![]() |
|
|
#71 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Benmiyim
Beni bana düşman edip sinsiler Rantını çoğaltıp gizlice gülüyor Kandan beslenen ********* kişiler Ulaşmadan amaca geberiyor. Isıracak enikler düşmanmıyım Kalleş düşmana tapan benmiyim Atıp silmek ister, boş canmıyım Boş şeytan nefesi boş veriyor. İnsana değeri bilmez akılsızlar Göğe çıksa parlamaz yıldızlar Kökünü ezeni sever kökü bilgisizler Geçmişe etti, geleceği kırıyor. Düşmanıdır ezen, yazık tapıyor Fitnelere inanıp kendisini harcıyor Geçmişi bilmez bugün sapıyor Ezenin ırkı varmı, sömürüyor. Kaç yüz senedir asimile basınç Kültürsüz insansız kalanda linç Kendine bak, etrafın başına iğrenç Çelik olsa, habersizce eriyor. Kamil At, kanlıdır yobaz eller Bülbüle gerek yok çürüdü güller Sömürüde amaç, uyutmak emeller Senci değil seni de doğruyor. Kamil At
|
|
|
|
#72 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Benzemez
Gizler hain tüm aleni suçlarını Gelecekler elbet düne benzemez Güvence ediyor mafya kapkaçını Yüzleri bizimkine benzemez. Şımarık dünya yam yam oynar Bekler geceyi akşam oynar Bu çağda göklerde atom oynar Ölüm huyu dirisine benzemez. Uçmaktan kuşlar çoktan utandı Eski çağlar bu günden yandı İnsana öğüt verenler şarlatandı Sahtedir dışı içine benzemez. İnsan olmayan beşericilik oynuyor Tarihe karışanın yarını kaynıyor Nedir çiğnediği, daha bilmiyor Dünkü yanlış güne benzemez. Hitler de ekşitip yüzünü kızardı Dürüstler pis kafasını bozardı Eskiden azan süleymanlar vardı İleriye bak gerisine benzemez. Kültürü hiçe sayan şakşaklar Koparılmış ise alınır haklar Bir baharda değişik açar çiçekler Doğrusu boş serisine benzemez. Dünyaya fazla dünkü tehditler Ördüğü kitleler başına patlar Der Kamil At yaramaz boş icatlar Uyarlasa dahi yine benzemez. Kamil At
|
|
|
|
#73 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Benzer Yol
Aynı yola çıkıyoruz dediler Önde gidenler dorukta yok Yolun sonuda önemli değilmiş Bu yolda kimisi birer teker Kuyuya çukura düşerken Yanında kazmayı getirenleri Kaçarken gördük, ama çok geç Hem hızlı koşanları Kıskanan da varmış bu iş'te Kamil At
|
|
|
|
#74 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beşeri Gidişat İşlemez
Her yerde her kıtada çok ülkede İş bozan insana kıyan bulunur Satın aldıklarına ata hem de dede Amerika suçu ile ortada salınır. İnsan olmak değil iki ayaklıdır Satın aldığının kimi çirkin bıyıklıdır Suç işler gücünü koyar haklıdır Bastığı toprak gizliden delinir. Kulları puşt, sürekli hazırolda Düzen partisine işledi sağ solda İnsanlık narasını oynatır dilde Şimdi çok ajanın namazı kılınır. Beşeri gidişat körükte işlemez Hatır için namaz kılar cümle papaz Arabın yanında domuzu yemez Gece kulübünde arabesk çalınır. Yobaza dikkat din için diz dövüyor Hizmet ettiği efendiye sövüyor İnanılmaz küfürler dilinde, halt yiyor Akbaba kurumu leşe konulur. Amerika bildik faşistlerin atası Faşistlerin babasıdır bir de rotası Nicenin nicesi karmaşıktır kitlesi Fahiş fiyata bunca fuhuş alınır. Hele bir fitne sama ihanet etsin Hazır ceza olur batık şirketsin İzledikçe dünya malını tüketsin Saçsız kafada daha saç yolunur. İnsanım dersen koca suçlusun Emperyaliste kul evinde taçlısın Kamil At der patlarsın hilesin Sonunda yamanın yamanı bilinir. Kamil At
|
|
|
|
#75 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beyhude
Teknolojiden çok gizli yararlanıp Çölleri gezenin yolu beyhude Gizlenen varlıkların azdığını sanıp Çıldırıp saldıran deli beyhude İnsanı kandıra kandıra geldiler Taht için nice can deldiler Bunca beyhudenin cesedini kıldılar Toprakta değişen ölü beyhude Gelişmesin beşeri diye azdılar Sorgulayan insanı tutup ezdiler Olmayan yalanlı, masal yazdılar İçi hikayedir engeli beyhude Cihan tarihini yazdı bilimler Efsaneye bağladı sahi kimler Günün ardından bellidir akşamlar Gaipten esen yeli beyhude Kamil At yalan yanlış bilmem -Efendi- deyip kimseye eğilmem Hedefi zorbalıktır, boşa ölmem Ezberi sayıklayan dili beyhude Kamil At
|
|
|
|
#76 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beyinleri Hasta Dilleri Keskin
İçimde nefret var diyenin içinde Sadece ancak karanlık kin olur Nefret elbisesini giyenlerin içinde Ömründe hiç görmemiş cin olur. Bilimi bilmeyen hocada planlar Bilime vuranın içinde yalanlar Çete kurarlar her köşe de klanlar Bilinçsiz öten birgün dün olur. Hem gram etmez boştur akılları Bir karanlığa çıkmış gider yolları Beyinleri hasta bir keskin dilleri İnsanlığa bir bakmazlar hain olur. Bilinçsizdir sizde olun der öldürür Öldüklerinde madde olur çıldırır Bilmediğini anlat havlayıp saldırır Birde görmediğine yemin olur. Kamil At der, kirli taraflı hainler Hepsinde saldırmak için dinler Hem öldürür hem içer yeminler Yarına kalmaz unutulmuş din olur. Kamil At
|
|
|
|
#77 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beylere Bak!
