![]() |
![]() |
#721 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1723
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() yanlızlık içinde kayboluyorum
hafızama iz bırakmış bir kentin sokaklarından bir düne bakıyorum yarım kalmışım galiba yarımlık bir ayağı olmayan bir topal koltuk değneklerinin desteği ile gülümsemek yatalak yorgan altında gülümsemek en güzel mutlu tablolarının yırtılması boş bir çerceve olarak elinde kalması ama biliyorum boş çercevede olsa benim duygularımın renkleri ve o tablo boşta olsa yüreğimin en yeşeren kısmında gülümseme olarak bakacak bana hep yeniden yeni bir ilk yeni bir aşk yeni bir sevgi hepsi o çerceve içinde aynı kadından gülümseyecek bana yarım kaldım diğer yarım gülümseyene kadar bir bütün özleminde olacağım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Aşmış Üye
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acımak sevgi değildir, üstünlüğün kabülüdür.
Hoşgörü sevgi değildir,istemediğine katlanmaktır. Bağımlılık sevgi değildir, gereksinimin karşılanmansıdır. Sevgi değer vermesini bilmektir. sevgi yaşama hakkını kabul etmektir. Sevgi var olmaktan kıvanç duymaktır sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır. Dünya unutursa dönmeyi, Rüzgar unutursa esmeyi, Aşıklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen ; bir damla şarap gibisin içtigim anda beni sarhoş edecek ...
Sen ; masmavi bir deniz gibisin, dokundugum anda beni titretecek Sen ; harika bir insansın, sonsuza dek sevilecek Sen ; sevgi dolu bir insansın hep sürecek .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birgün zaman kayar elinden tutamazsın.
Sel gibi akan gözyaslarını kurutamazsın. Öylesine sendeyim öylesine bendesin ki Unutmak istesekte artık unutamayız!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Önce düştügümde kalkmayı, sonra aleve dokundugumda acıyı sevmeyi öğrendim
Sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayıda ögrendim Herşeyi öğrendimde yalnız unutmayı öğrenemedim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuşları çok seven bir çocuğun kaçmasın diye sımsıkı sarıldığı serçe yavrusunun biraz sonra öldügünü fark edişini çocuğun gözyaşlarını ve...
Seni kaybeden beni anlayabilirmisin. Mutluluğun ve sevginin resmini çizen bir ressam ol. Fırçan hiçbir zaman kederi yansıtmasın o bembeyaz zemine. Mutlu ol ki yaşadığını yapmak daha haz versin sana. Penceremin önündeyim dalmışım gökyüzüne Bulutların arasında yer ararken kendime sonsuzluğu dolaşırken sensizliğe alısırken herşeyini unutmuşken kahretsin aklımdasın Ve sen bunun farkındasın... Bir kez sevdiğini unutmaz bu yürek , Devran kiri isyan pası tutmaz bu yürek , Birgün bu muhabbetten eser kalmazsa , Ancak o zaman yaşamaz bu yürek ... Sen gelmesende yine ; geceyi okşarım saçın yerine Belki ben kırgın ; belki sen yaralı Aşkın sağnağına yakalanırsan eğer Kalbime sığınırsın , inan buna değer . Sanma ki yerin dolacak, Senden başka biri benim olacak, Ya bana senin gibi bir sevgili, Ya sana benim kadar seven bulunacak... Mutluluk hayallerde gerçek;gerçeklerde hayaldir. Bedeli onu onsuz sevmek olsa bile... Biliyorum sen bir yıldızsın, etrafında birçok gezegen var. Ama unutmaki ben dünyayım ve yalnız bende hayat var... Aşkımız kara bulutlarla kaplıysa eğer.. Yağmurun yağmasını bekle, Çünkü her yağmurdan sonra gökkuşağı çıkar.... Hani dostlar vardır. Bunaldığınızda yanınızda hissettiginiz ,Ve kimi zaman da bulduğunuz. Hani dostlar vardır, iki eli kanda olsa bile, ihtiyac duyduğunuzda koşarak gelen. Hani dostlar vardır, kederinizi kederi bilen. Hani dostlar vardır, üzemezsiniz, kıramazsınız, kıyamazsınız. Hani dostlar vardır, fikre ihtiyaç duyduğunuzda, sizi sizden fazla düşünüp akıl verir. Hani dostlar vardır, beraber olduğunuzda kederiniz bitiverir. Hani dostlar