![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasret
Dün gece yıldızlarla, oturarak fal baktım, Bulutların üstünde, gökyüzünde dolaştım. Sesini duydum sanki, ayın parlak yüzünde, Sana sevdamla çarpan, yüreğimi bıraktım. Rüzgarların sesiyle, sana selam gönderdim, Aşkımı güfte yaptım, şarkılara dönderdim. Gözlerinin ışığı, aydınlattı birtanem, Yaşamayı gülmeyi, ben yanında öğrendim. Ben sevgini kalbime, yaprak yaprak topladım, Senden uzak kalsam da, bir an bile kopmadım. Aylar seneler gitse...nice takvimler bitse, İnan benim birtanem...seni hiç unutmadım. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayal Bahçemde
Hayal Bahçemde Bülbül Gayet Neş’eli, Güller Goncayla Dolmuş, Renk Değiştirmiş Laleler, Çiğdemler Gelin Olmuş. Süslenmiş Papatyalar,Yeni Bir Gün Bitiyor, Benim Hayal Bahçemde,Bütün Kuşlar Ötüyor. ******* Dans Vaktidir, Her Çiçekten Gelecek, Kırlangıç Ve Sinekler, Hep Ele Ele Verecek. Ateş Böcekleri, Aydınlatacak Pisti, Çekirgeler Bu Gece, Öğretecek Twisti… Kelebekler Raks Edip, Bütün Gece Uçacak, Karıncalar Durmadan, Yiyecek Taşıyacak. Ağustos Böcekleri, Kalırlar Mı Hiç Geri, Şarkılar Söyleyecek, İnletecek Her Yeri. Doğa Mutlu Mu Mutlu, Mehtabıyla Gülüyor, Şimdi Sabah Olacak, Bunu Herkes Biliyor. Yalnız Akşam Sefası, Dönüyor Uykusuna, Benim Hayal Bahçemin, En Tenha Kuytusuna. Sarmaşıklar Göz Göze, Rengarenk Açacaklar, Bir Haftalık Yavrular, Çırpınıp Uçacaklar. Güneş Tekrar Batınca,Kaybolacak Işıklar, Benim Hayal Bahçemde,Dolaşacak Aşıklar. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayalden de, çok öte
Telefonda tatlı bir ses; Hayallerden çok öte, hayalin kendisiyim, Gerçeklerin üstünde, gerçeğin ta kendisi. Belki de bir serabım, hayallerle süslenmiş, Belki aşkın kendisiyim, aşkların çok üstünde. Belki de ben bu günüm, yaşadığın hayatın, Belki de sevgilindim , asırlarca öncesi. Belki hayal bahçende, en nadide bir çiçek, Belki gönül bahçende, dallarda öten kuşum. Belki çıkamadığın, duvarların ötesi, Belki yıkamadığın, eski bir viraneyim. Belki de bir bulutum, içine yağmayacak, Belki de bir güneşim, kalbini kavuracak. Belki de yıldızınım, senden çok çok uzakta, Belki de hep yanında, sana senden de yakın. Belki eski bir dostunum, sana yardım edecek, Belki de düşmanınım, seni mahvedecek. Belki de bir sevdayım, yazdığın şiirlerde, Aldığın her nefeste, daima seninleyim. Gökhan! hala tanımadın mı beni, Ben senin geniş dünyan, ben senin içindeyim. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayaller Ülkesinde
Ümidin ve sevginin, hayat bulduğu, İçine sevinçler, taşıp dolduğu. Mehtabın her gece, aşık olduğu, Hayaller ülkesinde, yaşıyorum ben... Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Düşündün Mü?
