![]() |
![]() |
#771 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Emanet
Bir anlık emanetle ne türlü övünelim; Gel, rahmet kapısında ağlayıp dövünelim!..
![]() |
#772 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() En Büyük Hata
En büyük hata tekrar etmektir hep aynı hatayı İnsanlar neden aynı hataları yineleyip dururlar ki? Üstelik bunun için yeteri kadar da yoktur zamanları Var mı insanların bir şansları daha hayâtı sil baştan yaşamak için?
![]() |
#773 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Emin İnsanlar
Yabancılaşan sevgiler Benliği özünden etmiş En güzel körpe duygular Daha tadılmadan bitmiş Gizli aşikar kalmamış Çizili sınır aşılmış Yanlışa kucak açılmış Yaşam doğru yaşam değil Sonsuz sayılmış şu dünya Oysa bir uykuluk rüya Aldanılmış bu sevdaya Gaflet sarmış tüm kulları Hangi emanet yerinde Yarı yolda yad elinde Emin insanlar içinde Kala kala kaçı kalmış
![]() |
#774 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() En Büyük Hatayı Ettim
Gün gelirde sende pişmanlığını dile getirmek istersen Kelimelerini sayfalara dök Benim gibi ama Benim yaptığım gibide sakın yollama Sakla veya yak beni yakıldığın gibi Pişmanlığını kelime kelime Hece hece yak gitsin Beni yakıp kül ettiğin gibi yak gitsin Beni terk ettiğin gibi Belki biraz olsun için rahatlar Fazla üzülmezsin Azalır düşüncelerin Azalır acıların pişman lığın hafifler. Bende pişmanlığımı dile getirip Kelimeleri sayfalar dökdüğümde Sana yollamayıp yaksaydım Benimde acılarım azalırdı Pişmanlığım hafiflerdi Düşüncelerim biterdi Ama ben yine hata yapdım Pişmanlığımı sana yollayarak Hatama yine bir hatta ekledim Seni unutamadığımı Hala sevdiğimi belli ederek En büyük hatayı ettim.
![]() |
#775 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() En Büyük Hatıra
Dudaklarından çıkacak her bir kelime, Kalbinden okunacak her bir sevgi, Bedeninde anımsayamadığın her bir öpücük, Suratına bakışta daldığın her bir sima, Yanına yaklaşıp ta konuşamadığın her bir duygu Senin bensiz yaşayamadığının bir Hatırasıdır… Bu… Benden sana kalan en büyük hatıradır.
![]() |
#776 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() En Büyük Sahtekar
Benden hayır beklemeyin Her şey açık, gizlemeyin Doğru adamdır demeyin Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Halifeliğe adaydım Tehlike görünce kaydım İlk, verdiğim sözden caydım Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Söz söyletmem çıkarıma Taş koydurtmam tekerime Aldanamayın vakârıma Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Sözüm süslü, özüm puslu Çok mal, mülküm; haram aslı Herkes zanneder nâmuslu Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Kılıfım merhamet, hilim Çok korkunç, görünmez hâlim Yalansız edemez dilim Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Menkîbeler anlatırım Dinleyeni ağlatırım İşim, böyle aldatırım Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Aç kurt gibi saldırırım Hortumumu daldırırım Bulduğumu kaldırırım Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım İlk kendime ihânetim Kılavuzum: cehâletim Felâketim: kehânetim Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Etmez misin biraz merak Niçin her yan çorak, kurak Hep aldatma vatan, bayrak Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Vaat büyük, sonuç hüsran Malzeme din, îman, Kur’an Nefsim, şeytan yoldaş, yâran Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Düşene acımam aslâ Kucaklarım ihtirasla Ayar, tatlı dil, kumpasla Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım.
![]() |
#777 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() En Güzel
Bu müze var ya bu müze Seninle gezerken güzel Kimseler yoksa salonda Seni öpmek en güzel Bu rakı var ya bu rakı Seninle içerken güzel Kimler olursa olsun varsın Rakili ağzından öpmek en güzel İşte bu dünya var ya bu dünya Seninle yaşarken güzel Sen varsın ya sen Ancak benimleysen güzel
![]() |
#778 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() En Güzel Ben Ölürüm
Böyle umut doluyken tepeden tırnağa Böyle seviyorken seni amansız Böyle değerliyken Böyle yüceyken sevda En güzel ben ölürüm K e s i n!..
![]() |
#779 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() En Güzel Sevda
Sarı saçlarınla hava atarsın Soğuk *******de yalnız yatarsın Mazide yaşanan sevdalar ölsün Yeniden yaşamak hayalin olsun Gençliğim var diye fazla güvenme Rüyaya yatıp ta hülyaya dalma Sevmezsen birini gönlünü verme Elbet sevilenler bulunur bir gün Bu alem acımaz sana ve bana Ümidin kırılır kalırsın yaya Çektiğin acılar zor gelir sana Güzellik yüzünde hep kalır sanma Sözlerim kırmasın güzelim seni Gözler bu alemde süzer insanı Maziyi unutup çevreni tanı Gönül ister inan candan seveni Osman gezer her gün sokakta barda Yakıyor insanı hep kara sevda Başın sıkışınca kalmasın darda Sevene yakışır en güzel sevda.
![]() |
#780 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() En Güzel Sevdalar
Sahneye Emel Sayın kadar başka kim yakışır Televizyonda onu gören adeta ekrana yapışır Her seven yürek onun sevgisinden bir parça taşır En güzel sevdalar hep onunla yaşanır Engin semalara yükselir büyüleyici sesi, Okşar ruhumuzu Dinledikçe dinleyesi gelir insanın, Gönlümüzde kalır tadı tuzu Onun sevgi dolu sıcacık yüreği, Eritiverir karı buzu Kederli şarkıları eşliğinde, Gözlerimizi sarar hasret buğusu Bu dünyaya başka bir Emel Sayın Gelmedi gelmeyecek Ona akan sevgi seli, Hiç dinmedi dinmeyecek Dantel gibi işlediği şarkıları, Hiç ölmedi ölmeyecek Yüreğimize nakşettiği adı, Hiç silinmedi silinmeyecek.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|