![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Eski Melodidir Kulaklarımda Gençliğim
Bir eski melodidir kulaklarımda gençliğim Duydukça hüzünlerim Gençliğim beni bıraktı Ben onu bırakamasamda Zamana yenildi düşlerim İstemem mi dönmeyi o yıllara Kısa pantolonlu saf bakışlı hatıralarıma Ağaç dallarında dolaşmaya Düşüpte kanayan bacağımını yalamaya Bir eski melodidir kulaklarımda gençliğim Mazi dediğimiz o yıllara özlemi Hep içimde bir yerlerde saklarım Top peşinde koşarken yağmura yakalanmayı Kedilerle oynarken Annemden azar işitip kaçmayı Çamurlanmış üzerimle babama masumca bakmayı Bir eski melodidir kulaklarımda gençliğim Masumane düşlerle dolu o yıllaradır özlemim
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Garip Aşk Serüvencisi
Güz yaklaşır her yıl, her yıl aynı hayal Düşlerde takibe başlar Yine bir bakış kenetlenecek Araya şiirler dizilecek Yani utanılacak yani itiraf edilecek Yine süzülen yapraklar aşkı anlatacak Aynı yollarda ayakkabılar eskiyecek Kimi zaman yağmur eşlik edicek İllaki birinin şemsiyesi olmuyacak İllaki o şemsiyenin altında yağmurdan kaçınılacak Bir köşe bucak kaçma hikayesi Bir garip aşk manisi Sanki Yaza gelmeden aşk ayakkabılarla eskiyecek Tatlı sözlere biberler sürülecek Güneş bile şahit olamadan herşey bitecek Bir bulutlar bilecek Yağmurlarda onlara şahitlik edicek Ve yollar birleşmemecesine kesilecek Bir garip aşkta hüzün mazisi Sanki Gece olucak O hatırlanacak Yani aşk hortlayacak Ağlanacak, sızlanacak Suçlu bulunacak Asılacak Ve dönüş için yalvarılacak Bir garip aşk hilesi Sanki Belki o yola güneş vurucak Yine yola onla çıkılacak Belki o yola gölge basıcak O yolun yordamı bile bulunamayacak Ağlanacak Acı dert keder hüzün olucak Çarşaf çarşaf hezeyanlar dizilecek Mevsim geçtikçe acı dinicek Doktor iyileştin diyecek Ve asfalta çıktığında gökyüzündeki güneşi süzüp Yeni bir hayale doğru yol alınacak Bir garip aşk serüveni Sanki Ve bu hayat hep böyle sürücek Nefes kesilene dek
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Garip İsyan
Bir garip defter çıkarmışım Odanın köşesinde bir yere sinmişim Karalaya karalaya seni yazmışım seni çizmişim Derdim senden ibaret Derdim sensen halime şükret Mısra yazmışım Sana dair Bir göz çizmişim Bakışına dair Kalemim bitercesine, seni defterime zimmetlemişim Odamda ses yok nefesimden ayrı Yazacak başka düşüm yokki senden gayrı Defterim isyanlarda Elimde kalemim benden uzaklaşmakta Saatler bile kendini göstermez olmuş bana Ben ise hala seni anlatırım kağıda isyanları umursamamacasına
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Gelirde
Bir gün gelirde bulutlar arasından süzülürse güneş Isıtırsa yine yüreğimi sıcak bir merhabayla Çalkanır ve durulur karamsarlığım bu cihanda Gülümserim yine hayata Sonsuz kırlara uzanırım gök mavisine karışırım Hayata sarılırım sımsıkı coşkuyla *******im bile değişir Yıldızlar gezerken üzerimde Ay tutar elimden götürür sonsuz mutluluğa Bir gün gelirde sevenim olursa Sevildiğim saniyeler kadar güller savururum aşkıma Eser mutluluk meltemleri yüzüme karşı Ekerim mutluluk çiçekleri bağrıma Çekerim kollarımla mutluluğu tonlarca ağırlığıyla Her dem silerim kederli yılları bir anda Vururum kendimi umutlar sahiline Bir gün eğer sevildiğimi bilirsem Her daim mevsimlerim bahar olur Çiçeklerim solmaz günlerim bitmez Güneşim parıldar yüreğimde Mavi gökyünüze bakarım sevgiyle Ve sonsuzluğa uzanırım aşk ile
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hayat Daha Boşa Gidiyor
******* artık eskisi kadar karanlık değil Gündüzler ise daha bir güneşsiz Ağlamak eskisi kadar hüzünlü değil Gülmek ise daha da neşesiz Bir hayat daha boşa gidiyor Anılar hatırlanmaya değer olmuyor Sevgiye hasret sözler dolmuş yüreğime Çıkıpta gitmek isteyen gözler var gözlerimde Sıcaklığı unutmuş eller varken ellerimde Bir hayat daha boşa gidiyor, biliyorum bugünlerde Dünler artık eskisi kadar hatırlanır değil Bugünler ise daha bir unutkan Sevmek eskisi kadar masum değil Aşk ise daha da somurtkan Bir hayat daha boşa gidiyor Ve anılar hatırlanmaya değer kalmıyor..
