![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yalancı Dert Arkadaşı
Söyle dinlerim dedin Dinlemen şöyle dursun Ben derdimi döktükçe Sen taş kesildin. Söylediklerim bir bir Yankıdı senden bana Derdimi dökeydim keşke Ya kuyuya,ya duvara... Ama sen benden şaşma Getir dök dertlerini Dert kuyum dolsun Bir damla da senden olsun... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yalansın Dünya Yalan
Yılları eze eze kırkıncı yıla geldik Şimdi bu yıllar güzel,önce bizler güzeldik... Değirmenin taşları hayatımız ve zaman Bunların arasında ezilen,ufalanan Sanki bizler değil de bütün ümitlerimiz... Geçmişimiz,hâlimiz ve de geleceğimiz... Yalnız anılarımız kurtulup elde kalan Boşuna dememişler:yalansın dünya yalan... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalnız Sen
Sen şimdi uyuyor Tatlı tatlı rüya görüyorsun uzaklarda. Bense kalem elimde Senin için bu geç saatlerde Birşeyler karalıyorum kâğıda. Belki o tatlı sesinle Boşluğa şarkı söylüyorsun. Bense kendi hâlimde Kendi kendimeyim buracıkta. Sen şimdi ne kadar güzelsen Benim sana yazdığım şiirler de O kadar güzel,o kadar Ki bir bilsen... Yalnız sen gözlerimin önünde, Yalnız seni seviyorum, Kalp kalbin aynası derler Sen de beniseviyorsun Biliyorum... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalnızlık
Yalnızlık benim için olmuş sanki Yalnız deyince kendim gelir aklıma, O kadar insan içinde bir adamım ki Yalnızım,tekim,kendi başıma... Ay gökte yıldızlar içinde yalnız Ben yerde insanlar içinde öylesine, Elimde birşey yok,hayâlde bir kız Tutup götürür beni âşıklar gecesine. Yalnızım ne desem yine de yalnız Hâlimi görür,anlamazsınız... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalvarış -2 -
O yeşilim gözler Kaşın altında, İz iz olmada ter Kolun altında, Dizin yastık ola Başım altında. Seni seven oldu Ben sevemedim, Düşüm dışı seni Benle görmedim, Saçın çözdü eller Ben öremedim. Ağlatma pek beni Yüreğim yanık, Seni göreli beri Kıblem yönüne dönük, Kalbim ateş ateş yanar Ocağım sönük. Yaşın var gösterir Yirminin altında, Hasret hasret yanar Yeşil muradında, Bir büyü gizli ki Güzel adında... Lâl olsa dilim İsmini söyler, Sağır olsa kulağım Sesini dinler, Birisi senin için İnim inim inler. Onu ağlatma fazla Günahtır,yazıktır, Seven kadınla erkek Aşk çıkınında azıktır Gel azık karışalım Dünya alışıktır. Yeter artık benim Çektiğim azap, Saray,köşk yaptırayım İstersen yıktır, Senden tek isteğim Yıkılan gönlümü yap... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalvarış -1-
Etme güzel Kara haber Sılada tez duyulur. Etme güzel Kıyma bana, Beni de doğuran Senin gibi bir ana... Bir dişi ceylan için Kıyılır mı aslana? Etme güzel Kara haber Sılada tez duyulur, Genç dediğin Gönlün, gözün Güzel diye gördüğüne vurulur. Günahıma girme güzel Günahlara girenlerin Geç dünyadan Hesapları kıyamette sorulur... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yamalı Kuşak
Dünya Belinin bükülmediğine bakılırsa İhtiyar olmamalısın Ama pek genç te sayılmazsın... 'Cennette düğün oluyur...' denen Bir havalar var ya hani Bir tarafta güneş Ve incecikten yağmur... Böyle havalar iyi gitmez sana Belin ağrır Bel romatizmaların kabarır Yedi renkli yamalı kuşağını Çepçevre kuşandığından belli... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yamyamlar
Boşuna mı olmuş insanlarda akıl? Boşuna mı yanışlarlar onu-bunu? Şimdi ve dünya kurulalıdan beri Yamyamları yanışlamaktan usanmadılar. Bir davul buldular,bir de kazan Birbirlerinin başını şişirdiler Sersem ettiler birbirlerini, Ayaklarını çelip kazana düşürdüler. Birbirlerinin suyunu ısıttılar, Birbirlerini yediler... Akıl onlara menfaat gözetmeyi Kalplerini hırsla doyurup Gözlerini aç bırakmayı Öğretti öğreteli... Can çıkmayınca huy çıkmaz Herşeyi anlayacaklar birgün Kazan patlar patlamaz... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yanardağ
Göğsüne bakıyorum Doğrusu bakarken de Çok korkuyorum... Göğsünün sağında FUJİ-YAMA Solunda VEZÜV... Dedim ya korkuyorum... Vezüv, o kadar dolgun O kadar sabırsız ki Belli altında kalbin var Kızgın lâvı bitmek,tükenmek bilmiyor. O Vezüv, o Fuji-Yama kaç şehri alt-üst ettiler Ama seninkiler Lâv kusmadan da Nice kâlpler erittiler... Biliyorum hep bunları da Bakarken korkuyorum göğüslerine Anlıyorum içimde beliren sıcaklıktan Benim kâlbim de yanacak O lâvlar yorganım olacak... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yangın Külünde Aşkı Aramak...
Kovanımdaki ece arı sensen ben varım Bilmediğin çiçekten sana bir bal yaparım... Burcu burcu aşk kokar balın özelliği bu Zerre yesen iç yakar söndüremez hiçbir su. Derde deva sanarak kimileri yediler Zevkli şeymiş dediler,yedikçe zevklendiler. Yangın ateşi vardı görünmüyordu duman Ateş söndü gönüller şimdi mahzun ve viran... Zaman zaman külleri eşeliyorum niye? Küllerin arasından bir kor bulurum diye... Alper Kürük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|