![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni kalbinle ara..
Ben karanlıkların dostu! Sana el uzatıyorum İster tut elimden, İstersen korkup kaç benden Ben karanlıkların dostu! Beni arayıp durma deliler gibi.. Zira ben yanıbaşındayım O fani gözlerin,ölümcül bakışlarınla.. Beni ebedi ruhunun derinliklerinde, böyle görebileceğinimi sanıyorsun. Beni gündüz ışığıyla değil, karanlıkların güneşiyle gör. Beni; parmaklarını gezdirip, cisimlerde arama Sevgi basamaklarından gözü kapalı tırman ve; Beni ruhunun boşluğunda,.. ..seni bakar kör eden sevginle ara. Unutma ki! seni kalbimde yaşatıyorum Unutma ki her an seni düşünüyor. Hasret ve yalnızlık kokan dünyamda, seni anıyorum. Gel sevgilim! Kavuştur kirpiklerini birbirine, gevşet bütün bedenindeki tüm gerginlikleri. Salıver söğüt yaprağı gibi saçlarını, meltem rüzgarlarına, Derin bir nefes alki beni... bütün bedeninde hissedebilesin. Ne olur tut ellerimi artık Arama beni herhangi birşeye tutulmuş gibi anlamsızca Beni,Bütün anlamlı şarkılarda, manalı sözcüklerdeki en güzel duygularda... ..bul. Cengiz Süslü
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Unutma
Hadi gel beni avut Gözümde yaşı kurut Sen gönlümdeki umut Beni unutma Bir mektupla hatırla İki satır karala Gerek yok ağlamana Beni unutma Günümde gecemdesin Titreyen sesimdesin Bilmemki neredesin Beni unutma Cengiz Süslü
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benide Sevdi.
Gönül yine coştu oynayıp durur Sahne dar gelir bana sazlar kudurur. Kıskanmayım dostlarım sizinde olur Böyle güzeller güzeli nerde bulunur. Bana çok görmeyin n’olur sonunda buldum Onu canım gibi gördüm canıma koydum Biraz daha akıl verin ben ne edeyim. Ona nasıl yakın olup gönlüne gireyim. Sazlar, barlar, meyhaneler dar gelir bana Eşim dostum deli diye vurur kafama Nasıl deli olmayayım gönlüme girdi Dualarım kabul oldu benide sevdi. Cengiz Süslü
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Derdim de Sensin..Sevgiliye Mektuplar...13
Kolay şeymi silip atmak,bir anda olmasada.. Acıyla geçen yıllarda muhakkak hayır vardır Baktığında hiç bir şeyin değeri kalmasada.. Kırıntılı olsa da aşk,Tanrı'mız dan armağandır Her insanın bir derdi var,benim derdimde sensin Hayat boyu incitsende,Yaratan'dan nimetsin Her seste yankıma var,benim yansımam sensin Ben boşlukta yalnız bir ruh,sen ruh'uma bedensin Gelme istiyorsan..Olsun! ..Bilirim her şeyini,.. İnsan kaybettiğinde anlıyor değerini.. Cengiz Süslü
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim..
Baba benim, ana benim Kardeş benim, can benim Namus benim, evlat benim Vatan benim, kan benim Toprak benim, bayrak benim Deniz benim, dağ benim Dostum benim, postum benim Düşman benim, şan benim Akacak sular benim Yeşil ovalar benim Giydiğim aba benim Yattığım oba benim Çarık benim, fes benim Çiçek benim, diken benim Eken benim, biçen benim Uğruna ölen benim Ocağı sönen benim Sağır benim, kör benim Gittiğim eller benim Geldiğim yollar benim Düşen benim, kalkan benim Yıkılmış gurur benim Kırılmış umut benim Ağlayıp ölen benim Ölüp dirilen benim Seven benim, çeken benim Hakkı yenilen benim Yinede haksız benim Alan benim, veren benim Karnını doyuran benim Büyütüp bakan benim Onlar tokta aç benim Adım benim, adım benim İki hece adım benim Her şey benim, her şey benim Benim olan her şey benim Benim olan hiçbir şeyi Kimse benden alamaz. Cengiz Süslü
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benimsin Anla..
