![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Bana
Gecenin karanlığında Adını yazdım yıldızlara Sabah olmasın diye Dualar ettim Bir gün gel bana diye Kendimden vazgeçtim Ismarlama sevgiler istemedim Tek seni diledim Seni öyle sevdim ki Adını dilime şarkı yaptım Sürekli söyledim Sen Canım sen Benim bir tanemsin Sevgi sözcüklerini Kalbime işledim Kilitledim kapılarını Kimseye göstermedim Resimlerini mesajlarını Silmedim ezberledim Kaşın ne renk Gözün ne renk Unutmadım Sürekli yineledim Belki bir gün dönersin Beni bulursun diye Hep bekledim Sevgimi günlere ekledim Bebeğim Birgün gelirsin diye Seni sevmekten Hiç vazgeçmedim Kapalıydı telefonun Aramaya devam ettim Bıkmadan usanmadan Sesini duymak istedim Görmeyi diledim Sensiz olmuyor Hala bekliyorum Gel bebeğim gel Gelmesende Bir haber gönder Seni çok özledim Biliyorsun Dayanamam sensiz Yaşayamam ki Biliyorum sende Kıyamazsın bana Göz yaşlarıma Söyle seni götüren Kuşlara Bir haber versinler Ne olur bana Aylar geçti Yollarını gözledim Seni acayip özledim Bir gün olsun Gel bana Rüyalarıma Yüzünü unutmadan Ne olur gel ama İnan varoldukça Ben bu dünya da Kimseyi sevmem Sen gibi Bir daha... Nuran Kara
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gelmedin
Yalnızım sevdiğim seni özledim Sesini duysam yeterdi dedim Ulaşmak imkansızdı ama bekledim Ne sen geldin ne yerin doldu Hasretinle uyudum özleminle uyandım Hayatımı kaderine bağladım Seni hep sevdim hergün ağladım Ne sen geldin ne yerin doldu Bir sabah uyandım yıllarım dolmuş Saçlarım dökülmüş bembeyaz olmuş Seni seven kalbim sararıp solmuş Ne sen geldin ne yerin doldu Nuran Karaas45r
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçek Dost
Hüzünlü olduğumda, yanımda oluyorsun Anladım dostum seni, gerçekten seviyorsun Üzgünsem kendinden çok, beni düşünüyorsun Gerçek dost kim deseler, aklıma geliyorsun Ağladığım anlarda, beni avutuyorsun Yanımda olmak için, çok çaba harcıyorsun Her şey den vazgeçiyor, yanımda oluyorsun Gerçek dost kim deseler, aklıma geliyorsun Beni güldürmek için, şakalar yapıyorsun Gün geliyor oturup, benimle ağlıyorsun Tüm dertlere benimle, çözümler arıyorsun Gerçek dost kim deseler, aklıma geliyorsun Ben kötü gün dostuyum, bunu sen biliyorsun İyi günde yanında olmam söyleniyorsun O günlerde dost bulmak kolaydır biliyorsun Gerçek dost kim deseler, aklıma geliyorsun Gerçek dostluk farklıdır, başka şeye benzemez Zor zamanda dost olan; bırakıp seni gitmez Karşılık beklemeyi; bir an olsun düşünmez Gerçek dost kim deseler, aklıma geliyorsun Gözyaşım değerlidir, seninle ağlıyorum Gerçek dost kim deseler, seni gösteriyorum Aramazsam üzülme, sanma ki unuturum Gerçek dost kim deseler, aklıma geliyorsun Sen benim can dostumsun, bu böyledir bilinsin Seni üzen olursa, ne olur bana gelsin Beni dünyada ancak, bir sen üzebilirsin Gerçek dost kim deseler, aklıma geliyorsun Gerçek dostluk böyledir; haksız mıyım söyleyin Sizde hayatınızda, gerçek dost belirleyin Çevrenizden iyi gün, dostlarını eleyin Gerçek dost sayfanıza birisini ekleyin Nuran Kara
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçekten Sevdim
Biraz sevgi istedim, başka amacım yoktu Bekledim ben yıllarca, birde baktım ki boştu Kalbim tek onu sevdi, inan bir ona koştu O benim bir tanemdi, yürek coştukça coştu Benim garip gönlüme, bir gün ansızın geldin Yalnız ve çaresizdim, beni nasılda sevdin Karşılık vermeliydim, güvenim kırılmıştı Sen hayatımda yokken, depremden yıkılmıştı Anlayışlı oldun hep, beni delice sevdin Belki hak etmediğim, değeri bana verdin Çocuk gibi korkarak, tuttum ben ellerini Sana alıştım canım, öderim bedelini Ben hasta olduğumda, sen hep üzülüyorsun Ayağa kalkmam için, dualar ediyorsun Neden aşkım sen beni, bu kadar seviyorsun Hak etmediğim halde, yanımda oluyorsun Bir isteğim var senden, beni yalnız bırakma Seni çok seviyorum, bunu asla unutma Sensiz kalma sözünü, ben defterimden sildim Ayrılmam ki yanında, ben kararımı verdim Bir gün gitti dediler, ben asla inanmadım Senden başka birine, biran olsun bakmadım Seni yürekten sevdim, sana nasıl bağlandım Seni ben unutmayı, kalbime kondurmadım Dünya dönmez olursa, ben seni unuturum Kıyamet kopacaksa, ben yanında dururum Sanma ki bu dünyada, başkasını bulurum Benim yanımda yoksan, inan toprak olurum Nuran Kara
