![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İyi *******
hadi bana iyi ******* çünkü yarın girdi bile gecenin kanına alıp götürecek yine yeni bir güne. ondan önce ulaşmalıyım hayalden öte gerçeğime. yoksa yine hasret, yine hüsran ve yine gecenin ayazında bir son buluş tükenmeden bu günün titrek alevi yarından çalmalıyım geceye bürünmüş saatleri.. O saatler ki, kimsesizlerin sığınağı Mazlumların mabedi…. Ben de dalacağım o saatlere Uykusuz rüyalarda bulacağım huzuru Yarına setler çekip Sabahın ilk ışıklarına dek seyreyleyip alemi Vuran ilk gün ışığıyla Bürüneceğim örtüme Ağaran güne inat Kararan matemimle…… Nuray Kurban
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İyi ki Doğdun
Hayat seninle anlamlı Şarkılar senle güzel. Şiirler sana sevdalı, Güneş senle aydınlık. ******* senle renkli. Caddeler senle cıvıltılı Beyoğlu senle ışıl ışıl. Yüreğim senle mutlu Dünyamdaki tek varım Beklediğim şafağım Varlığın tek hazinem İyi ki doğdun ve varsın…. Nuray Kurban
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyi ki Doğmuştun Baba
Bu gün 14 mart baba; Senin doğduğun gün yani. İçimde özlemin bir yanda Sevgin bir yanda…. İkisi kol kola verip Gelmiyor mu bir de üstüme, Yüreğim sıkışıyor, Omuzlarım düşüyor. Ellerini arıyorum Yuvarlandığım uçurumların Kıyılarında. Hani küçükken uzatırdın ya Düştüğümde. Nasıl da güçlüydü ellerin Ve ne kadar büyük… En çok neyi severdim o ellerde Biliyor musun? O ipince uzun parmaklarınla Saçlarımı taramanı…. Evet annem hep acıtırdı da Sen çıkarıp cebinden ince dişli tarağını Ne kadar da narin dokunurdun saçlarıma. Herkeslerin karşısında titrediği bir arslan Nasıl da yumuşardı kucağına oturduğumda. Özledim seni baba Sabahlara kadar söyleştiğimiz demleri, Heybetini kıskandıracak şefkatini. Ben seni çok özledim: Rüyalarımda her gece görmek Ya da günde en az beş defa yad etmek Yetmiyor ki…. Bilirsin hiç sevmedim sigarayı, Zaten dumanı da fena öksürtür Ama senin sigara dumanını bile Öyle özledim ki… Bir defacık daha seninle aynı odada Aynı havayı teneffüs etmek Ard arda yaktığın sigaralarla duman altı olmaya bile O kadar hasretim ki. Yok işte, ne sigaran, Ne ellerin, Ne de gecenin bir yarısı Annemle usulca yatağımın dibine sokulup Okuyup üflediğin nefesin. Kıyamazdın sen bana Kıyamazdın bizlere Her gecenin sabahına Dualarınla çıkardım kendimce Sıcacıktı ocağın ısıtırdı içimi. Şimdi yine bir ateş yüreğimde: Yıllar geçti sen gideli Köz olmadı hiç içimde... Nuray Kurban
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaçanı Kovalayan Kim?
Sandın ki hep kaçtıkça sana artacak özlemim. Bilemedin ki,ben de bir ceylan kadar ürkektim... Sen naz yapıp da gittin, bense seni terk ettim..... Nuray Kurban
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbin Gözyaşları
Kâlbimde bir sızı, Gözlerim nemli Nerdesin sen Ey rüyalar katili? Gündüzün geceyle Kavuştuğu anlarda Güne merhaba derken Hayalin gözlerimde. Akşamın gurub ettiği Demlerde, Yokluğun buruk kalbimde. Senin için çarpan bu kâlp Her gün mahzun; Gözlerinle aydınlanan ruhum Yokluğunda mecnun. İmkansız bir derde düştüm, Varlığın haram bana. Seni sessizce sevmek Belki de lütuf bana…….. Nuray Kurban
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|