![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Var mı?
Var mı aşkın büyüsü sende güftesiz bestem Hadi ver de bu boşluk bitsin. Haberin olsun: Kalmadı sevgi;ama çokça ihanet var |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() elinin arkasında güneş duruyordu
aylardan kasımdı üşüyorduk ağacın biri bulvarda ölüyordu şehrin camları kaygısız gülüyordu her köşe başında öpüşüyorduk |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sisler bulvarı’na akşam çökmüştü
omuzlarımıza çoktan çökmüştü kesik birer kol gibi yalnızdık dağlarda ateşler yanmıyordu deniz fenerleri sömüştü birbirimizin gözlerini arıyorduk |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhametsiz karanlık içindeyim
Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum Mavi denizlere mor dağlara karşı Bildiğim bir şarkı var onu söylüyorum Bildiğim bir şarkı var onu söylüyorum Bütün şarkılar gibi kederli Sokaklar, caddeler, evler bomboş Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi Akıtır taşa, toprağa kanımı Dünya seninle aydınlık ve güzeldi Şimdi bin güneş doğsa götürmez karanlığımı Şimdi bin güneş doğsa götürmez karanlığımı Yanmaz elinin değmediği ışıklar Gel, o şarkıyı beraber söyleyelim Tut ellerimden beni aydınlığı çıkar Tut ellerimden beni aydınlığa çıkar Yumdum gözlerimi seni düşünüyorum Mavi denizlere, mor dağlara karşı Bildiğim bir şarkı var onu söylüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzele, saflığa, temizliğe,İyiliğe,
doğruluğa,Yükseğe, daha yükseğe, Erişmek ister misin? Pek kolay görünmese de Zor da değil dileyince Ulaşır insan isteyince Sen de ister misin? Unuttum yanlışları, Sildim hatalarımı, Taşıyor olsam da izlerini, Yine de umutluyum Benimle gelir misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulutlar kadar erişilmez,
yüksek Yıldızlar kadar uzak ve soğuk Güneş kadar parlak ve sıcak Bir o kadar da uzaksın! İstemezsen eğer… Ay ışığı gibi durgun ve sakin Bahar yeli gibi müşfik ve engin Yaz güneşi gibi coşkun Bir o kadar da yakınsın! İstersen eğer…İstersen yüzünde açar güller, İstersen ışıldar gülen gözler,İstersen dilin neler söyler, İstersen çarpar yürekler,İstersen coşar gönüller,Her şey; Sen istersen eğer… |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() çıkmaz sokaklara uğradığında ruhum, her defasında arkamdan büyük bir desteğinin, yani dualarının yetişeceğini bildim.
Hayır, vefasızlıkla suçlayamam seni, belki de son ana kadar durup beklemeliyim. Hem belki bununla sabrı öğreniyorumdur. Hep bir şeyler öğrendim senden, seninle tanıdım bir çok farklılığı. Şimdi durup geriye şöyle bir baktığımda, beklentilerimi aza indirmem gerektiğini anlıyorum. Ama vazgeçemedim dualarından. Dayanamam mektupsuzluğuna ama, duaların olmadan hiç yapamam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben o kabrin arkasındaki perdeden selamlamak isterken cenneti, özlemler düşüyor payıma.
En çok sana yakıştırıyorum firdevsi gömlekleri. Ellerinde beyaz güller var. Ama mesafeler o kadar acımasız ki. Yüreğine ulaşamıyor ellerim, yetemiyorum bir türlü sana. Sonra fersiz ellerinden düşüyor beyaz gül demeti. Gözyaşların değince güllere, bir gül ağacı oluveriyorlar. Gülüyorsun; gülünce, gözlerinin içi gülüyor. Yaprakların arasından öyle güzel bakıyorsun ki. Elimi uzatıyorum, güllerin dikeni batıyor elime, ürperiyorum. Hala gülümsüyorsun bana. Tutup bir gül veriyorsun beyaz martıya, martı uçamayacak kadar halsiz. Hem çok yakınsın bana, hem uzak. Bütün kuvvetinle fırlatmaya çalışıyorsun beyaz gülleri. Ben tam uzanıp alacakken, dev bir dalga gelip çalıyor onları benden. Büyük gürültüyle uyanıyorum sonra. Yağmur odamın camlarını çılgınca dövüyor. Bu rüyaymış , rüya! |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu kentin otogarında seni,
kırılma pahasına, çölden gelen yolcu gibi bekledim. Her seferinde serap görmüş gibi koştum, seni taşımayan vasıtalara. Bekledim. Tren istasyonlarında dolan boşalan vagonların arasında kayboldum bir zaman. Yine bekledim. Sonra mavi denizin ıslak limanlarından süzülüp giden martılar gibi, gemilerden sordum seni. Tekrar bekledim. En son kuşlara takıldı gözlerim. ‘Bu oydu, çekip gitti işte!’ dediler. Ve anladım artık, beyaz zarfları beklememem gerektiğini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin açmadığın bahçeye yağmur düşermiş
Bülbül konarmış gül dalına , Sensiz hüzün yüklü baharlar Gecenin rengini taşırmış sabahlar Dört bir yanımda ahlar, siyahlar Düğün varmış köyde Bayram gelirmiş şehre |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|