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Görmek İster Gönül
Aşkımı yazdım ben duvara taşa Kötülük bilmezdim hep geldi başa Ecel bakmaz imiş gelince yaşa Son bir kez görmeyi ister bu gönül Unutuldun sanma bende özledim İnan gece gündüz yolun gözledim Kalbini istedim cana sözledim Seni bir kez görmek ister bu gönül Çimen gözlüm seni özlüyor canım Bir haber göndersen durulur kanım Ömür boyu olsun yerin hep yanım Son bir kez görmeyi ister bu gönül Sen benim kalbimin diğer yarısı Uslanmak bilmeyen bir bal arısı Saçların parlıyor altın sarısı Seni bir kez görmek ister bu gönül Nuran Kara
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinin Baktığı Yer
Uzaklarda arama beni ne olur Ben gözlerinin baktığı yerdeyim Seni çok sevdiysem bende mi kusur Ben yüreğinin bıraktığı yerdeyim Bazen bir nefes uzağındayım Bazen gözlerinin tuzağındayım Nerde olduğumu merak edersen Yüreğine sor canım ben oralardayım Beni yanlış yerlerde arama canım Ben gökkuşağının renklerindeyim Kes damarını akıt kanını canım Göreceksin aslında akanda benim Nefes almayı unutmaz ya insan Bende seni unutamam asla Gözlerim bir gün toprak olsa da Ruhum seninle kalacak daima Beni özlediğinde aynaya bir bak Kendini değil beni göreceksin İstersen efkârlan bir sigara yak Duman olacağım içine çekeceksin Beni uzaklarda arama canım Ben her zaman yanında olacağım Sen huzuru ne olur kendinde ara Ben mutluluk olup içine dolacağım Nuran Kara
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Güzelim
Güllerin en güzeli sensin güzelim Bu dünyada senden başka yoktur sevdiğim Birgün seni kırmasınlar diye nöbet beklerim En güzel gül sensin Gül Güzelim benim Güzellikler sende toplanmış durmuş Kalbim seni sevmek için aramış bulmuş Sen gelince hayata dönmüş ve varolmuş En güzel gül sensin Gül Güzelim benim Güllerin en güzeli sensin güzelim Bu dünyada ne eşin var ne de benzerin Sevdin mi sonuna kadar seversin bilirim En güzel gül sensin Gül Güzelim benim Nuran Kara
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülümse
Aç kalbinin camlarını güneşe doğru Işık girsin gönlünün derinliklerine Sevgiyle dolu olsun yarınların Sevmeyi öğren; yeniden dene Gülümse artık hayata Gülümse... Karanlıkları kov gitsin başka ülkelere Yarınlar aydınlık olsun en azından Umutlar dolsun küçük kalbine Ümit etme; yeniden dene Gülümse artık hayata Gülümse... Mücadele et başarmalısın Yeni gelen günlerini kurtarmalısın Sevgini, sevincini paylaşmalısın Çekinme kimseden; yeniden dene Gülümse artık hayata Gülümse... Zor bir olay ama imkansız değil Güvenmen biliyorum hiç kolay değil Ama unutmaki insanların hepsi bir değil Bir şans daha ver kendine; yeniden dene Gülümse artık hayata Gülümse... Nuran Kara
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülümse Ne Olur
Bir gülümse sevdiğim ne olur bana Sevdiğimi söyledim az evvel sana Kötü bir şey mi yaptım Allah aşkına Gülümse ne olur gülümse bana Asık surat sana hiç yakışmıyor Gözlerin sanki etrafa dehşet saçıyor Bu Nur senden fazla şey mi istiyor Gülümse ne olur gülümse bana Gözlerini gözlerime kilitle yine Kalbim hapis yatsın gamzelerinde Bir gün değil bir ömür ceza versen de Gülümse ne olur gülümse bana Can feda edilir bir gülüşün uğruna Sar beni ömür boyu al hadi kollarına Yüzünde ki tebessüm yeter de artar bana Gülümse ne olur gülümse bana
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüşüne Aşıktım
Gözleri misket gibi ışıl ışıl bakardı Etraftaki herkesi alev alev yakardı O sırma saçlarına bazen toka takardı En çokta o gamzeli gülüşüne aşıktım Elleri ufacıktı yumuşacıktı teni O gamzeli yüzüne ne yakışırdı beni Alır çok uzaklara götürürdü hep beni En çokta o gamzeli gülüşüne aşıktım Sevdiği uzaktaydı onu çok özlüyordu Gözleri telefonda sürekli gözlüyordu Takvim yapraklarını zamana sözlüyordu En çokta o gamzeli gülüşüne aşıktım Bir haber aldığında havalara uçardı Yüzündeki sevinci etrafına saçardı Utanırdı bazen de o ortamdan kaçardı En çokta o gamzeli gülüşüne aşıktım Sevilmek yüreğine gerçekten yakışırdı Anlaşılmasın diye ürkekçe bakışırdı Arada sinirlenir herkesle takışırdı En çokta o gamzeli gülüşüne aşıktım Duaları sürekli sevdiği insan için *******i ağlardı gizlice için için Yüreğide yanardı sadece onun için En çokta o gamzeli gülüşüne aşıktım Nuran Kara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|