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hayat ki Düşler İçine Kurulmuş
Bir hayat ki düşler içine kurulmuş Ömür denen asma köprüde yürürken Bir sağa bir sola sallanmışız Kimimiz düşmüş kimimiz kurtulmuşuz Tutunmuşuz sımsıkı hayat dallarına Savrulmuşuz öylesi keder boşluğunda Ağlamışız gülmüşüz Ellerimizi birbirimize kavuşturup Aşkın içinde sevgiyle sarılırken Sevmişiz sevilmişiz Adına aşk demişiz Bir hayat ki düşler içine kurulmuş Oturmuşuz dertleşmişiz Hayatı anlamaya çalışmışız Gençmişiz yaşlıymışız Bir ömre sığan Anılar defterinde sarı yapraklarmışız
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Islık Çalsam
Niye bu sessizlikler hakim? Nerde coşkum o eski sevincim Bir ıslık çalsam döner de bakarmı, Benim o güzel günlerim Gelirde anlarmı yüreğimde ki sızıyı Bilirmi nasıl yakar beni bu deli özlemim, Bir ıslık çalsam döner de bakarmı?
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Merhabaya Özlem Duyanlardanım
Ben herşeyin farkındayım Uçan kuşun kanatlarındaki sesten hüznü anlarım Ben farkındayım Susarken de sesini duyarım Bilirim Görmeden gittiğim sisli şehirleri Yürürüm Lakin sen göremezsin beni Diken diken olmuş çiçeklerin ardından ben seni görürüm Ben herşeyin farkındayım Dalga dalga olurken sevdiğim o hoyrat deniz Ben o dalgaların arasından boğulurkende seni duyarım Yüzüm sensizliğinden beridir güneşe hasret Ellerim sensizliğinden beridir duvara nefret Sessizliğin artık yakar da kül eyler beni Bir merhabaya özlem duyanlardanım, sen beni öyle farzet
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ricam Var Hayattan
Bir ricam var hayattan Güneş bir günlükte olsa benim için doğsun Doğsun yavaşcasına ve ısıtırcasına Ama benim için açsın güneş ve içime dolsun Bir ricam var hayattan Şu gül benim namıma gökmavisi açsın Serpilsin gözümün üstüne Ama benim için çiçek, ruhuma aşkı anlatsın Bir ricam var hayattan Ovalardaki deli taylar ben diye koşsun Uçsun rüzgar misali saçlarımın arasından Ama benim için taylar, özgürlüğümüzle coşsun Bir ricam var hayattan Hoyrat nehirler benim gözyaşlarım gibi çağlasın Şarıl şarıl süzülsün gamzemin arasından Ama benim için nehir, rüyalarıma kadar durulmasın Bir ricam var hayattan *******deki hilal benim için parıldasın Alsın yanına yıldızcıkları dostane Ama benim için hilal, yüzümü zift karasında aydınlatsın Bir ricam var hayattan Bir günlükte olsa bu aşkı yaşatsın Kor güneşim doğsun, gökmavisi gülüm açsın Deli taylarım coşsun, hoyrat nehirim çağlasın Ve hilalim gibi cemalimi aydınlatsın Bir ricam var hayattan Bir günlükte olsa bu aşkı bana yaşatsın
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Rüya Görmek İsterim
Bir rüya görmek isterim İçinde yaşanmamış hayallere dair Ardıç kuşları gökmavimde kanat çırparken Yemyeşil ovaları izlerim Sırtımı yaşlı kavağa yaslamışken Derince çekerim içime ümitleri tertemiz hava misali Bir rüya görmek isterim Daha önce yaşanmamış aşklara dair Karşı tepede beni bekleyen sevdama Tarlalardan bata çıka koşup yetişmek isterim Önümde biten dikenlerden atlarken Geriye bakmaksızın sana ulaşmak isterim Bir rüya görmek isterim Uzandığım baharın taze çiçekleri arasından Gökyüzündeki bembeyaz bulutları tutmak isterim Yüzüme düşerken gül yaprakları Gözlerimi kapatıp hayallerime yeni dünyalar eklerim Bir rüya görmek isterim Meltem rüzgarını ardıma alıp koşarcasına Ellerimde papatyalarla sana gelmek isterim Gülümserken bana utanırcasına Ne düşler içinden sana geldiğimi anlatmak isterim Bir rüya görmek isterim Gecesi mavi karası gündüzü mavi beyazı Yıldızlarıyla yakamozuyla Güneşiyle gölgeleriyle Ilıkça esen bahar meltemiyle Bir rüya görmek bir de yanımda seni bilmek isterim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|