![]() |
|
|
#71 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57968
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Kadın Tanıdım Şiir Ana
taşkın sulardı parmaklarından kelimeler coşarken dizelere sığmayan şiirdi cehennem yangını sevdalarından büyük her nefeste heceler ayrı bir renk bir kadın tanıdım şiir yürek düşmez kalem elinden ne dağlar ne denizler ne mavi uzar bakışları görünmezlere ak sayfalarda günlüğü oya gibi işler kelimeleri ruhu anamın ak sütü bir kadın tanıdım mavi düşkünü bahara açar çiçekler elinde uçuşan kelebek saçları ılık lodos yüreği esen dosta vuran rüzgarı güneşe köprü kuran kırık düş bakışları kırılgan bir kadın tanıdım adı melek kutlu günler mücdeli ertesi sevgi seli düzlemdir yüreği elinde sol yanından yaralı papatya takar saçına kalem tutan parmaklarla bir kadın tanıdım şiir ana 11-09-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#72 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Nefeslik Mola
dolunay *******imde sevdan düşer yüreğime gamzelerin kipriğin ok aşk kanar içten içe yarama tütün basarım sesinin titreşimlerinde buluşur sana dokunurum nefesimle üşüyen yalnızlığım adına voltajı yüksek ceryana kapılır acıyan yanımı ararım allaha dua ederken ellerim ruhum tövbe tutmaz olgunlaşan gülü koklar cennetten bir meyvenin tadına bakarken günahkar bedenim titrer cesaret korkuyu yener ateş almış büyü kazanı kepce ister karıştırmaya mis gibi koku yayılır sarhoş olur bedenler piston otomatik çalışır arızasını bulan usta alnının terini diliyle siler mutluluk gözlerinde bir nefeslik mola 24-04-2007 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#73 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Seyler Var Sürpriz
karanlik bir siir bu kaslar, gözler kara kirpikleri ok tüyleri diken diken firtinalarla dalgalar zifiri karanlik yildizlar küsmüs geceye kayboldum yokum ayaz buz kesiyor aciyor içim yüregim kaniyor parça parça lime lime etlerim yalnizlik çig gibi büyüyor derin bir kuyu kendimi asmaya çalisiyorum içimdeki senle mutlulugum çiglik çiglik bir el uzaniyor sensizlige kendimi buluyorum buz gibi bir nefes ensemde korkularim azrail gibi dikilirken basima sonlar yakin kendimde ya sen benim ya ben senin içinde kirpiginden dökülen damlalarla islaniyroum içimi bir sicaklik basiyor dalga dalga yayiliyor bekledigim gelmis gibi bir seyler var sürpriz 11-05-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#74 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Tatli Hayat
bir nazli bebe hayat dokunsan kirilir dagilir ele dökülür yere bir nazli bebe hayat dile deger incinir bir nazli bebe bir tatli hayat gülüm düste yasamak mutluluklari güne dogarsin emegim olur asim olursun nefesim olur umut olursun bir tatli hayat bir tatli hayat gülüm seninle olmak bir barisik bir küs aninda kirilip aninda gülmek oyuncagim gözyasi çocuk yüregimde bir tatli hayat bir tatli hayal canim senle yasamak beklemek özlemek hasretlik çekmek umuda gülmek bir tatli hayal canim seni yasamak bir tatli hayat 16-03-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#75 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Trenin Penceresinden
ne güzel gözükür kavak agaçlari dere boyunca boy boy ve yesil sazanlar geçiyor çortularin üstünden tasli çökekli yol uzanir ovaya kivrim kivrim dere agaçlar ve yol ve baca dumanlari fabrikalarin bir trenin penceresinden 03-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#76 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Yanim Ben Bir Yanim Sen
sesinde cigligiydi askin kusluk vakti güne baslarken seninle ellerini arandim ellerimde gözlerinde gözlerimi umut senden bana kalan yasamak topragin susamisligi gibi yagmura seninle yürüdüm onca yolu rüzgarla saçlarin dalgalaniyordu ayak seslerinde ritmi sevginin henüz yesildi yol kenarindaki agaçlar bahardan kalan seni soludum nefes alis verisimde ve hala sen varsin bir yanim ben bir yanim sen 01-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#77 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Yürekte Iki Sevda
kar beyazinda yürek büyür biri biter biri baslar sevdasi tanimaz yüregim birden fazla bir yürekte iki sevda ben dayanamamki görmeseydi gözlerim duymasaydim sesini bilmeseydi yüregim ihanetini kalbim kilitlenecek tanrim revami bu bana lapa lapa kar yagarken düstün kirpigime beyaz mutluluk bir yürekte iki sevda yasatana helal olsun ben anadolu çocuguyum sevdigimi can bilirim canim derim sevdam bir dünya yaratmistim kendime seninle.. sevgiden asktan yana nerden bilirdim bir yürekte iki sevda 25-02-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#78 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biter Hasrette
senin için agladim sensizliginde arandim bakindim sagima soluma gözümde hasrettin kara bulutlarda deli olurum belki, ya da yagmur olur düsersin yüregime apansiz hemen simdi gel desem gelirmisin sel olmus sevgilerinle yoksa dalip dalip kalayimmi maziye beklemekli günler geçer sevgin dag dogurur dogan sensin doguran da sensizlige kahrederim düserim düslerimde yoluna tütersin duman duman kah bugulu bir havada sisim kah en efkarli sigaram astin beni asilmaz daglar nedir ki gayret yok sanma sevgine zamansiz zamanlarda gelir zaman dedigin ne asl olur zaman içinde biter hasrette 23-12-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#79 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Boynu Bükük Öylece
biliyormusun aradim seni gözlerimde gözlerini hissettim ayak seslerini gözledim yollarını salina salina boyunu boynu bükük öylece 17.2.1998 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#80 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Gönül Uslanmaz Ki
uslanmazki delidir gönül alip gitmek ister basini engin denizlermi dersin uzak diyarlarmi koca bir güne sigmaz coskundur bahara göz krpar günes vurdugunda camdan kan damir çocuktur uslanmaz sevda sevdayi çagirir yürek kosar yürege her adimda ses olur içten gelen hayattir bilgi'ler cosar tasar sürüklenirim arkasi sira özlemler coskun sulardir kuruyan dudagima.. sessiz yigin olsamda yorgunluktan yilmazki hep kosar daldan dala bu gönül uslanmaz ki. Cemal Karsavran
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|