![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nezahatten Mesaj Var
Tarih, yirmi şubat. Yıl iki bin dörd'ün sönük bir kışı Telefon sessizce çaldı. Nezahatten mesaj var. Dokuzlarla başlayan, Soru işaretleriyle devam eden Eyvahların bitirdiği bir ünlem Nezahatten mesaj var Doğada ki; kadar uyumlu. Rakamlar,noktalamalar,desenler Belli ki; bir duygunun ifadesi Kimbilir; Aklına hangi hınzırlık geldi o anda Nezahatten mesaj var. Bestesiz şarkı gibi 21 şubat 2004 Aksaray Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ödül
unutmak, sana göre, sana verebileceğim. en büyük ödül farkındayım, ama sen, hiç bir zaman, bu ödülü, hak etmiyorsun Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm ve İnsan
Elimde sigara dumanı buhar,, Gönlümde bir sancı duyanı yıkar, Mazi; Kül olmakta gecikmiş serseri yangın yeri, İnsan; Ruhu ebediyete varmış,geçici mezar yeri. Elimde sigara dumanı buhar, Gönlümde bir sancı duyanı yıkar, Hayat; Sabırla işlenmiş,devden şato mimari İnsan; Sebeplerle yoğrulmuş,sanatkarın mimari Elimde sigara dumanı buhar, Gönlümde bir sancı,duyanı yıkar, Ölüm; Zavallılar ülkesinde acizliğin ifadesi, İnsan, Yaşarken ölmenin adresi, ölümün ta kendisi 11.Aralık.2006 Aksaray Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özledim
Çatal sertliğinde, zeytin çekirdeğim, Çorak ve çıplak tarlalarda güne bakanım, Yüzü ter ter kekik kokanım, Saçları kırmızı,kınalı kekliğim Dudağı serçe gagalım, Kuş ağızlım, Özledim Ekmeğimin hamuru,mayası, Umudumun, tuzu, biberi, Katıktan yoksun sevdamın bereketi, Sigaramın, yoksul dumanı Kadehimin, son damlası, Özledim. Benden ben kadar uzak kahkaham, Seni sen kadar tanıyan hüzün tanem, Acılar mavisinin deniz kızı, Ölüp ölüp dirilmek gibi Özledim Aksaray 21 aralık 2006 Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlem Şiiri
Kısa bir ara'nın ardından, Görüşmek dileğiyle diye başlar. Her reklam arası. Bir değil,beş reklam geçer. Görüşmeyi zorlaştıran Dakikalar ömür gibi geçer. Hele sevdiyse insan Reklam arasına girdiğinden beri alıcılarım. Sana kavuşmak, Sana tutunmak, Sende başlamak herşeye. İmkansız gibi Sandal sefası süren gözlerin, Korkudan o kadar uzak ki; Kelimelerin büyüsü bozuldu. Güzelliğin karşısında Evet! İtiraf ediyorum. Omuzlarına pul pul dökülen saçlarınla. Bozkır meydanlarında, Güneşin sararttığı o,saçlarınla güzelsin 7 02 2004 Aksaray Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüzgar
ne zaman açacak, bahçemde çiçekler, ezmedim ama, kökünden sökecekler. zanımca binbir zahmet çekti, bahçıvan, ayrık otlar bitti, gönlümde yorgun çıban. hışımla geldi kış haber vermedi rüzgar, ardından, ne çiçek koydu. ne de bir bahçıvan. toprakta değil hata, mevsimsiz esen rüzgar. Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sabır Gerek
Sevda; bir masal değil, Aşklar; bir oyuncak değil, Gönül; bir yorgan değil, Yatmaya yastık gerek. Hayat; bir çile değil, Beklemek; acı değil; Umutlar; hayal değil, Tutmaya sabır gerek Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Aşk Getirdim
Sana,aşk getirdim. Aşk,sana getirdim: Elimde arta kalan hasretleri, Heybemde her zaman taşıdığım Ve niçin taşıdığımı bilmediğim özlemleri. Denli-densiz aşk maceraları Adamı ipe sapa gelmez yalanlarla oyalayan. İpsiz sapsız yaban dikenleri. Sana,aşk getirdim. Aşk sana getirdim. Yüreği hüzün vadilerine pusu kurmuş., Kabuk bağlamaktan her defasında uzak, Kanamaya hasret aşk yarası Gözleri buram buram aşk kokan, Dudakları bülbül misali aşk fısıldayan Diline aşkı tesbih yapan, Sevgili Sana,aşk getirdim. Aşk sana getirdim İçimde yıllardan beri yaktığım Düşlerimle kavurduğum ateşi Korkudan ve çaresizlikten o kadar uzak Sana aşk getirdim. Aşk sana getirdim. Gökyüzünde Sahipsiz ne kadar yıldız varsa Aşka davet namına Ve mutlu yaşamın her sahasında Büyümeyi bekleyen, Sana aşk getirdim. Aşk sana getirdim 17 şubat 2007 Aksaray Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Selam
selam! güzelim ülkemin güzelim yalnızlığı, ve hastalığın ortasında, yaşamın caydırıcılığı, selam! umudun tükendiği yere umut, nefretin tarlasına sevgi tohumu, hayaller alemine hakikat götüren insan, selam! selam! nefsiyle savaşıp, dünyayala barışık, sevgiden yana karma karışık aşığa, selam! selam dünüm, selam bugünüm, selam yarınım, selam! Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen istedikçe
Sev! Kendini önce, Ölmesin içindeki çoçuk, Yaşamak; Nasıl da güzel Kuş var. Böcek var, Ağaç var, Tut boğazından Kaygıların; Çek çıkar. Tüm olumsuzluğu Yaşamak öyle güzel ki; Sen istedikçe, Her şeyin bir çözümü var, Bir ışık, Bir umut sızıyor, Karanlığın arasından, Sen istedikçe, Sana koşan Sen istedikçe, Yarınlar senle anlamlı 1 nisan 2004 AKSARAY Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|