![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() O An
gözlerime baktığın o an yüreğime inceden bir sızı peydah oldu en derin duygulardan biriydi senin bakışın dertli bir gün ve gibiydin sen ama hep ayrılıkları arzu ederdi bakışlarınn canım sen hangi gün çıksan sokağa içime zamansız bir acı odaklanır aşk bu olsa gerek ve işte oan bir başka çarpar yürek denizlere haykırıyorum adını tertemiz bir duygu ile haziranla selamlaşıyorum çok gizledim söyleyemedim seni sevdiğimi çok dağladım yüreğimi ama olsun seni uzaktan sevmekte,mutluluk yarınlarım sen ol istedim gözlerinde klaıp bir eylül akşamı saçlarının teline dokunmak istedim, ben seni karşılıksız sevdim canım dermanı gözlerinde yudumladım uykularıı mı bölüp gecenin bir vakti senin hayaline daldım ve birazda ağladım sensizliğe kahreden şiirler yazdım ve kanadım yaman çilleleregöğüs gerdim en keskin virajlardan geçerken gençliğim derin bir gecekuşu oldu yüreğim Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Onlar Bir Gün Gelecekler
yeni bir gün doğacak ötelerden bir ses nefesimize karışacak yakında çok yakında diyen diller vuslatın kapısını aralayacak inanıyorum onlar bir gün gelecekler bir cuma ezanında dualarla gelecekler sersemliğe vurup silleyi sarhoşu derviş yapacak imanla gelecekler bir şahlanış misali ufuklardan doğacaklar mazluma kol kanat gerecekler bebeklerin yüzlerini değil kalplerini öpecekler sessiz sedasız değil estergon dönüşü gibi gelecekler silecekler gözümüzdeki kanlı yaşları iman burcuna yükseltecekler yüreklerimizi inanıyorum onlar bir gün gelecekler yavuz gibi fatih gibi allahuekber nidalarıyla kıratın yelesindeki soluk gibi suskun değil haykırarak gelecekler anadoludan başlayacak ilk sefer avrupada yankılanacak mehterin sesi inanıyorum onlar bir gün gelecekler Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ozaman SenGel
ben ayrılıklardayım ozaman sen gel zamansız bir gece yağmurundayım hayallerim firarda,iflaslarda duygularım sonuçsuz sebebsizim buakşam hicranlardayım,kuru bir gözyaşından başka hiç bir şeyim kalmadı sen kendi aleminde mutlu ol ben çile yağmurunda ıslanmaya razıyım anlamsızım bu gece,tarifim yok fakat elem dersen,çok mu çok ben gelemeyeceğime göre bari sen gel söyle sevgili nedir mutluluğa engel kırgınım,yorgunum umut dersen,son katrede tükenmekteyim anlayacağın benim gelmem imkansız bari sengel halimi görüp anla sevda matemindeyim hıçkıra hıçkıra ağlıyorum isyanlara mahkum edip kalbimi ölümü arzuluyorum sen sen özgür birturna bense yaralıbir şahin unutma sevgili ben seni değil unutmayı unuttum Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öylesine
ben kızıl gecenin erguvan kokan yamaçlarında saçaklara tutunmuş yüreğimle haykırıyorum ayazlar içindeki yorgun kalbimi acuze bir hevesle sabaha hazırlıyorum ankara ya kar düştüğü zamanda bir anne oluyor gözyaşlarım sonrada bir babanın alın terini taşıyorum yüreğimde kalabalıklaşan mekanlarda yalnızlığımı yüreğime gömüyorum gülüyorum ağlıyorum yaşama bir yandan tutunmaya çalışıyorum denizlere dalga oluyorum öğle vakti kumsallarda iz bırakıyorum adımlarımla kitaplar karıştırıp bir anne şiiri arıyorum sonrada delikanlı bi cesaretle kendimi anne denen o gözyaşına bırakıyorum aralanmayan kapıları aralamak istiyorum perdelerini kaldırıp gönlümün amacıma ulaşamasamda kendi muhitimde nam salıyorum ne derlerse desinler kimine göre derviş, kimine görede deli oluyorum dillerde kuralsız yaşıyorum sigara içiyorum,geç yatıyorum vaktini geçiriyorum hayatın ama ne yapayım annesiz bir çocuğum ben divane bir gözyaşından başka bir çiçek büyütmüyorum ha şunuda söyleyeyim arasırada ölümle selamlaşıyorum ama hep ağlıyorum adam akıllı güldüğümü hatırlamıyorum yani kısacası belli belirsiz yaşıyorum sehbada salınan idam edilmiş bir bedenden farkım yok onlar nefessiz kalıp bir defa ölüyor bense aldığım her nefeste ölüyorum karanlık odalar içinde bırakıp ruhumu yanyana üç yıldız gördüğümde annem,babam ve ben diyorum ama sonra sabah kendini gösteriyor şafakla birlikte yıldızlar kayboluyor yani annem babam ve ben kayboluyorum vel hasıl öylesine beyhude yaşıyorum. ayrılık hasret ve yalnızlık Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özür Dilemenin Karı Nedir
