![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dostum
Sen gittin gideli Seni kaybettiğim günden beri Çok dostum oldu Kimi parama dost oldu Kimi adıma dost Anladım ki senmişsin Tekmişsin Kirli şu dünyada Tertemiz tek sen Bir tek sen varmışsın Benim canım dostum Can dostum
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dön Gel Babam-1
Bir çınarın gölgesi gibisin Kocaman bir ulu çınar gibisin Dallarında sevgi olan Beni her türlü dertten cefadan koruyan Sevgi dolu dimdik mert bir çınar Beni kışta soğuktan Yazın yakan o güneşten koruyan Son baharda hiç solmadan duran Bir ulu çınarsın Sen benim babamsın Canından bir parçanım Canınım Canımsın bana cansın Şimdi gelmen gerekli ey ulu çınar Ben garip bir kuş gibiyim Bana uzat elini Üşüyorum yalnızım Savunmasızım Şimdi dönmen gerekli babam Geri gelmen Eski günlerde ki gibi Beni sevmen gerekli Elimden tutup Yol göstermen gerekli Dedim ya babam Şimdi gelmen Yuvana dönmen gerekli Bu ev sensiz sessiz Kimsesiz Buz gibi soğuk Şimdi dönmelisin babam Geri gelmelisin Anla artık anla Özledim seni Bitir bu çekilmez hasreti Şimdi dönmen gerekli Bekliyorum babam
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dön Gel Babam
Gecenin ışıkları vuruyor pencereme Ve saat geçtikçe kapanıyor bir bir ışıklar Saat sabahı vuruyor Gece güne merhaba diyor Ben penceremde seni Bekliyorum Bir gözüm Toroslar’a Bir gözüm Akdeniz e bakıyor İçim her gün her gece kan ağlıyor Ama hep bir umut yüreğimde yanıyor Döneceksin diye Bir gün ben penceremde Beklerken yine seni Önce gölgen belirecek Sonra yavaşça yüzün Hani şu hüzün dolu Kan ağlayan yüreğim Vardı ya Bir anda dağıtacak Gecenin tüm sessizliğini Geldiğin gece her yer aydınlık olacak Ben delice koşacağım Haykıracağım Boynuna sarılıp sevinçten Ağlayacağım Sende sarılacaksın Sımsıkı saracaksın beni Yavrum diyeceksin bana Bende haykıracağım Hoş geldin baba Ağlayacağız hıçkıra hıçkıra Son kez ağlayacağız Ve bir daha ayrılmayacağız Ben *******i sadece penceremde Kayan yıldızları seyredeceğim Ve artık hüzünlenmeyeceğim Çünkü sen gelmiş olacaksın Yanı başımda duracaksın Sen bana yavrum diyeceksin Ben sana babam Üzmeyeceğim bir daha seni İnan kırmayacağım kalbini Dön gel artık Bu hasrete daha fazla dayanamam Dön gel artık babam
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Döndüm
Yıl oldu ayrı düşeli seninle Döndüm bak geri yine Özledim bir tanem özledim işte Ama sen gideli olmuş epey bir zaman Ömür geçiyor dönmelisin Durmuyor ne hayat nede zaman Kaybetmeye değer mi Hiç aşk ile sevgi Değmez bana inan
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dönermiyim
Gelince baharlar yazlar Dönünce göçmen kuşlar Açınca güller sümbüller Döner miyim bilmem Yeşerince yapraklar Meyvelenince dallar Esince sıcak rüzgârlar Döner miyim bilmem Yayılınca kekik kokusu Uçunca bal arısı Akınca yaylanın soğuk suyu Döner miyim bilmem Gelince kış ile kar Yağınca hırçınca damlalar Soğuyunca havalar Döneceğim yine ben Sen hep yaşarken baharı yazı Ben çektim kışı ayazı Sen sürerken sefayı Ben çektim cefayı Dönerim bekleme beni Seni ne zaman silersem
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dönmeyeceğim Asla
Yağmur yağarken deli gibi Terk edeceğim seni Bırakıp gideceğim Damlaların bulutları bırakıp gittiği gibi Terk edeceğim Sonra Hızla uzaklaşacağım senden Ve en yüksekten en dibe doğru Hızla düşeceğim Tıpkı damlalar gibi Çarpacağım yere şuursuzca Parçalanacağım umarsızca Sonra her şeyin Ve her canlının sonu gibi Karışacağım toprağa Ve bir gün tekrar döneceğim Bir çiçekte ya da böcekte Ama asla dönemeyeceğim Asla sana
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dur
Dün gece bir rüya gördüm Rüya değil düş değil Gerçekti sanki Sen gibi ben gibi gerçek Sevgimiz gibi gerçekti Hayal değildi düş hiç Ölüm gibi acı Dünya gibi yalandı Ayrılığın düşte bile İnan bana yamandı Değil düşte hayalde Hülyada Günde bile yüreğim yandı Anladım gülüm anladım Ayrılık denen bu acı Her şey den acı Her şey den zor ve yamandı Yüreğim ateşler içinde yandı Bu adam kan ter içinde Can giderken Sen giderken gözünü açtı Dur gülüm dur Ayrılık Seveni en derinden Yüreğinin ortasında vurur
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dur Gitme
Dur gitme Unuttun mu yaşanan onca şeyi Dur ne olur dur gitme Vurma hançeri yüreğime Vurma o hor gördüğün en güzelden güzel Cennet daha cennet olan Şu yaralı kalbimden dur vurma Ne olur Gitme dur Öl de ama gitme Ya da gideceksen öldür de git Ama böyle gitme ne olur Beni terk etme Hiç mi sevmedin Ya da Boş ver dur gitme Bırakma beni İtme yalnızlığın kollarına beni Bırakma bir başıma Ağlatma gözlerimi Kanatma kalbimi Dur ne olur Gitme Yada vur da git beni Böylesi daha iyi
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duy Beni
Duydun mu yar duydun mu? Kavuşsun demiş kader Kavuşsun tüm sevenler Duydun mu? Bitsin demiş hasret Bitsin demiş uzaklar Yakın olsun sevgililer Yanmasın demiş yürekler Dinsin artık gözyaşı Bitsin acılar demiş Ayrılık, duydun mu yar Sarılsın demiş sevgililer Duyamazsın sen yar duymazsın Her an hayalin olsa da yanımda Sen aslında çok uzaktasın Uzaksın bana Duydum yar duydum ben seni Unutsun demişsin beni Söyle nasıl söylersin bunu Öyle kolay mı unutmak seni Unutamam ben Sen gel en iyisi öldür beni
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünde Kaldım
Yoksun yanımda bugünde Yalnızım bomboş ellerim Üşüyor titriyor yüreğim Sensiz evim bir zindan Hayat bir sürgün inan Dün yine seni andım Oturdum odanda ağladım O çok sevdiğin kazağını Sen gibi okşadım Kokladım seni içime çeker gibi Bugünde gelmedin yine Biliyorum yarında olmayacaksın Sen gideli çok oldu Ben gittiğin o gündeyim hala Bıraktığın yerdeyim Var gitsen yarını yaşa
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|