![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gidişinde Haklısın
Sabret gülüm sabret derken Sabırlarımı tükettim bir bir senin yolunda Bilmezmiş gibi beklemek ne zor bir illet Yalanlar söyledim sana tatlı tatlı; Beni affet Uyuturken gözlerimi sahillerden uzaklarda Rüyalarımda bile sen, yaşanabilenden farklısın Yalanlar söylerken sana tatlı tatlı Kızmıyorum gidişine, gidişinde haklısın. Aynı cephede savaşırken seninle; Sen vuruldukça ben öldüm Ben öldükçe sen kurtuldun sevmekten Nasıl bahsederim sana artık dönmekten Tırnaklarımda saçlarımdan yapışmış kepekler Gözlerimdeki filmin afişlerinde hala sen varsın Hala şarkılar söylerken nakaratları es geçip Kızmıyorum gidişine, gidişinde haklısın. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Git
Hiç umudum yok dönmenden yana Ardında bırak beni, yollara vur git. Döneceğin günü hesaba katma Benden hesap soracak hasrete vur git. Koyarmı seni böyle güzel ve taze Güzün rengini almış yollara vur git. Çizgiler çizer hani yanaklarına Kalpten uzağa akan sellere vur git. Parlarmı yıldızlar hala delice Değmesin tenine güneş, batıya vur git Hicaz bir şarkıyı seslendirirken Seni masum gösteren geceye vur git. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Git Ne Olur
Barışmadım kendimle İçimde hala savaş. Sen hala içimdesin Ölüyorsun yavaş yavaş. Git ne olur yalvarırım, sebebin ben olmayayım Sen kaç kurtul buralardan, ben cephede tek kalayım. Sana yine şiir yazıp, yine sana okuyayım Her ateşte biraz daha küllenirken anılarım Git ne olur buralardan, bir de sana yanmamayım. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölgem Gibisin
Gölgem gibisin, Hep peşimdesin, yanıbaşımda Hep aklımda Rüzgarlar essede başımda; Seni seviyorum. Çok özlersem eğer, tütersen gözlerimde Güneşi ardıma alırım Seni gözlerimin önüne. Gerekirse yürümem, güneşle dolanırım. Sen uzayıp gittikçe yolllara Pembe umutlarımı yollarım sana. Aşk veririm gönlüne Ve günler kısaldıkça gülüm Sığamıyorum ömrüne, Çünkü çok seviyorum. *******e saklıyorum arzularımı Gözlerinden utanıyorum. Hani bir bakmasan da görmesen beni Aniden sarılsam öperek seni Beceremiyorum; Çünkü karanlıkta seni göremiyorum. Ne güneşi senden esirgerim Ne karanlıklarda ışıktan hizlenirim. Ben seninle deliyim, Ve sadece seninle deliririm. Nefes nefes içime yokluğunu soluyorum; Çünkü çok seviyorum…… Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimi Yakan
Gözlerimi yakan sigaramın dumanında Hayal gibi gerçek değil, görüyorum Ellerimi tutan hayallerin kör ışığında Sen değilsin, bu aşk değil biliyorum. Kapıldım sana bile bile atıldım Yollarına düştüm ben peşin sıra Yalan da olsa bir defa söyle bana Unuturum, utanırsam belki seni. Yüreğimi uçuran kuşun kanadında Rüzgar değil esen, sen değilsin biliyorum Tutamam göz yaşımı gece karanlığında Senin için ama sensiz damla damla eriyorum. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinde
Bir ışık gözlerinde bir bakış derinlerden O bakış rüzgar olur, gelir okşar yanağımı Tebessüm gözlerinde bir gülüş derinlerden O gülüş keder olur, nemlendirir yanağımı. Yüreğimde bir yangın, üzülme söndürürüm Görmesemde yolumu yıkılmadan yürürüm Düşünmeme gerek yok sen zaten rüyalarda Kapatırsam gözümü seni orada görürüm Bir can kaldı ya bende, istersen rüyalarda Çekiversen tetiği ben oradada ölürüm. Bir kaçış gözlerinde bir hasret derinlerden O hasret veda olur, gelir sarar kollarımı Bulutlar gözlerinde bir yağmur derinlerden O yağmur düğüm olur, karıştırır yollarımı. Ellerimde bir soğuk üzülme ısınırım Ayazlı *******den kendimi sakınırım Düşünmeme gerek yok sen zaten rüyalarda Kapatırsam gözlerimi orada sana sarılırım Bir can kaldı ya bende istersen rüyalarda Kırarsan kalemi bu dünyadan ayrılırım. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günahın Esiriyim
Zaten kırık kanadım yoksun diye yanımda Feryadım size dağlar, durmayın yollarıma Hasret arayıp bulmuş beni; Gelip konmuş omuzuma Hasret geceye sızıp, usulca girmiş koynuma İçtiğim suya akmış, su karışmış kanıma Feryadım size dağlar, durmayın yollarıma.. Solmuş resimlerdeyim ben, sen nerelerdesin İsyanım yeter dağlar, başkası ne söylesin Tutsak olmuş bir yürek, kendini kime, nasıl özletsin Tutsak olmuş hapislerde, yüreğim ne hissetsin Günahın esiriyim Allah beni affetsin İsyanım yeter dağlar, başkası ne söylesin.... Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hakkın Yok
Denize fırlattığın bir taşın halkalarında Neleri düşünürsün o sana kalmış Dün yokmuşta bugün varmış; Bir eksikmiş, bir fazlaymış Dedim ya sana kalmış.. Benki seninleyim canım o an sahilde Senin hemen yanındayım ve haberin yok Hani elinde tuttuğun soğuk taş benim desem Beni fırlatıp atmaya senin hakkın yok. Atarsan sana kalmış, derim kaderim değilsin Saklarsan sana kalmış, derim bitmiş değilsin Seversen sana kalmış, derim hayal değilsin Bilki fırlatıp atmaya senin hakkın yok Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret Günahları
İsteme sakın benden imkansız olanları Ben senin ömründe tek bir güne sığamam Görürsen eğer birgün, benden tüten dumanları Anlaki yakmıştır beni hasretin günahları. Sarılırım bırakmam, söndürmem umutları Ben senin gözlerinden tek damlada akamam Görürsen içimdeki çıldırmış dalgaları Anlaki kudurtmuş beni hasretin günahları. Uçarım geçmişime, beklemem yarınları Ben senin düşlerini pembeye boyayamam Görürsen dallarımdan döktüğüm yaprakları Anlaki kurutmuş beni hasretin günahları Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretin beni tutuşturur
Sen rüyalarımı süsleyen kadın Sen rüyalarımda karşımda durur Ben her koşulda yanmaya hazır Hasretin beni tutuşturur Acıtıyor uzak kalmak sana Yüreğim avucunda kurur Bir sıcak düşer bağrıma Hasretin beni tutuşturur Beni de sev; ne olur Beni de yak Benim de gözlerime bak Beni de savur; ne olur Beni de kavur menzilindeyim gel beni de vur Beni de savur; ne olur Beni de kavur yalvarıyorum gel beni de vur Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|