![]() |
![]() |
#71 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Can Bir Daha Nefes Olmaz
bir erkeğin ağladığını duyarsan gecenin kor alevli kuytu köşelerinde, tebessümle anarsın beni,doğan sabahın tan vakti ,kırmızı bir gülü öperken. beyaz bir güvercin, çırpan kanatlarında beyaz güller getirirken sana, bilinmeyen sevdalarda bilmemki nesin, bir avuç ay ışığı parıltılarında. belki bir hediye,belki seni bana veren herşeyi bekliyorum,yinede herğün, can çekişirken bedenim,can bir daha nefes olmaz,sen canıma hayat olmayınca...
![]() |
#72 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Can Bursam
Umutlarımı ovalarında bırakıp Hayallerimi bulutlarına astığımdan beri Bir henğamedir içimdeki Kavak yeli serinliğinde mutluluklarımı Ve çam kokusu sevinçlerimi bıraktım sokaklarında... Sevdalarımı papatyalarına emanet edip İskeleden sana el salladığım günden beri Karakışlar yaşıyor yüreğim Çığlar yuvarlanıyor üzerime Yüzüme sahte tebessümler oturtup Kalabalıklarda yalanı içselleştirsemde Her birbaşınalığa düşüşümde Yana yakıla kendimi arıyorum Umudumun adı Sevdalarımın saklı olduğu şehir Can Bursam Yâr Bursam Son durağımsın bekle... Tükenmişliğimle sana geliyorum yine!
![]() |
#73 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Canıma Canan Olsa
Can canıma canan olsa Yelleri yorgan ederim Bilmiyor ki yokluğunu Boynuma urgan ederim Umut verse,ışık tutsa Dağları arkam ederim Tipi boran kara kışta Karları hırkam ederim Hiç düşünmem derdi varsa Canımı derman ederim Onun için krallara Sözümü ferman ederim Çok değil az gönlü yansa Dünyayı alkan ederim Candan öte cananıma Özümü kalkan ederim Uzak yakın hatır sorsa Sevinir bayram ederim Kapısında biri dursa Çıldırır isyan ederim Ey sevgili sözüm sana Duymazsan çeker giderim Eyvallah etmem cihana Sen hariç yemin ederim
![]() |
#74 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Çekişir
Yokluğunun en acı hislerini Dudaklarıma dokunarak hissedebiliyorum Gözlerimin gezdiği kızgın alevlerde görebiliyorum Kalp atışlarımın kulağıma vurduğu sesle duyabiliyorum Senin bugünkü yokluğunda Elbet can çekişir bu yürek Dayanabilir mi acına Dayanabilir mi gözyaşlarına Sensiz derdini anlatabilir mi bu yürek Yokluğunun verdiği bu acısıyla Anlatabilir mi yaşayabilir mi?
![]() |
#75 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Çekişlerim
Seni ufak ufak terk edişlerim Benim can çekişlerim olur, Sen yoksan her şey yarım Seninle içim sonsuz bir huzur Bir çiçek solmazsa susuz Balık nefes alabilirse İşte o zaman doğrudur her şey Yalandır bu dünya , yalandır aşklar Sular gibi saf ve duru olmalı sevgiler İçtikçe kanmamak , içine daldıkça Bir daha çıkamamak misali Yaşanmalı sevgiler Sevgin bende bir çağlayan Her ayrılıkta daha da çoşar Bu çağlayan dağlar ardına uzanır gider Kim bilir sonu hiç yoktur…
![]() |
#76 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Dostum
Senle tanışmak çok güzeldi sesin bana mutluluk verdi gülüşün dünyalara bedeldi kırgınım sana can dostum. Kurşun yedi bu yürek iyileşir bir gün elbet üzme tatlı canını vardır bir hikmet kırgınım sana can dostum. Sırrıma ortak oldun bir nefeste içime doldun sıradan bir yol oldum kırgınım sana can dostum. Yara sarmaz merhem olmaz bu yürek derman bulmaz bu yaptığını yaban eller yapmaz kırgınım sana can dostum. Biliyorum pişmansın gözlerin bulut olur ağlarsın sen benim için bir cansın ne yapayım? Unutamıyorum can dostum.
