![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hatırlatırım Sana...
Aldanma dünyanın devranına Seninde saçların tarumar olur Kara günler unutulur, tez geçer Pişmanlıkların yalnız kalır sende, İsyan edersin sabah olmayan *******e... Üzülürsün vefasızlıklara, sadakatsizliklere Yanar yüreğin, sızlar için her bir şeye, Hayatın kanunu bu hatırlatırım sana! Bir varmış bir yokmuş dersin aşklara Nerede hata yaptım diyince, Günler hesap sorar, hatıralar kaybolur Mazin, gözyaşların şahit olur yalnız Unutursun ağladığın günleri, Gel dermanım ol dediğin, Sözler yalan olur Yağmurlu sokaklar, ******* tanık çaresizliğine Benim söylediklerim nasihat değil İyilikler başa kakılmaz ama Bir gün beni anladığın an Herşey bitmiş olacak, geri gelmeyecek Son kez aşkını hatırlatırım sana! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hatırlıyorum Çılgınım...
Yağmurlu,sisli,karanlık bir gecede, Kör bir kurşun gibi yüreğimi yaktığını hatırlıyorum.. Hatırlıyorum! .. Karşılıksız sevmelerin, Sebebsiz günahların bedelini, Prangalara mahkum ettiğini, Gitmelerin hüznünü, Ölümsüz aşkların dillere düşüşünü hatırlıyorum... Ayaz *******imde, Kaldırımların bana dost olduğunu, Yağmurların ebem kuşağıyla ruhumu sardığını, Senin vefasızlığını hatırlıyorum... Hatırlıyorum! .. Gözlerin kara bir kurşun gibi, Volkan olup,esir edişini, Beni deli divane edip, Aşkına dilenci,ettiğini hatırlıyorum! ... Hatırlıyorum! .. İsmini haykırarak, Ben sevdamın yüreği, Kanadı kırık serçe, Uçmaya çalışıyorum nankör kedi! .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Bu Belli Olmaz...
Aşk bu,sevda bu güzelim, Bir gün olur ki seninde kesilir Ayakların yerden... Uçarsın havalarda eser pembe yeller; Sonra düşersin yere, ıslanmışsın yağmurlarda... Eser deli rüzgar, göremezsin önünü, Özlersin daha dünkü çocukluğunu, Bir gün olur ki... Güzelim, Ak düşer saçlarına, Ahh edersin geçen yıllara, Bir gün olur ki... Sevmeyi sevilmeyi sende anlarsın. Bir gün bakarsın ki, Saçların tarumar olmuş. Ağlarken gülmeyi özlersin, Umutların kaybolur benim gibi, Bir gün olur ki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Bu Ne Diyeyim...
Sevgili... Sevginin de, kalleşliğin de hududu yoktur Bazen her ikisini de yaşarsın... Gecenin karanlıklarına kan kusarsın Kaldırımlar yalnızlığın yoldaşı olur... Ayaz *******inde, üşür ellerin, titrer kalbim... Sahiller şahidin olur yalnızlığına... Dertlerin üzerine, kızılcık şerbeti içersin... İsyanlarında, ölümü hissedersin canında... Gülen gözlere imrenirsin... Bir gülümsemeye bağışlarsın ömrünü... Gülen gözlerde sevgiliyi ararsın... Masum yüzlerde, matemleri hissedersin... Bir bilsen yılışıklara nefret duyarsın... Kahpelikleri rüyalarda bile görürsün Sözün geçmez olur en sevdiklerine... Düşmanı sana dost diye sunarlar... Geç anlarsın seveni, sevileni, Dünyaların farklı olduğunu Ey sevgili, Hayat bu ne diyeyim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayatın Yalanmış...
Her ayrılık bir vurgunsa eğer, Sen gönlüme yük oldun sevdiğim! ... Vuslatım mahşere kalsa değer, Yalan oldu, hayaller sevdiğim! ... hasret yurdunda inleyişlerim, Yanında, yarınsız gülüşlerim, İnci gibiyken sevda düşlerim, Hayatın yalan senin sevdiğim! ... Hayallerle sen kendini avut, Zamansız canda, çıkmayan umut Aşkın kınına girmeyen davut, Gözümdün, herşey yalan sevdiğim! ... Sen sevgimi hoyratça soldurdun, Sinemi yaralarla doldurdun, Ak saçımı boşuna yoldurdun, Tenine haram değmiş sevdiğim! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayır Demişsin...
Tam aşkın eşiğindeyken ey sevgili! ... Ben sevdamın peşinden gidiyorum. Sen hayır olmaz demişsin.. Gönlüm aşk bahçesine girerken, Bağ bana güller sunarken, Solsun güller,kurusun gitsin eller! Gonca güllere sen hayır demişsin... Yürek yangınlarım başlarken her gece, Gözyaşlarıma kalsın demişsin.. Matemlere bürünürken günler, Kalbim kıpır kıpır çarparken, Gönlümde ona yer yok demişsin... Gözgöze gelince,diller susunca, Tövbelere hayır hayır demişsin... Gönlüm fırakınla yandı kül oldu. Sen bu sevdaya hayır demişsin! ... Hasretinle tutsak olmuşum. Zindana,esire boşver, hayır demişsin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Beyaz Güvercin...
