![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Gece
Samanyolunu alıp ayaklarına sersem Yol yapıpta bana gelir misin bu gece Bütün yıldızları tutup avucuna saysam Seni ne çok sevdiğimi anlar mısın bu gece Dünyanın tüm romanlarını okusam hece hece Anlatabilir miyim seni nasıl sevdiğimi bu gece Aşkımın tarifi imkansız, sanki bir bilmece Gelipte çözüver desem, çözer misin bu gece Dağları üst üste koysam, denizleri iç içe Anlatabilirler mi seni nasıl özlediğimi bu gece Kalbime düşmüştü bu yangın beni öpünce Gelipte nefesinle söndürür müsün bu gece |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Hikaye Hiç Bitmesin
Mademki hiç şansı kalmadı bu yasak aşkın Çek tetiği, sen beni vur, ben de seni, var mısın? Karışsın kara toprağa kanımız akıp gitsin Yeterki aşkımız yaşasın hiç ölmesin N’olur bu hikaye hiç bitmesin Şu alın yazımız kader mi sanki bilemezsin Öyle de günahımız çok sevaplardan böyle de Biz alıştık zaten her gün ölmeye şu yeryüzünde Rabb’im de yaksın cehenneminde esirgemesin Yeterki aşkımız yaşasın hiç ölmesin N’olur bu hikaye hiç bitmesin |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Sabah
Bu sabah uyandığımda Sen hâlâ uyuyordun yanımda Kulağıma fısıldadığın o hüzünlü sözler Dün akşamdan kalmış bir şiir gibi dudaklarımda Bir koşu gittim banyoya Elimi yüzümü yıkamaya Bakışlarımda bıraktığın o büyülü gözler Sel olmuş akıyordu bir nehir gibi yanaklarımda Bu sabah bir başkalık var da Ciğerlerime çektiğim havanın kokusunda Anlayamadım yüreğim şimdiden seni özler Yıllarca görmediğim bir şehir gibi çok uzaklarda Madem bu sabah uyandığım da Sen hâlâ uyuyordun yanımda Öyleyse ne işim var benim burada Elimde kırmızı güllerle bu mezarın başında |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün
Sen sen ol sakın karşıma çıkayım deme Kırgınım ben, çok kırıcıyım bugün Yıllarca sineye çektiğim ihanetlerine Bir çırpıda cevap veririm bugün Bir şamar gibi yüzüne vururum bugün Acı patlıcanı kırağı çalmaz, bilirim Yine de ağıza alınmaz sözler söylerim Ar, edep duvarlarını yıkmışım bugün Sabrımın kulvarından çıkmışım bugün Gözünün yaşına bakmadan seni vururum bugün |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün Bana Gelsen Ne Olur
Yüreğim aşkınla dolup taşıyor Anılar hep gönlümde yaşıyor Hasretin artık sabrımı aşıyor Bugün bana gelsen ne olur Uzaklarda senden habersiz Bir başıma hep çaresiz Yaşanmıyor sensiz, sevginsiz Bugün bana gelsen ne olur Açsamki gözümü karşımdasın Yadellerde değil yanımdasın Şu canımdan bir parçasın Bugün bana gelsen ne olur Mevsimler değişir bahar olurdu Akan sular, seller durulurdu Yuvasız kuşlar mesut olurdu Bugün bana gelsen ne olur |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün De Bir Şiir Yazamadım
