![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *Ok --->
Kelimelerin Birer ok gibi Ağzından fırladı Saplandıkları yürek Bu ağırlığı taşıyamadı Pes etti Ve parçalandı... Ne geçen zaman Ne de yeni bir aşk Artık onu kurtaramazdı... Güçlü Sönmez
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *Sen
Bilmez kalbim kalbini Tanımaz yüreğim yüreğini Kimse bilmeden gönderdim aşkımı Bir kere bile sarmadan bedenini .................................................. ........Takılmış gözlerim gözlerine .................................................. ........Dostça bakışlar yetmeyince .................................................. ........Daha derinlere dalmışlar .................................................. ........Belki bir şeyler bulurlar diye Gönlüm gönlünü çalmak istemiş Bir suçmuş bu ama bilmemiş Saftır bu gönül her seferinde Çektiği acıları yine unutuvermiş .................................................. .......Takılmış düşüncelerim düşüncelerine .................................................. .......Denemişler düşünmeyi senin yerine .................................................. .......Aramışlar ortak yerler .................................................. .......Belki senin de aklın bendendir diye Tutmak ister ellerim ellerini Sanki bir daha hiç tutmayacakmış gibi Hissetmek isterim doyasıya Bu tenimin uzun bir beklentisi .................................................. .....Yolum yolunu arar .................................................. .....Buluşsunlar diye can atar .................................................. .....Geri dönsen her gün bana .................................................. .....Gönlüme bir sevinç konar Sesim sana doğru gider Kulaklarım sesini bekler Çok değil istediğim inan Bir kelime bile yeter .................................................. ...Sevinçlerim üzüntülerini giderse .................................................. ...Üzüntülerim sevinçlerini görmese .................................................. ...Kötüyü hiç yaşamayıp .................................................. ...Güzeli paylaşsam seninle Olsa hasretim hasretin Sevse senin de kalbin Benim seni gördüğüm gibi Görse beni yüreğin .................................................. .Varlığın yalnızlığımı giderirse .................................................. .Yokluğun acıları getirirse .................................................. .Ne şüphem olur ki sevgimden .................................................. .Seni görünce bir heyecan beni çevirince Esse rüzgarım götürse beni sana Kondursa pencerenin kenarına usulca Seni izleyip hayallere dalsam İsterim cama vurmak, olmak yanında .................................................B iter belki bir gün dertlerim .................................................Ö zgürlüğe kavuşur hislerim .................................................B azen çekilmez olurum ama .................................................T ek nedeni sana olan hasretim Haykırsam sevgimi tüm dünyaya Ama usulca sessizce kulağına Söylemesem sana her zaman Ama bilsen her an, hissetsen ruhunda Güçlü Sönmez
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *Sensiz
Sensiz odam bomboş Şu gönül sarhoş Sensiz umutlar uzak Düşünceler tuzak Sensiz hasretim düşman Rüyalarım derman Sensiz aşkım yalnız Ben aşksız... Güçlü Sönmez
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Pazarı
Bazen bütün aşklar Peşimde kovalarlar Olmuştur benim de Koştuğum zamanlar Bazen bütün şarkılar Seni anlatırlar Olmuştur benim de Yazdığım zamanlar Geçtim aşk pınarından Sevda tuzağından Pişmanlık diyarından Düş kapılarından Ama... Yine bomboş günlerim Yine boş şu zavallı kalbim Sevda pazarından Ellerim boş dönerim Güçlü Sönmez