![]() |
#77 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Dostum
inan gözlerim seni arıyor şu oturdugum masada senin için doluyor bardaklara rakılar meze oluyor masama sesin cıgaramın dumanı senin için tütüyor Efkârlı efkârlı... bardaklar boşalıyor Ve hüzünlü bir kalp daha doğuyor sesinin özlemiyle hasretin bitiriyor beni masamda Ölümlere sürüklüyor yavaş Şu yaralı yüreğimin kurduğu masada seni içiyorum Şu sarhoş bardağımla seni içiyorum...
![]() |
#78 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Dostum
Dün gece düşümde can dostu gördüm Ulu bir çınardan dal verdi bana Uzandım yüzüne yüzümü sürdüm Ben zehir istedim bal verdi bana Dağ yanarsa yağmur çiser mi dedim Ten yanarsa rüzgar eser mi dedim Can yağarsa canan küser mi dedim Çağırdı yanına el verdi bana Can dostum dostum kül verdi bana Ben aşkı sırtıma vurdum da geldim Hasretin acısını çöl verdi bana Can dostu görünce eridim bittim Yüreğime ateş kül verdi bana Can dostum dostum kül verdi bana Aşk olmazsa kalem yazar mı dedim Dost olmazsa gönül tozar mı dedim Hayaloğlu sana kızar mı dedim Yanağımdan öptü gül verdi bana Can dostum dostum gül verdi bana
![]() |
#79 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Dostumsun
düşünüyorum da düşüncelerin en güzeli olsa gerek seni , dostumu düşünmek gece yarılarına kadar oturduğumuzu, birlikte güneşin doğuşunu izlediğimizi gökyüzündeki yıldızları hatırlıyor musun…? nasıl parlıyorlardı birlikte olduğumuzu gördüklerinde o tatlı kavgaları hatırlar misin o kavgaları bile o kadar çok özlüyorum ki ne güzeldi o günler seninle kendimi yeniden doğmuş gibi hissederdim arkadaşım demeye bile kıyamıyorum sana sen benim sadece arkadaşım değil CAN DOSTUMSUN bu gece sana bilemediğin kadar çok ihtiyacım var sana anlatacak o kadar çok şeyim varki dertlerime derman olan dert ortağımsın sen benim ******* çok sessiz sen olmayınca yıldızlar bile parlamıyorlar artık eskisi gibi bizim yıldızımızı hatırlıyor musun hani söz vermiştik birbirimize ayrı olsak bile yıldızımız her zaman yanımızda olacaktı yıldızlara anlatıyorum artık dertlerimi zaten beni bir tek onlar dinliyorlar tıpkı senin gibi o yıldız da bizim yıldızımız da biliyor ayrı olduğumuzu simdi parlamıyor eskisi gibi o kadar solgun ve yorgun ki tıpkı benim gibi ikimizin de sana ihtiyacı var duy artık sessiz haykırışlarımı duyda gel sana muhtacım can dostum………..!!!!
![]() |
#80 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Eriği
Bir kelime buldum çın çın öter; Adı candır. Bir erik kopardım can dalından; İçi can dolu, Adı can, yaprağı can, lezzeti candır. Bir gölge düştü önüme dedi ki: Bir yüküm var benden ağır Bir yüküm var beni taşır Adı candır. Toprak dedi ki: Can Allahın yongasıdır Fakat ben bir deri bir kemik kaldım. Bir de misafirim var adı candır. Işık dedi ki: Renklerden, kokulardan, Seslerden önce koşup geldim İnsanoğluna nur topu gibi Bir müjde getirdim, Adı candır.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|