![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Doktor! ! !
doktor beni rahat bıraksan iyi olur kaderimle,aşkımla hayatımla bıraksaydın sevgilim elin olmazdı beni unutmazdı beni bırakıp gitmezdi beyaz kefen giymezdi genç yaşında toprak olmazdı gözlerim yaş dolmazdı doktor bu yarayı kimse kapatmaz dermanım yarim deydi onu da aldı zalim kader kopardı onu benden bedenim herşeyim o idi onuda aldın sen git doktor bu yara kapanmaz bu yara derin yara aşk yarası bu yara yürek yarası doktor sen care olamazsın benim yarama onu benden alanlar inim inim inlesin günahmı sevmem,sevilmem doktor doktor beni bu hale düşürenler yatamasın zehir oldu bütün hayallerim,düşlerim şifa bulmaz artık dertim doktor Emrah Seyfeli
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Durduramaz Hiç Kimse
Sevdâm, senin fırtınalı denizlerinde sulara gömülen bir gemiyse eğer senden başka hiç bir kimse çekip çıkaramaz onu ordan Yüreğim, senin ufuklarında batan bir güneşse eğer senin dışında hiç bir kimse doğduramaz onu doğduğu yerden Hasretim, bulutlanan gözlerinden düşen sağnak bir yağmursa eğer benden başka hiç bir kimse durduramaz onu yağdığı bulutlardan Hiç kimse durduramaz Durduramaz hiç kimse Emrah Seyfeli
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duygu dolu anlar
Bir sesleniş, eskilerden kalma öyle, Bir duygu, hasret kokan dizelerde, Bir damla, yağmurdan kalan geriye, Ve bir aşk, senden süzülen kalbime.. Bir çiçek, yeni açan güzelliğiyle, Bir yosun, çakıl taşları arasında öylece, Bir şarkı, ağlatır tenha köşelerde, Ve bir güneş, sımsıcak ısıtan hayallerde.. Bir çığlık, karanlık düşlerden meçhule, Bir yalvarış, beyaz bulutlarla dünden bugüne, Bir karanlık, korkutan çocuksu heyecanı ile, Ve bir gün, senden bana kalan tek hediye... Emrah Seyfeli
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duymak istediğin bunlarmı
Her zaman gercekleri söylüyorsun bana Bir gün olsun anlamıyorsun beni Ben unutmam gülüm Aylar değil yıllar geçsede Benim yüzümden uykusuz kalma Ben senin için uykuyu unuttum Sen benim kalbime aşkı sorma Kalbim senin için atıyor zaten Sen ne kadar desen de seni seviyorum Sen ne kadar desen de aşkımsın Biliyorum aramızda bir soğukluk var Bir rüzgar esti gülüm Söylesene beni senden soğutan Askerlikde olmammı arayamammı Ben bunları değil ben Seni düşünüyorum seni istiyorum Anlatamadığım tek bunlarmı Anlatamadığım seyleri anlamıyorsun Sen beni eskisi gibi sevmiyorsun Ben sana güvenemiyorum Duymak istediğin bunlarmı... Emrah Seyfeli
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyama hoş geldin
sevgili, sana iyi akşamlar diliyorum.. saaatlerce resmine baktım.. onunla sohbet ettim.. şarkılar söyledim.. şiiirler yazdım.. onun kulaklarına üfledim.. gözlerinde dünyayı gördüm.. ışığı gördüm.. sevgiyi gördüm.. ümidi gördüm.. ve heyecanı yaşadım.. neler neler yazacaktım da şimdi unuttum.. ama resme söyledim söyleyeceklerimi..... şimdi suskunum.. şimdi sessiz.. şimdi tek başıma sen varken sensizim.. ben ona duygumu sevgimi yüreğimi anlattım.. şimdi sana suskun olduğuma bakma.. ben saatler boyu konuştum.. belki konuşmaktan yoruldum.. belki yorulmaktan konuşamadım.. sen beni anla.. canımsın..... sen dünyama hoş geldin..... buket, buket çiçekleri serdim önüne.. yüreğimde sevgini.. canımsın Emrah Seyfeli
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşünüyorum! ! !
