![]() |
![]() |
#71 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1418
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seneler Geçsin,Sen Beni bil ben seni bileyim istiyorum.
Benim olduğun kadar dostlarının,Dostlarının olduğun kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım. Yaşayalım ki,Öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip,içip arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki,yalnız sıkılmak sıkmalı bizi. Yaşayalım ki,paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi,evimizde,bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek…. Böylece yaşamalıyız işte. Sonra çocuklarımız olmalı, Düşünsene senin ve benim olan bir canlı. *******i ağladıkça sırasıyla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, Söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız. Zaman su gibi akıp giderken,Herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutluda olsa,Kötüde olsa,Yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalıI. Saçlara düşünce yada gidince aklar, Çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden. Kavgasız,Her sabah cinayetle uyanılmayan,Sessiz bir yere gitmeliyiz. *******i balkonda denizi seyredip,Sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli ziyaretimize, Geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız. Öyle sevmelisin ki beni,Bu yazdıklarım korkutmamalı seni, Tebessümler açtırmalı yüzünde. Birgün bu hayatı bırakıp giderken, Sadece mutluluk olmalı yüzümüzde Birbirimiz sevmenin gururu olmalı “HERŞEYDE”….. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğim ne dediyse onu dinledim ben.
Kimi işaret ettiyse ona yöneldim. şimdi sen diyor da başka bir şey demiyor. Ansızın bastıran bir yağmura hazırlıksız yakalanır ya insan, işte öyle ıslattı beni aşkın. Seni bekledim ben. Yüreğimdeki heyecanı,gözlerimdeki yeşili, dudaklarımdaki ateşi,ellerimdeki titremeyi, küçük dokunuşları sana sakladım. Ne sen beni bilirdin ne ben seni ama bir yerlerdeydin ve mutlaka gelecektin. Ve bir gün çıktın karşıma. İşte o gün sevdaya dair ne kadar tortu varsa içimde eridi gitti. Çocuk oldum yeniden. Hani bıraksan yemyeşil bir kırda bağıra çağıra şarkı söyleyip koşarım. Seni bulmanın coskusunu hiç bitmeyecek bir enerjiyle yaşarım. Seninle yep yeni bir hayatın başladığını biliyorum. O hayatın içinde vazgeçilmez kıldığım tek şey sensin. Bilirim,bu şarkı korkutur bazen insanı. Neler oluyor diye sormadan bir duygu selinin içinde bulursun kendini. Ama zaten aşk öyle bir şey değil midir? Sorarsan planlarsan onun adına aşk denir mi? Bırak kendini,brak ki aşkın büyüsü sarsın seni. Kendini o eşsiz duyguların ferahlığına bırak. Tut elimi birlikte çıkalım bu yolculuğa. Yarınsız zamanların iki yolcusu olalım. Kaygısızca yaşayalım aşkı,eriyelim birbirimizde. Yüreklerimiz birbirimiz için atsın, soluklarımız birbirine karışsın Tutkunun alevleri dalga dalga sararken bedenlerimizi. Gidersen...Gözümdeki son parıltıyı da alır götürürsün. Bir zemherenin ortasında titrerken bırakırsın beni. Ama merak etme ayakta kalırım ben. Tıpkı fırtınaların boynunu eğip yıkamadığı kavak ağaçları gibi. Senden bana yadigâr kalan her anıyı bir kez daha bir kez daha yaşarım. Aşkım da benden yadigar kalır sana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitmedi bekleyişim
Bu kaçıncı gelişim Nerdesin be güzelim Seni nasıl özledim... Beklediğim sabahlar Yüreğimde ahlar şahidimdir eyvahlar Seni nasıl özledim... Her günün aydınlığı Yokluğunun tanığı Bitir şu ayrılığı Seni nasıl özledim.. __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eğer birgün ağlamaklı olursan,
Beni ara. Seni güldüreceğime söz veremem, Fakat seninle birlikte ağlayabilirim. Eğer birgün uzaklara kaçmak istersen, Beni aramaktan korkma. Seni durduracağıma söz veremem, Fakat seninle birlikte kaçabilirim. Eğer birgün kimseyle konuşmak istemezsen; Beni ara… Sessiz olacaðğıma söz veririm. Fakat… Eğer birgün ararsan ve cevap bulamazsan ... Hemen beni görmeye gel ... Bil ki sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölgelenir mutluluk içimde,
