![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Film Gibi
hani sabahlar vardır,kimsesiz... güneşsiz. biraz düş, biraz da üşüyüş. çünkü kimsesizdir o sabahların sahibi. ceketsizdir... o, birisinin sırtına iliştireceği, bir ceketi beklemektedir. hani sımsıcak bir aşk filminden, olmaz ya olur gibisinden. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Benimle
gözlerimi güneşe her açışımda sen ol yanımda, ki; güneş kıskansın seni. seni,sımsıkı yüreğime bastığımı görsün ölüm, ki; bıraksın bana seni. sanma ki acıdığından, bil ki, seni benden alamadığından. bir serçe söylesin şarkımızı, varsın göçsün de o kuş baharlara, biz tamamlayalım şarkımızın kalanını. sonra bir yerlere gidelim seninle, el değmemiş, yürünmemiş, ağlanmamış, gülünmemiş... ve belki de gülü dalında kurutulmamış. bir yerlere gidelim seninle, yağmurun hiç bir tenle kavuşmadığı bir yere. hadi gel benimle... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geldim Sana
dağlar, denizler çıktı önüme. gidemezsin dediler sevdiğine. dinlemedim. ateş oldum, deprem oldum herşeyi yaktım yıktım da, yalnız aşkımla geldim sana. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelir misin?
sen benimsin, hiç kendinin, hiç kimsenin olmadığın kadar. gözlerim görmese de seni, görmem mi en muhtaç olduğum anlar, ellerini tutamasam da kara bi gece, kim ölmüş ki korkudan eceli gelmeyince. elbette ağaracak gün, öyle,hayalinle uykulara gidince. her gidiş dönüşle bitmez mi sen söyle, sen söyle bu hasret daha yetmez mi. bi gel desem, geleceğini bir bilsem, gelir misin gültanem? gelir misin, dikeninle, ömrünle, gülünle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmezsen Gelme Be
Bundan böyle sadece bekleyeceğim seni, Ne ulaşmak için bir çaba sarfedeceğim, Ne de gözyaşlarımın firar etmesine izin vereceğim. Belki kızacağım senden çok kendime, Belki yorgunluktan, Sızacağım kimsesiz bir köşede. Ama işte, Ne olursa olsun Sana gel demeyeceğim yinede. Şeytandandır belki bu gurur, Belki de zavallılıktan, Gelmezsen gelme be,kimse ölmez aşk sancısından. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidecekmişim!
gitmem gerekmiş artık. ayaklarıma prangalar vuracaklarmış, ellerime kelepçeler. kimse olmayacakmış yanımda. bir ben bir de yüreğimde sen. nereye sürgünse yüreğim, oralarda hep senin hayalin. uykumda rüyalarıma gel, ne olursa olsun, bir tek an aklımdan çıkma ne olur, yoksa aklıma ilk gelen, senin yokluğunda intahar olur. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Git,Aklımdan Kaçabileceğin En Öteye
Dinle... Ayrılık erken de, (Git) SENde güle güle. Güle güle sana,aklımdan (kaç) abileceğin en öteye. Güle güle bedenim,(ölümü) n en (iste) nmeyen saatine. Güle güle karanlıkta kaybolan kadın... İçimin saklambaç oynarken kaybolan çocuğu. Bulunmanın imkansızlığı, Gözleriminden okyanusa (düş) en gözyaşı. Bu,ilk nefesindeki bebeğin ölüm yaşı. Kum fırtınalarıyla çöle (savrul) an kum tanem, Güle güle (son) tanem. Güle güle gökteki Ayın (kara) nlık yarısı, İnan, Sensiz geçen ayların hepsi yüz karası. Güle güle karanlıkta kaybolan kadın. Güle güle sana,aklımdan (kaç) abileceğin en öteye. Güle güle bedenim,(ölümü) n en (iste) nmeyen saatine. Sen (git) SENde, Ömrümü ardından taktım peşine. Takip ediliyorsun sen (bilme) SENde, Saklandığım köşe başında, (Seni izleyen gölge) mi (görme) SENde. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Git,Aklımdan Kaçabileceğin En Öteye
Dinle... Ayrılık erken de, (Git) SENde güle güle. Güle güle sana,aklımdan (kaç) abileceğin en öteye. Güle güle bedenim,(ölümü) n en (iste) nmeyen saatine. Güle güle karanlıkta kaybolan kadın... İçimin saklambaç oynarken kaybolan çocuğu. Bulunmanın imkansızlığı, Gözleriminden okyanusa (düş) en gözyaşı. Bu,ilk nefesindeki bebeğin ölüm yaşı. Kum fırtınalarıyla çöle (savrul) an kum tanem, Güle güle (son) tanem. Güle güle gökteki Ayın (kara) nlık yarısı, İnan, Sensiz geçen ayların hepsi yüz karası. Güle güle karanlıkta kaybolan kadın. Güle güle sana,aklımdan (kaç) abileceğin en öteye. Güle güle bedenim,(ölümü) n en (iste) nmeyen saatine. Sen (git) SENde, Ömrümü ardından taktım peşine. Takip ediliyorsun sen (bilme) SENde, Saklandığım köşe başında, (Seni izleyen gölge) mi (görme) SENde. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GiT...
Gitme... Bana git gideceksen de. Sana geldiğim gibi, Bana git, Nasıl biliyorsan işte öyle bildiğin gibi. Bilmem ki ben neredeyim, Bazen gözlerin, Bazen de ellerinim. Ellerine git, Gözlerine git, Sen bendeki sana git. Hadi durma öyle, Git... 09 nisan 04 cuma 02:00 Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölgendir Son Durağım
Elimi ayağımı bağlayanımsın. Yoksa kim durdurabilir beni? Keder mi kader mi? Yoksa bir anda yaşanılan ölüm hali mi? Kimse duduramazdı da beni, Asırlık ağaçlar gibi, Olduğum yere sen ektin beni. Yaprağım kımıldamaz en deli fırtınada. Ama bir soluk alsan sen, Kökümle,dallarımla çıldırırım o tutsaklarda.. Yapraklarımı kan kımızıya boyayarak, Sana koşarım salkım saçak. Üzerine de hasret karasını sererim yolların. Ezdikçe bir bir karaları, Renklerin hepsi darmadağın. Gölgendir işte tek sığınağım. Ondan bundan koruyan, Seni benden ayırmayan. Kırmızımı bile bırakırım inan. İnan, Sen iste, Ben,beni bırakırım gölgenin ardından |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|