Şiirler yine beni yazdı, beni çizdi Ben bugün de bir şiir yazamadım İmgeler kuytuda saklanan gizdi Ben bugün de bir şiir yazamadım Şiirsiz bir gün katıksız ekmeğe benzer Gündüz üzerimde kara bulutlar gezer Gece yıldızların yalnızlığı yüreğim ezer Ben bugün de bir şiir yazamadım Bugün de yurdumda kazalar oldu Şehitler düştü, gözlerim doldu Gönül bahçemde yine çiçekler soldu Ben bugün de bir şiir yazamadım Şairler sofrasında hatrım sayılır sandım Bugün kendi kendimden hep sıfır aldım Dostlarım yazdılar ben kısır kaldım Ben bugün de bir şiir yazamadım Kimbilir terör yine ne hayatlar biçti Ne masum canlar ecel şarabın içti Bugün de zaman yine boş yere geçti Ben bugün de bir şiir yazamadım Belki çaresiz bir anne elini harama sürdü Bir aşkın kokusu bütün şehri bürüdü Duvarlar bugün yine üstüme yürüdü Ben bugün de bir şiir yazamadım Kağıt dedi ki karalama beni, dayanamam Kalem dedi ki abuk sabuk şeyler yazamam Oysa neler yazacaktım bugün, anlatamam Ben bugün de bir şiir yazamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün Pazar
Bugün pazar desem inanır mısın bana İnanmazsın çünkü yalan Seni artık sevmiyorum desem sana İnanmazsın çünkü yalan Öyle uzak durma sarıl bana Elimi tut, boynuma dolan Bugün pazar ama Bana ait belini saran kollar Sana çıkar bendeki bütün yollar Herşey yalan, dünya yalan Bir tek seni sevdiğimdir gerçek olan |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulamadım
Seni ellerimle yolcu ederken Gitme diye haykıracak ses bulamadım Gidişine içim kan ağlıyorken Ardından akıtacak yaş bulamadım Şu gönlüm sevginle öyle dolmuşki Aşkına çekecek rest bulamadım Hasretine dayanmak öyle zormuşki Bağrıma basacak taş bulamadım Ağlamaya razıydım sen yanımda olunca Yokluğunda mutluluğa heves bulamadım Yaşamak neye yarar sen olmayınca Uğrunda vurduracak baş bulamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulunmaz Hint Kumaşı
Ne o edalar, ne o nazlar güzelim Beni peşinden koşturup duruyorsun Kendini bulunmaz Hint kumaşı mı sanıyorsun Ben ne kumaşlar ölçtüm, biçtim, eskilttim Biliyor musun? Sen göz nuru döküp, ölçüp biçmeye bile değmezsin Eski bir paçavra gibi caart diye yırtılmakla yetinmelisin |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük Aşkların Sonbaharı
Çok şiddetli fay hatları hareketlerinin akabinde Dünyayı yerle bir edebilecek bir deprem şeklinde Kalbimizi yakarcasına başımıza gelmişti Bu ilk etapta ne olduğunu bile anlayamadığımız şey Ancak şaşkınlığımızı atlattığımızda anlamıştık bunun aşk olduğunu Aşk denilen şeyin ışıktan daha hızlı ve ateşten daha yakıcı olduğunu ise Ne sen, ne de ben bilmiyorduk, çünkü daha önce başımıza hiç gelmemişti Hiç gelmemişti başımıza daha önce Fırtına öncesi sessizlik nedir çok iyi bilirdim, ama Arkasından böyle bir fırtınayı ilk defa yaşıyordum Şikayetçi değildim asla, çünkü bu fırtına bambaşka bir fırtınaydı Bu fırtına senin güzelliğini üzerime yağdırarak beni sırılsıklam etti Ve teninin kokusunu ilkbahar kokuları gibi bana doğru estirdi Niçin kelimeler yetmiyor, bu aşkı kim tarif edecek bana derken Arkasından esip geldi gerçek fırtına, hemde deli bir hortum gibi Meğer önceki, samyelini andıran, bahar estiren o fırtına Fırtına öncesi sessizliğin tâ kendisiymiş Devlerin aşkı büyük olurmuş, işte yakaladık mutluluğu derken Bir kıvılcım düştü kalbimize ve bir volkan gibi patladı içimizde Cehennem ateşi gibi başımızdan aşağı yağarken lavlar, Birden üzerimize çöküverdi karadan daha kara bulutlar Evet, devlerin aşkı büyük olurmuş, hemde çok büyük, ama Büyük aşkların sonbaharı da böyle olurmuş işte, Kıştan daha soğuk, geceden daha sönük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|