Yalnizliga uzanir bir yol. Susarim, söyleyemem kimseye, Için için aglarim bazen. Bir hatira, dünü yasatan, Bir resim, bir nota veya sen! Zaten her zaman aklimdayken... Dökülür bir damla gözyasi, Bir hiçkirik, kirilan bir kalp! Yalnizca aci olur sonu... Özlemler bende yasar, Yasayan ruhunla beraber! Bir hayal, bir düs gibi Kaybolur, geçer yillar... Sonunda kalan kalbimde; Belki hüzün, belki ask Veya bir tek sen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ZamansIz gözlerini ufka dikiŞin var ya
Beni benden ediŞin Hesap vermeden Sormadan Söylemeden seviGİNin BuĞulu gözlerinde BakIŞlarIn beni bIrAKIR gider ya Sadece Sadece sen yokken kendime geliŞim UmulmadIk bir yerinde hayatIn CiĞerlerini söküp atarcasIna Kalbindekileri haYkIracakmIŞ gibi KarŞImda duruŞun Ve bir kelime bile etmeden Çekip gidiŞin Ve susuŞun var ya... ŞakaĞIma dayanmIŞ bir namlunun TetiĞini çekmeyiŞİN Oluk oluk cana hayat veren kanI Şahdamarda kesiŞin Ve beni benden ediŞin En yaŞanacak zamanInda yaŞanmamIŞlarIn Çekip gidiŞin Ve aŞktan ölürken dahi Sevmiyorum deyiŞİN Ve günahsIz gidiŞin Beni günaha sokar ya... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir sevdanın öyküsüydü
Yüreğimde gizlenen. Sen o gizin içindeydin Bir tanem. Bir ellerin vardı tutamadığım. Bir gözlerin vardı Bir türlü bakamadığım. Bir saçların vardı Bal sarısı. Öpüp koklıyamadığım. Bir sevgin vardı içimde. Bir sevgin vardı. Yüreğimin başında. Bir umman. Bir deniz Koşup, koşupta tutamadığım. Sevip, sevipte bir türlü. A-N-L-A-T-A-M-A-D-I-Ğ-I-M. * Seninle bakardım. Seninle görürdüm cihan-ı. Bir dünya kurardım. Güzel yüreğinde. Bir sevdanın öyküsüydü gizemli. Ölürcesine ölürcesine sevdiğim. Şu gönlümde taht kuran. Sen meleklerden de güzeldin. Kıskanırdı seni tüm melekler. Sana kıyamadım. Sana bakamdım bir tanem. Hasrettim sana hasrettim ellerine. Acın yüreğimde burgu, burgu. Yüreğimin başında kaldı. Seni sevdim, seni sevdim bir tanem. Bir türlü , bir türlü Derdimi anlatıp ta ağlayamdım. A-Ğ-L-A-Y-A-M-A-D-I-M... A-Ğ-L-A-Y-A-M-A-D-I-M.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda bu mu bir tanem,
Gerçeklerle uymuyor, Sevda bu mu bir tanem, Haykırdıkça duymuyor. Sevda buysa bir tanem, Sevdalılar koklaşır, Seven bütün kalbiyle, Sevdiğine yaklaşır. Bütün güzellikleri, Sen sevgide bulursun, Eğer sen seviyorsan, İnan mutlu olursun. Kendini rahat bırak, Sevda kaplasın tenin, Ben hep hisediyorum, Kalbimde senin elin. Hayata darılıpta, Sakın sevgiye küsme, O aşk tomurcuğunu, Sakın dibinden kesme. İyi bak bu sevgi hep, Kalbinde filizlensin, Sevgi varsa bir tanem, Elbet ki sen güzelsin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tutulsa dilim, duyulmasa.. feryadım..
Vazgeçemem, o benim tek ahu-zarım. Bin melanetle esse de.. bin rüzgarım.. O benim.. tek ışığım, tek hicranım. Yaşama sebebim, en güzel..mehtabım.. Vazgeçemem, o benim..tek mihrabım. Kesiksiz çizgilerle.. dolsa da yollarım.. O benim.. gönlümdeki tek çıkmazım. Ondan gelen her mihnete katlanırım.. O benim.. sığındığım, tek limanım. Acı verir bana, onsuz.. göz yaşlarım.. O benim ütopyam.. saklı arzularım. O benim saplantım, o benim cananım.. Vazgeçemem ondan, tek.. imtiyazım.. Ben onunla.. cehennemlerde yanarım.. O benim ilhamım, o benim..belalım (O' nu bir ben bilirim.. bir de.. Yaratan..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duysak ayak seslerini akşamın
Ve sokaklardan el ayak çekilse Bir ürpertiyle duyarım o zaman Seni çağıran sesi uzaklardan Ne zaman ayrılık saati gelse Bir gariplik çöker içime birden Kalan tek ani gibi bir devirden Durmadan çalınır o gamlı beste Sanki bilir de hazin öykümüzü Bulutlar ağlar, kararır gökyüzü Ne zaman ayrılık saati gelse Bir çaresizliği anlatır gibi Birden değişir gözlerinin rengi Mavi solar, koyulaşır yeşilse Sarınca ruhunu eski bir hüzün Uçar gider pembeliği yüzünun Ne zaman ayrılık saati gelse Uzatsan özlemle dudaklarını Tüm ağaçlar döker yapraklarını Ne çiçek kalır ortada, ne bahçe Sadece uğultusu o rüzgarın Ve bir umut kırıntısı: belki yarin Ne zaman ayrılık saati gelse Bir fırtına çıkmışçasına, büyük İçimizdeki güllerin boynu bükük Bir zaman kalakalirim oylece Neden sonra gittigini anlarim Icimde guller aglar, ben ağlarım.. Ümit Yaşar Oğuzcan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|