Baharı yaşarım bir şey anlamam Yazlarım buz tutar kışı aramam Karalar giymişim boşa ağlamam Gitsende sonunda benimsin anla. Bir dosttan selamın alayım diye Adaklar adadım bir tek habere Çaresiz boynumu eğdim kadere Gitsende sonunda benimsin anla. Aşkımı boşuna nafile sanma Bir ömür harcadım senin uğruna Mühim olan ahret, dünya angarya Gitsende sonunda benimsin anla. Cengiz Süslü
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benzetmek gibi olmasın…
Koca bir hayattı bıraktığımız Ardımızda..Ateşe verip yaktığımız Ne bitmemiş yol kaldı yüreğimizde Nede mutluluk…Azda olsa yaklaştığımız Hep umut besledim…Birini öldürüp,.. …birini dirilttim.Yeni baştan Ateşlenen her acımı,sabırla söndürüp,.. …bir-bir meyvesini topladım,kuru ağaçtan Hissettiğim hayatı yaşamak değildi Yorgunluğumda..Nefes almak vermekti İsyanım kabarıp gönül kafesimi doldurduğunda Bir damla gözyaşın sızımı dindirdi Koparıp bütün inançlarımın halatlarını Elimi uzatmak istediğimde enginlere… Bu sefer irademin savaşını,.. …bitiremedim…İman derinliğinde… Her başlangıcın bir sonuna inanarak Kabuğuma çekilip sindirdim arzularımı Artık her şeyi oluruna bırakarak Yokluğuna..Peki deyip susturdum korkularımı .. Şimdi ben yaşanmamış bir sevdanın Vurgun yemiş sersemi..Acılarını seven adam Sondaki başlangıcı bekleyen…Durgun..denizler gibi,… Benzetmek gibi olmasın..yaram… Cengiz Süslü
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırak
Kırkına doğru yaklaşıyor bu ömür Ömür ki dertten isli gamlı bir kömür Ey hayatın çarkı dönerken sömür Geriye sararmış bir kemik bırak Birdirbir oynardık çocukken bizler Çelikti şimdiki titreyen dizler Güneş doğarken oldu ikizler Birini alsan da birini bırak Hasat mevsiminde yabalar boy, boy Al başağı çevir buğdaylar toy, toy Taneyi samanı ayrı yere koy Samanı satsan da tohumu bırak Kirli şalvar giyer şehirden uzak Medeniyet ona sinsi bir tuzak Yolar koyununu yaparlar kazak Yazın giymesen de kışına bırak Babam kalkmış sabah ezan vaktinde O namazın, ben uykunun derdinde Ömürle güreşip devirdiğinde Günahı at gitsin sevabı bırak Babam küçükken bana hadi bin dedi Yağız küheylanı tutupta bana verdi Sıçradım üzerine beni yerlere serdi Atımı alsan da babamı bırak. Cengiz Süslü
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Geceden Bir Perde
Asansör cızırtıyla Sekizden zemin kata Düşer gibi inerken …..Penceremde gördüğüm Sisli gri denizden ve; Yüksek oksijenden …..Kopar gibi gitmiştim …..Sözde son sistem kapı,.. Açıldı yardımımla Bambaşka bir dünyanın …..Kapısıydı adeta …...Önce soğuk ve sinsi Havayla karşılaştım Hüznün çınlayan sesi ……Selam dedi tanıştım ……Peşpeşe adımlarım Sokakta seyirirken Uğurlayan bir hiç ti ……Bekleyen başka bir hiç.. ……Ve; ..Bulutlar hıçkırıp, Sicim,sicim ağlarken ……Sirenlerle danseden Gecenin sevgilisi… Rüzgarın senfonisi. …….Uğultulu bir tokat Yüzüme teğet geçti Cılız bir köpek.. ………………..Sakat! Ürkek,ürkek inledi. Paslı çöp variline Zar-zor tırmanıp girdi.. Öte yandan bir gölge Elleri ceplerinde… Kasketi öne düşmüş Yıkık duvar dibinde Korkulardan imtina Gölgelerin kardeşi ……Mezarlığın bekçisi Beklemekten yıkılmış Kırış,kırış gözleri Anlaşılan çok geçti Beklenen var sanırım Her canlının düşünde İsimsiz kahramanlar Gecenin cümbüşünde Umutlar gülen Ay’ın Her günkü müjdesinde Beklenen beyaz atlı Hiç durmadı sözünde.. Cengiz Süslü
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bilsen...
Gidişin üstünden asırlar geçti Kaç kıyamet koptu başıma bilsen Kaç bin kez yüreğim yeminler içti Kaç bin kez tövbemi bozdum bi bilsen Yorgun hislerimin gücü kalmadı O günden bu güne,güneş doğmadı Ağladım olmadı,sustum olmadı Kaç bahar hazana döndü bi bilsen Cahilden,alimden hicazet aldım Bir tutam umuda bin kapı çaldım Her sefer yönelip Hakk'a yalvardım Kaç yıldız duamla kaydı bi bilsen Semaya yöneldi gece ellerim Bir kere isyana düşmedi dilim Duama şahittir Kur-an’ı kerim Kaç tesbih adınla dizdim bi bilsen Arama istersen verme hiç cevap Seninle yaşamak olsa da serap Aşkının hatrına her an bin sevap Kaç melek müjdeler verdi bi bilsen Her sabah seninle kahvaltı yaptım Her akşam mumları seninle yaktım Kadehe şişeye adını taktım Sarılıp kaç yudum içtim bi bilsen Rüyadan rüyaya kervanlar koştum Kimi an kahraman,kimi an suçtum Zerre-i kıvılcım gibi sarhoştum Kaç aşık aşkına küstü bi bilsen Gece sıyrılırken Ay’dan,yıldızdan Ses ve renk yeniden doğar ıssızdan Usandım hasretin arsızlığından Sensiz kaç sabahı ettim bi bilsen Gün düştü üstüme güller kurudu Her gülün hesabı bana soruldu Yargıcı,cellatı mizan-ı kurdu Kaç idam sehpası gezdim bi bilsen Dönme orada kal artık fark etmez Alışmış kalbimin zoruna gitmez Dilinden aldığım bu yara geçmez Kaç bin kez vefasız dedim bi bilsen Voltalar kalbimi aşkın bıkmadan İdama hükmetmiş yafta takmadan Ölürsem bir gece güne çıkmadan Hakkında kaç infaz verdim bi bilsen Dedim kaçıp gitsem belki son bulur Gözden ırak olan kalptende olur İnşallah bu volkan bir gün durulur Kaç şehir hiç yoktan yandı bi bilsen Telaşlı yüreğim sabrı öğrendi Hırsından kabaran gururu yendi Bekleye bekleye Hak’ka yöneldi Sensizken kaç gülden geçtim bi bilsen Sevdanın sınavı vicdanda Sırat Kırık belimde yük,ruhuma kır-at Ne mecnun,ne Leyla,ne Şirin,Ferhat Kül olup sarmadı kor-u bi bilsen Sırası gelmişken son sözüm sana Kalbimle yöneldim arşualaya En mutlu günümüz say musallada Balayımız canım mahşer bi bilsen Cengiz Süslü
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|