![]() |
![]() |
#701 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DOSTLAR BENİM DE BİR GÖNLÜM VAR...
Nedir beni kendimle kendim kılan azarlayan beni bu hain pusu nedir. Esenlik içinde miyim yoksa çaresiz miyim hiç aldırmıyor bana aldırmıyor çünkü içimde taht kurmuş o acımasız zemheri. Ama n olur kalmasın artık kalmasın uzaklarda yüreğini çatlatan biri acıyla inleyen biri ukdesi olan biri. Peki yetiyor mu bana bu çınar ağacının müntesip serinliği Müslim aydınlığı kuşları azad edelim su verelim yolcuya. A Dostlar Benim de bir gönlüm va |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zamansiz...
AĞliyorum ArkadaŞ; Kalbİmİn Şu KÖŞesİnde Bİlİnmeyen Bİr Aciyla AĞliyorum... Ne TopraĞa Ne GÜneŞe AĞliyorum Sana AĞliyorum Yarİm Sana GÖzlerİmde YaŞlar İle Kalbİmde Aci İle Sana AĞliyorum Gelen Zamansiz Aska AĞliyorum BakiŞina Yanarak SaÇarak AĞliyorum Su Gamsiz Kalbİmle Haykiriyorum Bİr Tek, Bİr Tek ,senİ Sevİyorum Gece GÖzlÜm Bİr Tek Senİ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() içimdeki şeytan...
Yanlızlıkıdaydı bütün sorunlar arkasına saklanmıştı cesaretim. Çocukluğun masumiyetini yitirdim sonra ve siz bir şeytan yarattınız ellerinizle. İlk önce tebbessümlerim sıcaklığını yitirdi. Şeytani bir kahkaha oldu derin boşluklarda. Sığmadı duvarlara bu delilik. koşmalıydım, aramalıydım, bulmalıydım özgürlüğümü. Bu sefer gelmeyin ardımdan ,avutmayın beni. Bırakın özgürlüğüm aksın içime, mutluluk yağsın yüzüme.soğuğu içime işlesin ve sen içimdeki şeytanım hep orada kalki ben varoluşumu sü |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **KORKMUYORUM SENİ SEVMEKTEN**...
Kaçmaya çalıştığın gerçek, Birgün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinede okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seviyorum...
Sana Kapamadım kalbimin kapısını Gülüşlerini unutmadım Sen Düşlerimde olmadan nefes alamam ki Rüzgârın yön değiştirdiği yerdeyim şimdi Sensizlikteyim Dudaklarımı aralayıp Hep söylediğim kelimelerdesin Özlemlerimde, hasretimde, yalnızlığımdasın Uykularımın en yorgun zamanlarında Uyanıp ansızın gece yarıları Yüzüme düşen sensizliğin hüznündesin Unuttum sanma, Ben nerde yaşıyorsam sen ordasın Sana ne yazsam Ve ne kadar anlatamasam dostlarıma Bir o kadar büyürsü |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sana mecburum...
Ayrılık isteme n'olur benden Ben seni sevmişim sana mecburm Ne gelirse gelsin senin elinden Ben seni sevmişim sana mecburum Hasretin elinden çekemem zulüm Ben sana vurgunum sana mecburum Seni kaybetmektir en büyük korkum Tut elimi bırakma sana mecburum Ne acılar yaşadım, Ne bedeller ödedim Senden başka hiç kimseyi böylesine sevmedim Sana vurgun, sana tutkun, sana mecburum Ayrılmak istesem ayrılamam ki Ben sana tutuklu, sana mecburum Ne yapsam bu dertten kurtulamam ki Ben san |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **SEVİYORMUSUN ? SEVMİYORMUSUN?**...
O durmadan kaçıyor; sen ardından gitmiyorsan.. O günün her saati saklanıyor, sen yollara düşüp deli divane aramıyosan.. O sana acıların en büyüğünü tattırıyor, sen bundan en yüce hazzı duymuyorsan.. Boşuna aldatma kendini onu sevmiyorsun demektir.. Elindeki içki kadehinde.. Dudağındaki sigarada.. Okuduğun kitapta.. Mırıldandığın şarkıda.. Söylediğin şiirde.. Gördüğün rüyada.. Ve yaşaman için ciğerlerine doldurduğun havada o yoksa.. Onun vazgeçilmezliğini anlamadıysan.. Onu sevmıyorsun de |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ayrılığı öğretemezsin...
belki sana sevmeyi öğretemem ama sende bana unutmayı öğertemezsin zakkumların açtığı bu mevsimde eni kucaklasam sım sıkı ve yüreğimi avuçlarına koysam ne dersin belki ben sana kavuşmayı öğretemem ama sende bana asla ayrılığı öğretemezsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bendeki sennnn...
kendimi rüzgara bıraktım. ya beni alsın; ya da senden gelen acılarımı. ya hep bana essin, ya da alsın götürsün bendeki seni. belki de ben rüzgar olmalıyım. estikce senden kopmalıyım estikçe bendeki seni yıkmalıyım. iyisimi ben yine ben olayım. senden önceki ben. benden aldıklarını avucuma bırakıp gitmelisin gitmelisin(sen) |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşam...
El salla taşlığa soyunan güneşe Dere ile akan dolunaya Ya da erotik duruşuna incirin Çardakta buluşmanın günahına Dişlerinden okunmalı sevincin Hamarat bir kadının koynundan Dökülen yaz meyveleri Gibi yaşamın içerisinden Bir sözcük edin ve çoğalt boyuna Ah öyle ya bak unutmuşum Bir de ölüm var arada Yorgun kokusuyla bağbozumu Ya da kuşların giz yolculuğu Gülümse dudağındaki ısırığa Yüreğindeki tırnak izine Gençlik dediğin de ne ki? Olsa olsa Turuncu kokulu kır çiçeği |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|