Hiç Düşündün Mü? Hayat Neden Acımasız …Hiç Düşündün Mü? ,,, Düşündün Mü…Geçen Her Bir Saniyenin, Sendeki Önemini? Yırt Parçala At Artık…İçindeki Perdeleri, Yok Et Ve Bitir….Bu Karanlık *******i. Evvela Gözlerinde, Karanlık Aydınlansın, Tatlı Bir Tebessüm, Aydınlatsın Yüzünü. Sonra Yavaş Yavaş, Tatlı Bir Gülücük, İniversin Kalbine Sanki Bir Güneş Gibi…Aydınlatsın İçini… Yeni Doğmuş Bir Bebeğin, Bütün Duygularını, Dudağında Beliren, Sahtesiz Tebessümü. Gelecekten Ümidi Ve Sanki Bu Sabah, Yeniden …Yeniden Doğmuş Gibi, Ve Hiç Bir Zaman, Mutsuz Olmamış Gibi, Mutlu Olmayı, Acaba Hiç Düşündün Mü? ... İlkbaharda Canlanan, Doğayı Düşün, Taptaze Açılmış, Bütün Gülleri Düşün. Dalları Çiçeği, Yaprağı Düşün Ve Bir Daha…Bir Daha…Kendini Düşün. Ne Olur İlk Defa…Mutlu Olmayı Düşün. İçinde Büyüyen Filizi Düşün, Yıldızı Mehtabı, Güneşi Düşün. Seni Çok Seven Eşini Düşün, Kahrolup Üzülen Dostları…Dostları Düşün. Haline Gülecek, Düşmanı Düşün, Ve İçinde Bir Yerde, Mutlu Olmayı Düşün. Karar Ve Kahkahaya, Hıçrırık Duyulmasın, Karar Ver Mutluluğa, Yüzün Artık Solmasın. Karar Ver Aydınlığa, Hayatın Kararmasın, Ve İçinde *******, Zindan Olup Kalmasın. Gülmek Sana Yakışıyor Gökhan! ... Tekrar Eskisi Gibi….Gülmeyi Düşün… Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzün Çiçeğim
Hüzün Çiçeğim Bilmem Hatırlar Mısın? ...Denize Hakim Bir Tepede, Eviniz… Bahçenizde…Asmalar,Akasyalar, Mor Sünbüller Vardı. Dağlarda Güller Ve Bülbüller Vardı. Kor Gibi Yakan Gözlerin,Çıplak Ayakların, Mağrur Bakışın, Sen Ve Ben. Bir De İçimizde, Hiç Tükenmeyen…Sevdamız Vardı. Daha Yaşın O Zaman, On Beş Bile Değildi, İnatcı Mı İnatcı Bir Yapın, Ama Sağlam Bir Bedenin, Dudaklarda Gülücük, Kalbimizde…Aşk Vardı. Bilmem Hatırlar Mısın? ...Ceviz Ağaçlarını? .. Hani…Ellerimiz Boya İçinde Kalır Da, Kumlarla Ovalardık. Ya…Balık Tuttuğumuz, O Küçücük Körfezi? ... Yağmur Yağdığı Zaman, Toprak… Buram Buram Kokar, Buhar Buhar Tüterdi… Şimdi Ne Oldu O Güzelim, Geri Gelmez Günlere? Zaman Mı Çok Değişti, Yoksa Bizler Mi Değiştik? ... Aradan Yıllar Geçti, Aşkımız Unutuldu, Gerçekten Unutuldu Mu Dersin? O Bitmeyen Sevdamız, O Yanan Yüreğimiz.. Edilen Aşk Yemini Unutuldu Mu? ... Bilmiyorum Ne Dersin? Gerçekten …Unutuldu Mu? Bir Akşam Bir Araba Yanaştı…Satılmıştı Eviniz, Satılmıştı O Bitmeyen Sevdamız…Satılmış Bitmişti… Üç Kuruşa Dünyamız…Gayet İyi Hatırlıyorum, Gözlerin Yaşlı, Mağrur Bakışların Bedbin, Çökmüştü Omuzların… Terk Edip Gidiyordun, Gidiyordun… Sanki Uçarcasına, Benden Kaçarcasına… Duydum Hemen Evlenmişsin…Mutlu Bitmemiş Sonun… Eşin Seni Terk Etmiş, Almış Çocuklarını… İncitmiş Seni, Kırmış Hasas Kalbini. Anlaşıldı Yok Etmiş, Sendeki Tüm Benliği, İçin İçin Bitirmiş, Sendeki Güzelliği… Gözlerinde Gülücük Hüzünlere Karışmış, Hüzün Çiçeği Gibi, Aynı…Benimki Gibi. Ne Olur Ağlama, Benim Hüzün Çiçeğim, Ne Olur Ağlama…Ağlama…Ağlatma Beni… Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimdeki Duygular
