![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geceye Düşen Dörtlük
Bu gece saat dörtte Alevler içinde yanıyordum Elimi uzattım Bir türlü tutamadın Ve gecenin karanlığına Şu dörtlüğü düştüm AY KARANLIK YÜREĞİMDE BİR NEFES KALSAN GÖNLÜMDE BÜLBÜL HASRET GÜLLERİNE BU CAN KURBAN GÖZLERİNE Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Nefes Ol Yar
Yüreğinin o güzel sesi Sol cebimde titresin On dört Şubat geçmeden On dört defa yar Güller boynunu bükmüş Yüreğim alevlerde Bugün sevda bayramı Yangınlardayım yar Seyrediyorum sevenleri Elele gezenleri Rengareng çiçekleri Sen nerdesin yar Seni sevdim yüreten Umudumdun ta ezelden Benim bu halimden Mutlu musun yar Nefessiz kaldım yine Hasretim gözlerine Gün batmadan önce Son nefes ol yar Yüreğinin o güzel sesi Sol cebimde titresin On dört Şubat geçmeden On dört defa yar ON DÖRT DEFA YAR Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelincik Tarlam
Sen Saçları başak sarısı Gözleri boncuk mavisi Bana yazılan Yaptıramadığım reçetem Gizli gizli çalarak kullandığım Acil ilacım Gözlerin Bana yapılmış içine giremediğim Hep kenarında çığlık çığlığa Amansız kaldığım Bir çiçeğine dahi dokunamadığım Gelincik tarlam Bakarken doyamadığım Gün boyu bedenimde taşıdığım halde Sıkı sıkıya sarıldığım Kadife sesini duyamadığım Ilık nefesini soluyamadığım Seni sesli sevdiğimi düşünemediğim Karanlık dünyamda yaşattığım Gün ışığına hasret Tarifi mümkün olmayan Soluksuz yaşamımda Bana bir nefes Çok güzelsin çok Çok tatlısın çok Yüreğimin yarısı Ömrümün sonuna Hatta daha ötesine kadar Seveceğim Dudaklarımdan kulağına Yüreğimden yüreğine Ellerimden beline Hücrelerimden hücrelerine Kaynağı özel karışımlı Sevgi harmanımsın Sevgi Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmez Baharım
Kördüğüm gibi bu deli sevda Alevler içinde eridim bittim Gel desen gelirdim ölüme bile Hayal oldu bana gelmez baharım Nefes alışım göz alışkanlığım Adını yüreğime dövme yaptığım Ömrümce yok sayamadığım Baharım sevincim yürek terciğim Gecemi aydınlatan umut ışığım Rüyalarımı süsleyen hayal perim Gözlerimde kalan güzel gözlerin Hayal oldu bana gelmez baharım Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçeği Düşte Gördüm
Yine sardın yüreğimi Gökkuşağı renklerinle Dünyamı aydınlattın O masmavi gözlerinle Toprağında yeşerttin Yüreğimdeki sevgini Hüzünlü bakışların Yaktı içimi yine Hayalinle yaşadım Yıllardır dolu dolu Avuçlarımda sıkıştı Yüreğimin sesleri Sessiz çığlıklarıma Yüreğim isyan etti Hayalini sevmekten Gerçeği düşte gördüm Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum
Gidiyorum sonsuza bilmeni istiyorum Mezarıma gül olup bitmeni istiyorum Ayın on dördü gibi bakmanı istiyorum Yılda en az bir defa duanı bekliyorum Gidiyorum bir tanem gözlerini yerinden Sökerek gidiyorum Seni senden izinsiz alıp ta gidiyorum Ayın on dördü gibi uçarak gidiyorum Yüreğimi burada koyup ta gidiyorum Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlümün Çiçeği
Dün doğayla kucaklaştım bir tanem Hayata gözlerini yeni açan Rengârenk o güzelim çiçeklerle tanıştım Seni sordum onlara Tanırmıyız acaba dediler Tanırsınız dedim çünkü benim çiçeğim Bir tanedir Başta papatya olmak üzere Hepsi merak ettiler Rengi nedir özelliği nedir Ömrü ne kadardır Dağ çiçeğimi kır çiçeğimi Diye soru yağmuruna tuttular Bunların hepsi dedim Anladık saksı çiçeği Hayır dedim Seni çok sevdik dediler Ne olur çiçeğinle bizi tanıştır dediler Hiç olmazsa rengini söyle Mavilim dedim Hep bir ağızdan Bulduk bulduk Zambak dediler Seni tanıştırmanın zamanı gelmişti bir tanem Gönlüme yerleşip bana hayat veren Bana yaşama sevinci veren adı gönlümün çiçeği dedim Tanımıyız diye birbirlerine baktılar Seni tanımadılar bir tanem Çıldıracaktım nasıl tanımazlar Kızdım hepsine İsyanım çok büyüktü Siz benim çiçeğimi nasıl tanımasınız Onun gibisi var mı hiç Dünyanın bütün çiçeklerine değişmem onu Dünyanın en güzel çiçeğidir o Sizin gibidir tertemizdir pırıl pırıldır Bulunduğu ortama sevgi saçar Huzur verir güven veriri hayat verir Cana can veriri Ne olur onunla tanışın Onun bütün güzelliklerinden yararlanın Yalnız siz değil Nefes alıp veren bütün canlılar dünyası Onun güzelliklerini özümlesinler Huzur ve güven bulsunlar Benim gönlümün çiçeğiyle tanışın ki Günün yirmi dört saatini sevgiyle geçirin Her gün yeni günle yeniden doğun Benim gibi Bu miras Kuşaktan kuşağa Sürsün Savaşların kinin nefretin yerini Barış alsın Her gönülde birer Sevgi kondu kurulsun Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlümün Sultanı
Gönlümde sultanım gezer Dilim damağım sızlar Yüreğimde çok özel Gözlerim seni özler Eller tuttu tuttuğunu Yürek sevdi sevdiğini Gözler gördü gördüğünü Şimdi ben neyleyim Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözbebeklerim Seninle Doğdu
Zamanı geçirdiğim en güzel yerde Sensiz seninle yaşadım Dokundum her şeye Dokunduğunu varsayarak Aradım dokunduğun her şeyde Ruhunun parmak izlerini Kuş misali sanki pencereden girdim Kondum kullandığın eşyaların üzerine Sordum hepsinden birer birer seni Hangimiz daha çok seviyor Hep bir ağızdan Seni dediler Ağırladılar şımarttılar senin yerine beni Birazda ben zorladım Beni sevdiğini onların ağzından dinlemeyi O güzel mekâna sinen havanı soludum Zamanı yedim bitirdim Gördüğüm her şeyde O kadar sen vardın ki Gözbebeklerim seninle doldu Koştum gün boyu sessiz duygularımla seninle Gördüğüm her şeyde O kadar sen vardın ki Gözbebeklerim seninle doldu Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözbebeklerimdeki En Tatlı Anneye
Günün kutlu olsun güzel gözlüm Umutların kanatlanıp özgürce uçsun Gelecek günlerde mutluluğun katlansın O güzel yüzündeki tebessümün hiç azalmasın Yaşadığın bugün yaşanacak günlere yayılsın Umutların hayallerin sımsıcak yüreğini ısıtsın Sağlık mutluluk gelecek güzel günler seninle olsun Yüreğinde sevgi gözbebeklerinde ışık hiç azalmasın Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|