Yorumsuz bir hayat istiyorum Düsünüyorum Dertten kederden uzak Sevgi dolu bir hayat Olabildigince sevgi dolu Bir hayat istiyorum Düsünüyorum Mutsuzluguma mutluluk getirecek Sevgimden anliyacak Sevgilimi istiyorum. Emrah Seyfeli
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eğer bir gün
Eğer bir gün kendini ağlayacak gibi hissedersen Ara beni Seni güldürebileceğime söz veremem Ama seninle ağlayabilirim Eğer bir gün korktuğun yağmurlar seni ıslatırsa Göz yaşların süzülürse yanaklarından Çağır beni Bil ki seninle ağlayabilirim Eğer bir gün aşk şarkısı kulağını tırmalarsa Nameler karışırsa birbirine Seslen bana Ben o şarkıyı sana söyleyebilirim Eğer bir gün yalnızlığa yenik düşersen ******* uykunu bölerse Haber yolla Sana anılarımı getirebilirim.. Eğer bir gün her şeyi bırakıp gitmeyi düşünürsen Beni aramaya korkma Seni durdurmaya söz veremem Ama seninle gelebilirim Eğer bir gün hiç kimseyi dinlemek istemiyorsan Beni ara Senin için orada olacağıma söz veririm Ve çok sessiz olacağıma da Eğer bir gün ölmeye karar verirsen Beni ara Sana sensiz olmanın ölüm olduğunu Anlatabilirim.. Ama eğer bir gün beni arar Ve hiç cevap alamazsan Çabucak beni görmeye gel Belki de benim sana ihtiyacım vardır. Geç kalma olasılığını da hesaba kat Mutlu olabileceğimi düşün Elinde bir demet gül Gel mezarıma... Emrah Seyfeli
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerimden tutsaydın! ! !
bak ayrılık gelmiş gülüm ben sevmiştim seni gül gibi betek betek bal gibi tatlı gibi tut ellerimi sevgilim beni bırakma dudaklarımda ismin gönlümde şiirsin bak yine akşam üstü ve sana şiir yazıyorum sevgi şiiri aşk şiir hasret şiiri yazıyorum sensiz nasıl yaşarım sen ömrümün tek aşkısın sevdim seni gül gibi içimdesin betek gibi ağlıyorum sensiz bil gül gibi beni hasretinle yaktığın gündü bugün ellerimden tutsaydın dudaklarında olsaydım aşkımız yarım kalmasaydı ne olurdu hiç ayrılmasaydık ne olurdu dağ ceylanım Emrah Seyfeli
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda deme sakın! ! !
elveda dostluğuna elveda arkadaşlığına elveda güzel insan elveda böyle hayata elveda elvada bu yaşanmamış hayatıma sevgisiz sussuz gecen hayatıma elveda elveda bu yanlız halime ne de yanlış yapmışım seni sevdiğime nede elveda bu hayata elveda sana mutluluklar elveda sevgilim elveda biliyorum zaten sevgiden yoksun bu kalbim asap cekiyor birde dost bildiğim insanlar beni kırarsa bu hayatta nasıl yaşanılır ki biliyorum bu yanlızlık benim içimde bir sevgili bulmuşken bir sevgili bulmuşken arkadaşıma giderken nasıl yaşanılır ki bu hayatta unutmak istiyorum artık ama o resmini gördükce o bana gülmeni unutmuşken bana gülmeni unutamam bilkiyorum beni unutma diyorsun seni unutmamak kolaymı o günleri sen varken mutlu oluyordum sen yokken yaşayamam diyordum ama baksana lanet olsun ki sensiz bu hayatda ben yine yaşıyorum be dağceylanım nasıl olur deme sakın nasıl yaşarsın bensiz deme deme bana sus sadece beni o hayallerimiz yaşatıyor be gülüm beni yaşadan o hayaller olmazsa nasıl yaşarım ki sen zaten yoksun unutamam ki o anılarımı unutmak kolay değilki seni bana elveda demeden gittin vedalaşmadan gittin sessizce unuturdum seni eğer beni bırakmasaydın bana gülümsemeyi bıraksaydın unuturdum seni o sessiz halini unuturmuyum sence bitanem.... Emrah Seyfeli
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Emrah'ın mutlu olması için
hani unutacaktın hani gelse bile affetmeyecektin hani silecektin aklından hani sayısız yeminlerin hani ağlamayacaktın hani ağlayarak şiirler yazmayacaktın hani bir daha sevmeyecektin hani gözlerin darıp gitmeyecekti uzaklara hani eskiden gectiğin sokaklardan gecmeyecektin hani ölümü düşünmeyecektin sevmeden sevilmeyi, uzaklardan görüp sevmeyi mutlu olmadan yalandan mutlu olmak bunlar ve bir cok kelimeler yetersiz emrah'ın mutlu olması için.... Emrah Seyfeli
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|