Ezelden baskıya kader diyor Alçak ********* beylere bak Şefleri kan emici, peder diyor Pasaklı şekilsiz şeylere bak. Para çalar yoksulu coplatır Çürük ipte köpekleri zıplatır Üretileni koparır hepsi de katır Hırsızdır çirkin soylara bak. Gerçek dumanı sise çevirir Toptan maymunlar, topuda bir Kürsüde bağırır ince kıvırır Yalan hikayeli boylara bak. Kara coplar herkese verilmez Vahşiye nasip insan bilmez Konuşmak için içine girilmez Anlamaz bozuk huylara bak. Eline copu alan tanrı kesilir Koklayın diye para basılır İnsanım diyene nefret kusulur Buyrukta hazır yaylara bak. Yaratıcı benim, der beyler Uyduruk üniforma giyer beyler Lehine protestoya güler beyler Elindeki kanlı meylere bak. Kamil At umut bir güneştir Düşün dost, sorma ne iştir Savaştan elini kaçıran barıştır Erozyon yalar köylere bak. Kamil At
|
|
|
|
#78 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beylerin Hakimi
Onlara göre tüm yoksullar suçlu Bulanık kadıya kalsa işleri bitmiştir Yoksulu fakir ettiler desise güçlü İdamdan sonra uykuya yatmıştır. Koparıp otoriteyi suçluyu af ettiler Bırakmaz suçları işleyip sırıtırlar Mahkeme numara, katili saf ettiler Tüm ıslak dalları kesip kuruturlar. Yargı göstermelik, karar verilmiş Ayırıp yoksulları kökten biçecek Karanlıkta kan emiciler ona sarılmış İşi bitirdikten sonra zıbarıp içicek. İster ki uyusun sürekli yoksullar Gerçeği haykıranı fare gibi öldürürler Kendi lehinedir tüm yanlış okullar Sözde inanır namazını kıldırırlar. İdamdan sonra rahat edip uyuyor Der Kamil At ezilenler uyanmalı Ezelden sanıklar kan emerek doyuyor Parçala kalıbı saltanat donmalı. Kamil At
|
|
|
|
#79 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beyni Kötürümler
Kötürüm dost yüzünden tek kaldım Nice izine selam saygı hatır saldım Paralı dost gelmiş ben insan aldım Yaşam dostsuz bitecek işe bak. Aynı şerefi içtik beni küçük gördü Dost demiştim çünkü bana birdi Hayli yüksek yerde dolap ördü Benim girdiğim gidişe bak. Toprak sevdim çamurdan ezilmiş Dostluğun kitabı emeksiz yazılmış Yararlı günlerin dostları güzelmiş Şimdi onların seçtiği eşe bak. Para rüyaları bulmaz oldu ayarı Küsüp bahara ısmarladılar karı Kötürümler yüzünden tadarım darı Benim beklediğim güneşe bak. Kıskanç kesilmiş benide yendi İnanmam dedim söyledi kendi Aynı düzey idik olmuş efendi Gerçek beyni beleşe bak. Der Kamil At artık koyulmam izine Yazılar yazmam kanlı bezine Bitti banane eğrisinden düzüne Elem kültürü Ekin'i boş'a bak. Kamil At
|
|
|
|
#80 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bıyık
Şu donuk yüzlünün Boş bakışlının İnsan olup olmadığı Bıyığından belli * Ağzının kenarında Fare kuyruğu gibi Uzanıp sarkmış Domuz patikası malum * Düşünceme karşı kuşanmış Elinde kör bir kılıç Kopya edilmiş silahı Daha ne çıkar belinde ......................................... Kamil At
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|