vardır, Doğduğuna şükrettiğiniz..... TÜM DOSTLAR ÖZELDİR!! Sevgi duygularını anlatamadığın zaman, Gözlerinden süzülen iki damla sıcak gözyaşlarıdır.. Küçük bir özlem yakarsa yüreğini Ve acı çekersen hasretten yana beni an . Çünkü ben, içimde yüzbinlerce özleminle, Hergün seni anarak yaşıyorum. Semadaki tüm yıldızlar sönünce, Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince, İçten içe muhtaç olunca bir dost sohbetine, Unutma ki seni düşünen bir var bu şehirde.... Hasretin bu kadar acı vereceğini bilmezdim. öğrendim... Çünkü benim her saniyem hasret.... Severken, özlerken ve hep yalandan gülerken, bilmedilerki İÇİMDE SEN VARDIN VE HEP SEN OLACAKSIN........ İki kıyı gibiyiz.. bizi ayıran deniz aslında tek bağımız.. Senin üstünden geçen bulut, benim yağmurum. İki kıyıyız hep biraz uzak ama sonsuza dek birarada... Denizler mürekkep gökyüzü kalem oldu, Yıldızlara binlerce kez seni seviyorum yazdım, sende inandın . Ben seni sevmedim sana taptım.. Beni özlersen gökyüzüne bak. Yıldızların kuyruğuna kalbimin parçaları takılı. Yalnızlık seni üzerse elini kalbine koy gözlerini kapa. Ruhum orada çakılı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gulmek icin mutlu olmayi beklme,belki mutluluk gulusunde saklidir.Sakin aglayayim deme bilki bi yerlerde senin bir tek gulusun icin yasayan vardir.
Bir telefon bekliyorum,SEVGILIM diye baslayan, seni seviyorum diye biten. Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen... Aglayisim terk edip gidisine degil. Ben! Sensizken, senden diye sensizligini de sevmistim. Sen, seninle, senide sensizliginide alip gittin. Bir su gibi berrak , bir cicek gibi sevgi yüklü , gökyüzü gibi yalin, okyanus kadar derin, kelimelere sigmayacak kadar büyük bir sevgimiz oldugunu sakin unutma ! Dunyada essiz bir guzellik varsa o da kalbindedir.Hayatinin bundan sonrasi kalbini guzelligi gibi gecsin.Sevenlerin icin iyiki varsin. Maviligin gokyuzune sigmayan sonsuzlugunda ve herkes uykudayken gunesin dogusunu seyretmek gibi bir sey;sevdigine sevildigin icin dua etmek. Öyle mutlu ol ki; güzellikler bile seni kiskansin. Gözyaslarin yanaginda nem degil dudaklarinda kahkaha olsun. Mutluluklar hep senin olsun. Hayallere dalip gitmem ben çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirsey isteyemem ben çünkü birtek istedigim sensin. I love your eyes cünku onlar very nice, birkerecik look at me ondan sonra don´t forget me, kalbim tic tac for you because i love you! Duygular vardir anlatilmayan sevgiler vardir kelimelere sigmayan bakislar vardie insani aglatan insanlar vardir ki asla unutulamayan,iste SEN onlardansin! Sen bir günessin, biliyorum, etrafinda bir sürü gezegen var; ben de dünyayim, bil ki yalniz bende hayat var... |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1723
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Saçlarına tutunduğum ak saçlı dede
Nasihatine muhtacım Dergâhına kabul eyle Sende gönül ilacım, yârim, yaranım Dayan yine sedirine Al eline doksandokuzluk ilahi tesbihini Çektikçe kımılda, anlat derman-ı ilahiyemi Tesbih tanelerinde sakladığın alimliğini fısılda kulağıma Mahrum etme beni ne canımdan ne cananımdan Kesende topladığın çakıl taşlarını göster bu aşk mağduruna Her taşta binlerce cefa anlat ben yalınayak kaldıktan sonra Şahitliğimi yap huzur-u rahmaniyede Konuş, anlat deva iste yaradanımdan Şöyle bir bak yüzüme Sonra teşhisi koy… Yaz yazabildiğin kadar… Anlat anlatabildiğim kadar… Gözlerimden akan yaşları temizle İlahi’yi anlat, mecnunu - leylayı anımsat Önündeki üzüm tanelerinden şöyle bir tat Neyse,neyse alim dede Kapıda gözüken başka müridin Şöyle bir ona bak, bir de bana bak… YuNEmOz |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdim seni bir kere baskasini sevemem deli diyorlar bana desinler ben degisemem.