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdiğimi İnkar Ederim
Gözlerindi kalbimi çalan Sözlerin beni bağlayan Bir gülüşün bile aşk kokar Bir yudum sevdan sarhoş yapar Ellerindi bana dokunan Dudakların çağıran Gözlerin derinlere dalar Gönlüm her an onlardan kaçar Gün doğar, umut doğar Sen dostumsun nasıl söylerim Akşam olur efkar basar Sevdiğimi inkar ederim Güçlü Sönmez
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmekten Korkma
Yaralı bir yürek ....................Nereden geliyor bu ses ..............................“Sevmekten korkma! ! ”.............................. Aşkın yakıyor beni 54 dereceyi geçti Sonu olacak yüreğimin Aklımın, bedenimin .............................. Tamam Şimdi hatırlıyorum ....................Daha çocuktum Söylerdi şarkısını aşk perisi ....................Durmadan tekrar ederdi ..............................“Sevmekten korkma! ! ! ”............................. ..............................“Sevmekten korkma! ! ! ”............................. Peki korkmuyorum ama Bak yanıyor her şey Hadi geçtim bedenimi Ama ruhum da Alev alev kül olma yolunda Güçlü Sönmez
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Telefon
Rüya mıydı dün gece gördüğüm Yoksa sen miydin Telefonda saatlerce konuştuğum O tatlı sesini duyduğum Yalnız değildim Bunca yolu giderken Sevdiklerim beni Birer birer terk ederken Zaman zaman Durdum duraklarda İşte o zaman Düştüm yeni tuzaklara Dostum oldu artık Bu uzun yalnızlık Geriye dönüp bakmak Çok gereksiz ne yazık Her yeni gün Yeni bir umut dağıtırken Ağlamak çok saçma Sana elimi uzatmışken Şimdi çok uzaklarda Güzel bir ses yakınımda O gece gördüğümde Teslim olup girmiştim girdabına Rüya mıydı dün gece gördüğüm Yoksa sen miydin Telefonda saatlerce konuştuğum O tatlı sesini duyduğum Güçlü Sönmez
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *Terkediliş
Vuruldum Yaralandım diyorum Sen ise kan arıyorsun Kanamaz ki ruhum… Kıs sesini Gittikçe yabancılaşan sebepler Artık itici gücüm değiller... Ormanlarımı yaktı sözlerin Tüm virüsler serbest kaldılar Ve her dakikama bulaştılar... Okyanuslarımı batıran terkedişin Kül olmuş dipteki geçmişi Şekillendirdi... Kış ortasında buz gibi kalbine Elimi uzattım Dokunmak istedim Canım yandı çekildim İstemeden... Kaybeden kim diye soruyorsun Oysa bu bir oyun olmayacak kadar Ciddi bir şeydi... Kafamdaki sorulara cevap verebilecek Bir kul yokki benim mod’a girecek Senindi zaten herşeyim Kullanmayı bilmediğim... Yalnızlığın korkunç hafifliği Esti ruhumdan Yine bir rüzgara kapılıp Kontrolü serbest bırakacağım... Yalınlığın öfkesi Bastırılamayacak kadar güçlü Teslim olmak niyetinde Ama kelepçeliyim Göremediğim başka yerlere… Güçlü Sönmez
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tutsak
Saklı bir yerde Saklı bir köşede Yalnızım ben şimdi düşüncelerimle Saklı, istenmemiş Terkedilmiş bir yerde Yalnızım, yapayalnız hayallerimle Tutsak edilmişiz Aşkta kaybetmişiz diye Hiç anlamamışlar bizi Sormamışlar niye Ben de biliyorum Ben de oralardan geçtim Kimse kusursuz değil Çok hatalar ettim Hiçbir şey beklemem Hiçbir şey kimseden Almak değil niyetim Paylaşmak yeniden Çok şeyler var bende Çok çok derinlerde Koparıp atsalar bile Yine yeşerir içimde Güçlü Sönmez
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uçurum
Kayalık bir uçurum Gökyüzü gri - bulutlar kızgın Aşağıda Dalgalar kayalara saldırıyor Gördüğüm resim Beni buraya getiren içimdeki duygular Birazdan Uçmanın tatlı hissi Bedenimi saracak Birazdan Ruhum Sonsuzlukla buluşma noktasına varacak... Güçlü Sönmez
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|