özür dilemenin karı nedir inleyen annenin gözyaşına bak dinsiz mi olalım müslüman ülkede sokaklara mı düşelim isyankar mı olalım cami bahçeleri yerine meyhane kapılarında mı ağlayalım yazık çok yazık bir yanım kan ağlar bir yanım düğün dernek ne var ki deme arkadaş bakan körlerden olma özür dilemenin karı nedir imanımızımı satalım üç kuruşa beyoğlunun tepindiği vakitler ezan sesine kulak vermeyelim mi alın terini namusuna karıştıran babalara yüz mü çevirelim ne yapalım beyhude heveslerle gençliğimizimi çürütelim yazık çok yazık tarihin izlerini mi silelim tiner illetine düşen yavruları sarıp sarmalamayalımmı BİSMİLLAH yerine dilimize küfürler mi yakıştıralım yurt dışı hevesine mi kapılalım biz de gidersek kim sahip çıkacak fatihin torunlarına yeni doğan oğluma kim öğretecek dinimi milliyetimi ve öz benliğimi ne yapalım bizde vatanı mı satalım bayrağı ayak altında pas pasmı yapalım ne var ki deme arkadas bu perişanlık nereye kadar içki şişeleri arasında kaybolanlar bizim evlatlarımız değil mi ağlayan ana kahırlı baba bizim babamız değil mi Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Papatya Yanaklı Yağmurlarla
papatya yanaklı yağmurlarla acılarımı bir kenara bırakıp senin gök mavisi gözlerine doya doya bakmaya geliyorum yüreğim şimdi sana emanet gözlerim bakışlarına kilitli sokakların isyanını taşımıyorum artık kelepçelenmiş ruhuma prangalar vurmuyorum bütün özlemlerim sende bitecek sende yeşerecek umutlarım iki kişilik sevda bileti aldım sabah vakti ordayım yüreğime düşen her cemrede senin adını koyuyorum sol yanıma bir sigara içimlik ömrüm kalsada yine sevmeye devam mola yok bu aşk gemisinde bir rüzgar gibi esip geçerken kapıları aralıyorum yıkıp bütün tabuları senin diyarına ayak sürüyorum papatya yanaklı yağmurlarla depremlere yıkılmışlığa meydan okuyorum şiirler biriktiriyorum kalbimin beyaz sayfasında şarkılar mırıldanıp yolculuğumun durağı olan senin yürek limanına yanaştırıyorum bu aşk gemisini halim anlaşılmıştır sanırım sen anla artık bundan ötesini papatya yanaklı yağmurlarla yıldızlara seni soruyorum beklemek zor kavuşmak olay yüreğimin haritasında izini sürüyorum pınarlardan soğuk su içip şehirleri ezberliyorum en masum yanımla geliyorum sana en sevecen tavrımı takınıyorum daha fazla ne diyeyim sadece ve sadece seni seviyorum bu aşk Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Perçemleri Dökülür
perçemleri dökülür göz üstüne kurban olam o yarin gül destine gönül şer düşünmez onun kastına her bakışta hayra yorar fikrini yüce dağlar şimdi kar ile boran yok gibi o güzelin halin soran o seher gülüşüne gönül yoran ah bu divane unuttu zikrini Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Görmedin
dağlara taşlara derdim döktüm sen görmedin güzel gittiğin gün ardın sıra baktım sen görmedin güzel çok yaman hallerdeyim bak yolları eyledin ırak anlamsız oldu yaşamak bıktım sen görmedin güzel gece gündüz aktı yaşım çoktan uçtı gönül kuşum en sonunda garip başım yaktım sen görmedin güzel her gece hüzünler içindeyim bırakıp gittin ne deyim sonunda gönül sarayım yıktım sen görmedin güzel neyi istedin yar sen neyi tanımam gülü laleyi şahinim bunca çileyi çektim sen görmedin güzel Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yoktun
dün gece düşlerimi şöyle bir yokladım fakat Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden Ayrılalı
senden ayrılalı şu garip gönlüm dertten derde düşmeye talip oldu dağların yücesine varıp gönlüm susuz kalmış çiçek misali soldu bedeli hasretmiş böylesi aşkın benimsevdamdan yana varsa kuşkun gel gör bu halimi divane şaşkın sensizken ellerim bağrımda kaldı böyle sevda bulunmaz bu asırda senin duruşun geçilmez surda bilmiyorum şimdi nerdesin nerde hasretindeyken gözlerim kan doldu ben bir tekne aşksa sonsuz bir umman sensizlik ve hasret bilsen ne yaman hep ayrılık şarkısı çalar keman o şarkıda gönlümü kırka böldü şimdi yağmur ve furtına var burda şu yüreğim soğumaz yağan karda duyarsan Şahin perişan hallerde işte ozaman anla bilki öldü Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|