![]() |
![]() |
#751 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni aşk yaptım...
Orada olacağım iki elim bağlıda olsa hayalini mutlak kuracağım seni aşk yaptım beni kurşun kalem yazmak istiyorum kokunu duymak istiyorum seni okumak istiyorum yaşatmak istiyorum bu gece dağıtmak istiyorum seni sevdiğimi yüreğime bir kez daha anlatmak istiyorum Aşk..... 08/08/2004 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni çok özledim...
Sıcak bir merhaba. tatlı tebessümün bazan sert huysuz tavrını seni çok özledim. çekicilik var sende. kimi zaman manalı bazanda anlamlı bakışlarında seni çok özledim. Sesindeki vurguları kızdığında hırçınlığını güldüğünde sevecen halini seni çok özledim. gecenin kızılına bürünmüş saçlarını teninin yumuşaklığını seni çok özledim sevgili....... Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni düşündük
Ben, gece ve yanlızlığım. baş başaydık. Seni düşündük, bütün gece. Sevgili..... 05/03/2004 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Düşündüm.
Bu gün bütün bir gün seni düşündüm Seni hissettim. Seni sardım sarmaladım. Bütün benliğimle ruhumla, Seni hissettim içimde. Yine seni sevdim bütün bir gün. Seni anımsadım kabullendim kendime. Sen hissettinmi. Sen beni hatırladınmı kendinde.. SEVGİLİ. Z.Arlan nisan..2001 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni düşünüyorum.
Sevdiğim insanı düşünüyorum. Herşeyin bir sonu olduğunu bilerek. Seni düşünmeninde olduğu gibi. Bu zamanında sonu var. Taki sonsuzluğa kadar. Senden haber alamıyorum. Bilemiyorum şu an nasılsın. Farkında deyilsin. Sensiz olamıyorum Sesini duyabilmek. Soluğunu duyabilmek. Kulağına sessizce. Seni 'seviyorum' Diyebilmek nede güzel olurdu. Kıskanıyorum. Kıskanıyorum istanbulu. Seni koynunda saklayan. Sana sırdaş sana yoldaş olan. Canım istanbulu kıskanıyorum Yine seni düşünüyorum. Zamanını bilemiyorum. Bildiğim tekşey. En son zamanıma kadar. Seni düşünüyor, seni 'Seviyorum' Sevgili. 01/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni düşünüyorum...
Kar taneleri düşmeye başladığında Resmi sökeceğim. Bahar, nasılsa gelmez bir daha kapımıza Gelse de bil ki, ben olmayacağım Suları azgın ırmağın Sen gibi, ben gibi. İçimde kaldı acıların Kurtar beni düşlerimizden Silkelen.! düşür beni Yapıştığım eteklerinden. Kimsesizler gibi Yüz üstü kaldım Ben ağladım Sen de ağlar mısın..... 05/10/2004 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni hiç seviyorum
Seni hiç sevmiyorum Nedenini sorma sakın Çunki seni Hiç sevmiyorum Sakin sorma bana Ben kimim Sen kimsin Sadece Seni Hiç sevmiyorum Sen aslinda Nesin kimsin bir bile bilsem Bilmem belkide o zaman seni Hic sevmeye bilirim İnan bende bilmiyorum neden nasıl Ve niçin Sadece seni hiç sevmiyormuyum? Yoksa Yoksa Galiba ben seni hiç sevmıyorum Yoksa Seni Çok’mu SEVIYORUM Bilemiyorum SEVGİLİ.... Zeki Arlan...12/2002 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni kim sevdi ölesiye
Sevda bir ateş. Dokunursam çekecek. Sevmek efsane deli gibi. Sen bir tanem sevgili. Sevda sel olsa aksaydı yüreğime. Bir sürü engel ne çare. Bir düşün bir dinle. Seni kim sevdi. Ölesiye. İnanmadın hiç bir zaman deyilmi, sevgime. Hep bahane, hep bahane. Sevda seli biçare. Sevgili. 23/08/2002 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni sevdiğimi bilir misin...
Hercai bilir misin Yaban güllerini Ya seni sevdiğimi Bilir misin Akşamın hüznü çöktü ufka Hani şiirler okumuştuk Sonrada havasına uymuştuk mehtabın Fuzuli den, Nazımdan, Aziz Nesin den. Hani biz olmuştuk seninle Sana kırmızı karanfiller almıştım Sen saksıda manolyalar yetiştirmiştin İkimiz için Ben sana sevdiğimi söylemiştim ilk Çok utanmıştın. El ele tutuşup kelime türetmiştik O kadar sıcak ki sözlerin... Sana gelmiştim dün gece Fark ettin mi bilmiyorum Seni izledim gizlice Yanağına kondurduğum düşlerimizi anımsadım Sonra bir ara fark ettiğini sandım Sandım ki öpeceksin ağzımdan Yapmazsın bilirim El alem içinde Tabi el alem içinde kaşla göz attığını söylemezsek söylemek istedim hep seni sevdiğimi sevgilim bilmem hatırlar mısın üç gün önce de toprağımıza diktiğimiz kırmızı gülleri sormuştum sorduğuma da pişman oldum yazdığın şiirlerde gördüm hepsi de filizlenmişler seni ilk gördüğümde sana filizlendiğim gibi. Kızımız olsun ister misin İsterim ama ismi kardelen olsun Der gibisin Yok olmaz sen sevdiğimsin. o ikimiz. Adı aşk olsun İkimizin... 07/05/2007 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorum İstanbul...
İstanbul u çok seviyorum yanımda sen olduğunda İstanbul u çok seviyorum gemilerinde aşklar kandilleri alevli... ah İstanbul gözlerine perde inmiş İstanbul, İstanbul olalı görmedi böyle sevgili elimde elleri. kenetlenmişiz koşturuyoruz Kadıköy Beşiktaş burnumun dibinde çarpışan insanlar dondurma almıştık hediyemde vardı gerdanına beyaz altından kolye şöyle parada ucuz gönül den pahalı gözlerin boyalı İstanbul yaldızlı sahi Kadıköy de boyacılar aldattılar beni söyleyemedim sana ellerin terlemiş sokaklara kokumuz sinmiş kitapçılar çarşısında izler. sırf göz göze gelmemek için sıraladığım kelimeler nasıl olduysa durdum durdun sustu sustu her yan dudaklarından öpüverdim... birincisinde tamamda ikincisinde yine sus/tu her yan İstanbul o an misafirdi dudaklarımda elveda kelebek... seni özledim seni çok özledim..... 10/08/2007 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|