyorum *******den…
Bitip tükenmiyor Yalnız kalıyorum yine senle… Kızıyorsun bana Ağlıyorsun… Çekip gidiyorsun Birde affettiğini düşlüyorum. Dönüp geliyorsun Bu sefer gülüyorsun… Rahatlıyorum… Sonra gerçek bana bir tokat atıyor Kendime geliyorum “Nerdesin?”… İnan bana olmuyor Sensizlik dokunuyor Gözyaşlarım kurumuyor Unutamıyorum ne seni ne o günleri… Gerçekler gerçekten acıymış… Dudaklarımdan şu cümle dökülüyor “Ben henüz sensiz yapamıyorum…” |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gecenin içindeki gölgeyim sende
cuma öğlesi kadar kar beyaz yaşayan ve durup kalan sensizlik beldesinde akar geçerim de bilmezsin tünelinden trenler gibi dinginsiz o sepserin içinden giderim içmeye iniltiler çeşmesinden kalır sonra beride veremler ülkesinde âteşini yitirmiş bir mecnunun sinesi bir yenilgi kalbisin denilen kendisine unutulmuş bir bıçak bir tarafta akan kan nasılsa sığar aşka ve bembeyaz aşk kanar gece içinde gölge ah ne kanar ne kanar |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Derin sularında bu ayna her an Sizden bir parıltı aksettirecek Kah çıplak bir omuz sessiz düşecek Eriyen bir kuğu beyazlığından Bazen bir tebessüm, tutuşmuş mercan Rüyasıyla sanki bir kızıl çiçek Ve saçlar öyle ümitsiz yüzecek Olgun akşamların ağırlığından |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşam Vakti
Gurbet elde akşam vakti Daha fazla duyar insan. Gurbetin hüznünü bu an Gurbet elde akşam vakti. Hayal uzanir silaya Bir gölgenin peşi sira. Talih ezelden kara, Kanamadik aglamaya. Insan evini hatirlar Bir iki göz olsa bile. Mektuptaki boş satirlar Avuntu olmuyor nafile. Göz nemlenir birden bu an, Gelir akla aşkin ilki. Ve aglayabilse insan Bir hoş olur güler belki. Akşamin hüznünü emer Çeşmelerden akan su, Içli bir türkü söyler Dalda kumrunun huhusu. Gurbet elde akşam vakti Gönül aglar gurbet aglar, Neşe aglar, hasret aglar Gurbet elde akşam vakti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaprak dökümü zamanı gönlümde
Sonbaharı yaşıyor bedenim Yaprağın kaderi düşmekmiş Gözyaşlarımında akmakmış kaderi Bende istiyorum gülmeyi tabi Yoksa insanlar mı acıtıyor canımı Nedense susmak istiyorum hep Biraz hasret biraz özlem gibi Bir duygu var içimde Sanki beni bekleyen biri var uzaklarda Ya da beklediğim gelecek diye Üzülme diyorlar hep Peki nerden biliyorlar üzüldüğümü Neden şimdi bu sitem Ne oldu birden Hayat geyet güzelken Şarkılar mı beni bu hale getiren Yoksa sonbahar mı bu özlemi duyuran Zaman akıp giderken Neden geçmez oldu aniden Kime bu inat Bana mı yoksa şu benden gitmek bilmeyen SONBAHARA MI??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yaptığını beyendinmi
işte ağlıyorum hadi kutla bunu... sen beni yaktın insafsız sen perişan ettin kitapsız yattığımız yatağı şimdi çokmu özlüyorsun çokmu seviyordunda sanki aynı yastığı paylaştın benle... bırak allah aşkına sen sevmeyi bırak şu tek kelimeyi söylemeye bile haketmiyorsun aşk... çatışmaların sevgin için değil beni perişan etmek içindi olsaydı be gülüm sevceğini bilsem bırak perişan olmayı dünyanın en büyük acısını çekerdim... nerden bileceksin be vefasız nerden göreceksin... ya sen şu yazdığım şiiri bile haketmiyorsun bu arada sana bu son şiirim bilesin şunuda bilesin ben artık senden vazgeçiyorum hadi şimdi git ve başka birini bul süründürecek ama şunuda unutma allah herşeyi görüyor bi gün sende sürünürsün bi gün elbet sende ölürsün... eyyy gülüm sende birgün bulursun zulüm... sıra elbet banada gelecek ama ben bu sefer beni hak edecek birini bulacağım ve seni unutacağım ben senin gibi yapmayacağım çünkü bir gün bende seveceğim.... hadi ******** elveda bu şiirimde sondur sana.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|