Eger beni bu sokakta,bu mahallede,bu sehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, gözlerinin daldigi yerdeyim... Eger beni bu sokakta,bu mahallede,bu sehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, gözlerinin daldigi yerdeyim... Ben seni asil insanlarin basit sevgisiyle degil basit insanlarin asil sevgisiyle seviyorum... Eller bana kalpsizsin diyorlar, dogru çünkü kalbimin sende oldugunu bilmiyorlar. Üzüntülerin kumsaldaki ayak izleri kadar hafif sevinçlerin okyanuslar kadar derin olsun. Seni Günde Bir Kez Düsünüyorum, O da 24 Saatimi Aliyor... Güllerin hepsi güzeldir ama senin kadar degil, seni herkes sever ama benim kadar degil. Seni ne kadar mi seviyorum? Kimsenin seni sevemeyecegi ve kimseyi sevemeyecegim kadar... Aramizdaki mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sonsuzluga giden tüm yollara adini yazdim. Hangi yoldan gecersen gec seni sevdigimi okuyacaksin. Bir umut vardir hic tükenmeyecek. Bir hasret vardir cekilmeyecek. Birde ölüm vardir, birgün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek. Icimde bir SEVGI var ta kalbimde. Anlatilmayacak kadar derinde.Canim desem.sevdigim, sevgilim, birtanem desem bütün sözler yetersiz. ASKIN icimde tarifsiz. Benim sana asik oldugumu anlatmak için bir siirmi yoksa bir masalmi yazsam.Ama ben sana iki kelime yaziyorum.SENI SEVIYORUM. Bir gün bir rüzgar eserse oralara. Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina, unutma sende bana bir tutam sevgi yolla. Cilginca vursamda dalgalari kiyilara , bir rüzgarim sonucta. Istesemde esemiyorum o kadar uzaklara, ama benim varligim hep orada senin yaninda. En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutluluklari gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca birakiyorum. Seni anayasanin 4200 nolu maddesine göre kalbimin en derin kosesine hapis ediyorum avukat tutmana gerek yok bitanem, cunku SENi OLUMUNE SEViYORUM. Bir ilk gibi yasayacagim içimde, kalan son sevgi parçasini seninle. Sakin ayrilmayalim sevgilim, gitsem bile yadellere... Dunde,bugunde,yarinda yuregin kadar yanindayim.Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy;Ben hep ordayim... Bir gun zaman kayar ellerimden tutamazsin sel gibi akan yaslari kurutamazsin. öylesine bendesin ve öylesine sendeyim ki artik unutmak istesende unutamazsin. gecemidir insani huzunlendiren,yoksa insanmidir huzunlenmek için geceyi bekleyen?gecemidirseni bana dusunduren yoksa benmiyim dusunmek icin geceyi bekleyen buruk bir duygu yuklenirse yuregine, gozlerin zaman zaman takilirsa uzaklara, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa,bilki biryerlerde ozlenmissindir. Sen deli bir yagmursun ve bense o deli yagmura hasret kalmis bir avuc toprak... Sen yasadigim bir omur gordugum en guzel gunlerimsin sen her gece ruyalarima giren bir tanecik sevgilimsin. Sevgim sinirsiz ama anlayabilene,dostlugum sonsuz ama |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güller hep ellerinde açsin,ama dikenleri batmasin.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasin.mutluluk hep yüregine dolsun,ama beni unutturmasin.
Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun. kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM' Bir bakisin manasi, Hiçbir lisanda yoktur, Bir bakis, bazen sifa, Bazen zehirli oktur, Bir bakis, bir asiga, Neler neler anlatir, Bir bakis bir asigi,Senelerce aglatir :`( Sana bisey soyleyecem ama sakin uzulme;Dun Doktora,gittim böbregimde kum,kalbimde seni buldular!!!!! Ayak ucumda basladi sevgi...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin diye... Sevdigim insanlara kizabilirdim. Eger sevmek bana mahzun durmayi ögretmeseydi. Nasil doldurduysan hayatimi varliginla, bende yazmak isterim adini kalbime defalarca. Baska bir rengi sevmeyen renk ölür. Ben seni seviyorum kalbim gök kusagi . Seni ne kadar cok özledigimi bilmek istersen,Gökyüzünden düsen her Yagmur tanesini tutmaya calis,tutamadigin her Damla benim sana olan özlemimdir Gülüm! Sen Benim Gözümde Bir Damla Yas Olsaydin Seni Kaybetmemek Icin Asirlarca Aglamazdim!!! Ikiden bir cikinca bir kalirmis..YALAN! Sen gidince ben kalirmiyim saniyorsun? Sen çölde açan bir gül olsaydin inan seni soldurmamak için gözyaslarimla sulardim. Bir atesim yanarim külüm yok dumanim yok sen yoksun mekanim belli degil zamanim yok firtinalar icinde beni yalniz birakma benim senden baska siginacak limanim yok! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|