Özlemleri, hüzünleri, sevdaları Kanatlarına yüklediğimden beri Yanar yüreğim şimdi Yok artık name götürecek güvercinler Sevdalar, sevgiler yalan oldu... Yok zeytin dalı taşıyan, ak güvercinler Nebiye siper olan iki güvercin Muştu getiren iki beyaz güvercin Vuslata beş kala talih kuşum idin Hicran ateşini söndürmek için Dosta su taşıyan güvercin sendin Kutsaldın aşka, sevenlere... Sıla, hasret, ayrılık senden Sorulurdu.. Bilirdin yarenlerin sevdalarını... Tez uzaklaştırırdın, Yarin zülfün tellerini canana... Zindandan saraya müjdeyi sen verdin Bazen Yusuf'un dili oldun, Yakup senle Teselli bulmuştu.. Yok şimdi o sevdalar... Küçük yüreğin, dünyaları taşırdı Bir şahin çıkınca karşına Al kanların beyaz karlara düştü... Sevdamı kim bilecek, götürecek Yare... Hayalimdin beyaz güvercin... Mavi gökler senin olsun Beyaz güvercinim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk Ve Son Aşkımsın...
Sen bırakıp gittin ya, Duvardaki resmin bile ağladı, Dizlerimin bağı çözüldü.. Öyle bakma bana sevdiğim! .. Gülün acıtır,kalbimin her zerresi kanar.. Herşey paradır dedin! .. Hayatı yaşayacağım... Namusu satın alamazsın, Yakarım bedenimi! .. Senin hayatın ise bir kibrit çöpüydü... Ben adi olmadım,seni sevdim! .. Seni incitmedim.. Sen ilk ve son aşkımsın! .. Bunu söylerken damarımdan kan çekildi.. Saflığıma ağlıyorum.. Benden başkasını sevemez sanıyordum.. Oysa,yanılttın beni! .. Bırakıp gittin ya bana sormadan, Aklımı yitirdim! .. Aşk terazide tartılmıyor.. Yeter ki sen mesut ol.. Kandıramam kendimi bundan böyle.. Bir sevdanın oku,taşa değmeye görsün.. Sen acılarımı görmek istemedin.. Mutluluğu bulurum sanıyorsun.. Yazık senin için döktüğüm gözyaşlarına.. Lanet olsun! .. Şunu unutma ki; Sen benim ilk ve son aşkımsın! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnanmıyorum Sana Sevda Gülü...
Sen masum değildin, Masum numaralarını bırak! .. Akıttığın gözyaşlarına inanmıyorum.. Melek değildin, Ruhumu okşayan peri, Sen değildin! ... Birkez inandım sana.. Onda da kalbimi çaldın, Ruhumu elimden aldın! ... Sen yıldızsız *******imin tek tesellisi idin... Yağmursuz günlerimin gözyaşıydın.. Sadece seni sevdim, Gözlerin beni suçladı.. Yalandı bunlar.. İnsan bir kez sever! .. Titremiyor kalbin yanımda, Göz süzmelerin,bakışın,gülüşün sahte... Yalanmış sana duyduğum özlemler... Çek git dünyamdan! .. İnanmıyorum sana.. Kararlıyım! .. Susmanız hiçbir şeyi değiştiremez.. Kötülerin yalanlarına inandın.. Sıcacık yuvanın sebebi sendin.. Gönül vazomda o kırmızı karanfiller, Şahidimdi aşkımıza... Onları kuruttuğun için açıklıyorum gerçeği; İnanmıyorum sana... Yağmur yüreklim, Gecenin güzeli, Kırmızı karanfilli yar... Beni aşkınla vurdun, Öldürdün duygularımı... Ruhum sevdaya açken, Sen ihanetin kollarındaydın! .. Yağmur yüreklim,sevda gülüm, Boşver,inanmıyorum sana! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İntizarım Vefasıza...
Akan yaş hasret pınarı olunca, Dalda yeşeren yaprağı solunca, Kendi gibi bir vefasız bulunca, Gitti ele, kıymet bilmez sevdiğim... Sendeki nedir? Gurur kibir öyle, Sensiz günlerim dertsiz geçmez böyle, Zaten sefan yok, vefan var mı söyle? Sattı beni, kıymet bilmez sevdiğim... Aşk yaralarıma derman sürerek, Genç baharımda ömrümü vererek, Başak gibi çok kez yere sererek, Çekip gitti, vefa bilmez sevdiğim... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|