![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ezberletme Bana Sözcükleri
Sevgi, sevmenin Özlem, hasretlerin Kavuşma, beklemelerin Ezbere bildiği sözcükler Ben ise Mavilerin,martıların Kızıl günbatımının Dillerini öğrendim Sende böyle kal Sakın bir adım uzağa Gitme benden Görmesem de yüzünü Bilirim ki yanımdasın Nefesimde şiirimde şarkımdasın Kal Sen hep böyle kal. Ezberletme bana tüm özlemlerin Aşkların sevmelerin kelimelerini Gitme.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gece Ay Vurmuş Denize
Gece Ay vurmuş denize Küçük tahta iskelede Kayık var. Yakamozlar yarenlik etmekte Ben de oturdum. Baktım Ay a Şarkılar söylemeye başladım Bağıra bağıra İçinde sen olan, hüzün kokan. Biraz ileride iki adam söyleşmekte Belli ki onların da sevdadan başları dertte Ahh dedim Anlatabilmek mümkün olsaydı size Sevmelerimin nasıl canımı acıttığını Özlemlerimin beni dalgalarca dövdüğünü. Sesim yabancı, tenim yabancı Yabancı kaldım sensiz buralarda Elimde resmin, cebimde yazdıkların var Birde martılarım Özledim seni yar. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *******
Birden uyandım, Sol yanımda yoktun Yine deli özlemin vurdu kıyıma İçim acıdı *******le arkadaş oldum Birden uyandım Sol yanımda yoktun Seni sevdiğimi Anladım... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geç Gelen Vuslatımsın Benim
Ağaç dalındaki çiy damlası Sabahlarımdaki mavim Şiirlerimin hüznü, Sevinci,mutluğu Sen benim hasretimsin. Bestekarın ilhamı gibi, Kemanında ki notası, Sesinin tınısındaki, Sevgim gibisin. Yazılmamış mektuplarım, Edilmemiş dualarım, Söylenmemiş şarkılarım, Geç gelen vuslatımsın benim... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Hadi Bir Eylül Gecesinde..
Özledim çok Özlemimin yerine koyamam başka birşey Yalnız sen hafifletirsin Yalnız sen söndürürsün bu ateşi Gel hadi bir Eylül gecesinde ******* acımasız,******* soğuk,sensiz *******in koynunda bir yalnız ben Gel özlemimi dindir in yıldızlarla Sev beni bir Eylül gecesinde Meltem serin eser,yüreğim kor Serinlet beni dokun bana *******ime aydınlıklar getir Kıskansın Ay seni benden Gel hadi bir Eylül gecesinde. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelişlerin..
Gelişlerin sevincim,mutluluğum Gidişlerini düşünmesem. Gidişlerindeki karalarımı karanlıklarımı. At bulutların üzerine Masmavi kesilsin birden, Ben martı kanadına yüklesem Siyahımı Gelişlerin sevincimmm Sevincim kalsa... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geliyorum Diyen Sesin..
Bu sabah, sesinle uyandım. Geliyorumm,dedin birden Nutkum tutuldu,konuşamadım Özlemimm,sevgimmm Martılarımm,mavimmm. Çocuk sevinciyle koştum Rıhtıma yine. İstanbul'da bu gün yağmur var Benimse.. Sevinç gözyaşlarım... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gellll
Tükenmeden,tüketmeden sendeki beni Gelll Gel ki halay çekelim sevinçten, tüm dostlar Yemek hazırlayayım ellerimle. Hani, kavgalarımız var ya, Hazırlanamadın mı? Hadi çıkalım dediğimiz, Şimdi gülümsetiyor beni.. Resimlerimize baktım, teker teker Gözlerinde mavi var, martı var Önceleri de severdim maviyi Martıyı Gün batımını hep sevmişimdir Şimdiyse, bambaşka görüyor gözlerim Anlamların anlamı var Seninle birlikte sevdiğim... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmek
Gelmek,içinde taşıyarak tüm sevileri Bilmem ard arda bu kaçıncı yitiriş Usandım desem yeri Nerde pembe varsa siyah da orda derler Oysa pembeyi görmedim Siyahtan öte.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidişlerine Nokta Koymak Mümkün Olsaydı..
Gidişlerine nokta koyabilmek mümkün olsaydı, Tüm noktalarımı onun için sarfederdim. Sensizliklerimi virgül bile karşı koyamazdı Sensizlik var ya bu sensizlik Ne gün batımı, ne martı çığlığı Ne de rakı kadehi durdurmuyor. Ah bu bekleyiş, bu vedalar Sensizlik bu Ayan beyan.. Sensizlik bu işte! Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|