İçimdeki Duygular Bulutlarla Perdelenmiş, Batan Akşam Güneşi, Koyu Bir Gölge Düşmüş, İçimdeki Geceye. Kalbimdeki Rüzğarlar, Dalga Dalga Yükselmiş, Sarmış Bütün Ruhumu,İçimdeki Fırtına. Gökyüzü Matem Tutmuş, Efkarlanmış Bulutlar, Karanlığa Mahkum Olmuş, İçimdeki Yıldızlar. Her Damla Sele Dönmüş, Götürmüş Bedenimi, Atmış Bir Kör Kuyuya, İçimdeki Yağmurlar. Sonra Sana Rastladım, Kalbim Bomboştu Benim, Birden Yeşeriverdi, İçimdeki Duygular, Ortasından Ayrıldı,Yırtıldı Bu Perdeler, Aydınlığa Kavuştu, İçimdeki Karanlık. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İhtiyacım Var
Gonca isen, dallarını, Arım isen, ballarını. Dostum isen, kollarını, Yanımda...istiyorum. Yağmur isen, bulutunu, Gonca isen, hoş kokunu, Savaşcıysan, aşk okunu, Canımda....istiyorum. Mey isen, kadehimde, Ney isen, can evimde, Dostum isen, yüreğimde, Kanımda...istiyorum. Ağaç isen, yaprağına, Bahçe isen, toprağına, Dalındaysan, kop gel bana, Sana... ihtiyacım var... Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İhtiyar Delikanlı
Kendini, genç sanırdı, Yaşı, sekseni geçmiş. Gençlerle, boy ölçüşür, Bilmez ki, işi bitmiş. Ne macunlar, kullandı, Görmedi, faydasını. Her gece, dönerek, Uyudu, arkasını. Uslanmadı, kart horoz, Gözü, çöplükte kaldı. Servetini, tüketti, Doktorlara, yalvardı. Ümidi kaybetmedi, Nice şehirler, aştı. Muska yazdırmak, için, Hacı hoca, dolaştı. Otlardan, fayda umdu, Tükenmeden, umudu. Bir dağın, yamacında, Sulak bir, tarla buldu. Bitki toplamak, için, Toprağı, eşe, eşe, Aradan yıllar, geçti, Gelmişti, seksen beşe. Şifası yoktu, derdin, Yaşlılıktı, nedeni. Tüm gücünü, kaybetmiş, Yıpranmıştı bedeni.. İhtiyarlık, ne zormuş, Artık bu iş, zahmetli, Muradına, eremeden, Toprak oldu, rahmetli. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Kelime
Sen şelale gibisin, ben kurumuş dereyim, Emret hemen kalbimi,söküp sana vereyim. Büzme dudaklarını,yalnız bir kez öpeyim, Sana ve sevgine, inan...ihtiyacım var. Bazen soğuk karlar gibi, bazen ılık bahar gibi, Bülbül dalda ağlar gibi, gözümde yaşsın güzel. Bazen dere gibi kıvrak, bazen bülbülden de şakrak, Bazen kopan düşen yaprak, yüreğimde taçsın güzel. Gökyüzüne seslenip,bir haber yollar gibi, Kanatlarım kırılmış, çırpınıp duruyorum. Uçsuz yüce dağlara, sarılan kollar gibi, Hayallere sarılıp, hep seni arıyorum. Eğer sen bir hayalsen, bir sevgili değilsen, Ben neyi seviyorum, söyle gülüm...evet sen. Bir kabusun içinde, her an birden yeniden, Hasretin kucağında, kendimi arıyorum. Eğer aşık olursan, sende bir gün ben gibi, Aynı hatayı yapma, gitme sakın dön geri. Haykır durma sevdanı, set çekme yüreğine, Seviyorum diyebilmek...yalnız iki kelime. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 20 (0 üye ve 20 misafir) | |
|
|