![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasretin Rengi
Güller boynunu büker üzülünce Bülbül ötmez olur Hasretin rengi kırmızı ise Kan damlar gözyaşı Seven sevdiğinin Bir selamına muhtaç olur Ruh bedende daralır Uçmak ister özgürce Bir bir engeller mani olur. Yaralı bir kuştur yürek Kanadı kırılmıştır Yüksekten düşmesi Hüsran olur..... 03.12.2006 23.42/Berlin Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hatıra....
Umut dünyamda en umutsuz yarınlarımsın Gözlerine bakamadan yüreğimi yakansın Sensizliğimde beni öksüz sevdalara attın Sevdiğim bile diyemediğim en gizlimsin Bir sözünle çıktın hayatımdan Söyle mutlu musun şimdi bensiz Gör bak ne haldeyim sensiz Gözlerine muhtaçlığım,sana açlığım Hasretin de bir başka yalnızlığım Ruhumu kanatan sensizliğimi Bir kez daha gömdüm acılara... Sevilmeden sevmek senden bana hatıra.......... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayalin
Gül yüzünde dolaşır gözlerim Uzanırım uzaktan da olsa Hayaline dokunurum Hasretim suya düşer Genişleyen halelerinde Kucağını açmış Bir sevdaya sarılırım Hayat durur Zaman bizim olur Deli gönlüm Seni her halinle ister....... 26.06.2006/Berlin Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayaller Ötesi.....
Yıldızlar mı uzak sen mi uzaksın Hayaller ötesinden bana bakar mısın Hasret,hicran bir de gurbetlik Hüzün telaşında içimdeki sensizlik Ve bir de kahreden sessizlik Hayalinin peşinde yol almakta aşk Matemine gömülecek kadar senin Umutlarını yitirmeyecek kadar senin Yıldızlar mı uzak sen mi uzaksın Hayaller ötesinden bir gül atar mısın Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Himmet
Beyaz duvarlarda gördügüm sevgili Imdadima yetistin mi Acilarimin dinmesine duaci sevgili Sesimi bildin mi Bilinmezlerden ulastim mi ben sana Silinmezlerden oldum mu Yardimima araci misin sen bana Feryadi mi duydun mu ******* büsbütün kararmisti Yardima muhtac bekledim seni Benzim sapsari sararmisti Himmet(!) ,aradim seni Gönül verdigim geldin yanima Ask'in ile sifa oldun sen bana Dünü bugüne,yarini sevdana Adadim ben kendimi SANA! ! ! Adadim ben kendimi SANA! ! ! Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzün Damlası Gözlerin
Hasret yağarsa eğer bir gün Sözlere değmemiş Dilleri yakmamış umutlara Gönlünden geçenleri Sor kendine Sevdanın tükenmeyen Nefesini çekebilirsen içine İçin acımadan Soylu yangınlarımı söndür Hüzün damlası Gözlerinde! .... 29.11.2006/04.34 Berlin Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Iyi ki dogmusum
Sevinc ve hüzün hayatimin vazgecilmez ikilisi sonbaharda yapraklar dökülürken ilkbaharin da müjdecisi. Ömrümden bir yaprak daha eksildi Anilarimi,sevgilerimi,gözden gecirdim Icimdeki acilarimi bir bir dindirdim... Sevinc ve hüzün Birbiri ardi sira yalniz birakmadilar beni hasretimi körükleyen yanginlarim tutkulu sevdalarimin tesellisi oldu. Iyi ki dogmusum dedirtti hep Iyiki buradayim Ask icin,Sevda icin yasamaya deger Iyi ki dogmusum... Mutlulugun sirrini ben Seninle bulmusum. Hüzün bugünümü sarsada Ne fark eder ben Sen ile dolmusum. Hüzün ciceklerimi actiran ömrüm Sevda kokulu güllerimi bana verdi bugün. Bugün benim dogum günüm. 12.02.2005 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Iyi ki Varsiniz...
Bugün aydinligim,Nurdan nurum dogdu Elimi uzatsam sevdasina tutunurum Cek beni al desem,güleryüzüne vurulurum. Yillar yili bekledigim,özlem ile yolunu gözledigim uzansam ask atesinde ebedi yurdu bulurum. Sevmek inceden inceye,Sebebi varligini bilmek uzanmak ay isigina,Gül bahcelerinde seni bulurum. Her bir Gülün yapraginda,kokusunda sen varsin Bir gül,bin güllere dönüsür de yanarsin sensiz bu dünyada ben sadece hüsran bulurum. SAna sebeb Gül yüzlüm,yeryüzüne nurlar sacti Onun gelisi ile goncalar bir baska acti Onda Seni görürüm,Sende ebedi gül bahcelerini. Varliginizin yildönümü kutlu olsun,iyi ki varsiniz.... 18 nisan 2005 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Damla Yaş
Buruk tebessümlere açık dudakları İki damla yaş sundu sevgiliye Gül sevdasında hayalin resmi Kapattı gönlünü bakmadı bir daha geriye Seher vakti muştular yağdı üzerine Veremediği gülü ellerinde kaldı Avuçlarını terleten heyecanını Bin bir umutla yatıştırdı Dualar,dualar çıktı göğe Gözlerine indi sevdiği Onun gibi baktı Onun gibi yaktı Aktı gözyaşları yine.. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstiyorum
Hayalini çıkardım sardığım düşlerimden Umutlarımı bugünden tüketiyorum Yarınlara kalmasın gözyaşlarım Şimdiden sel olup aksın istiyorum. Sevda ile saramayan kollarından Hasretlerimi yüreğine ekiyorum Filizlenen her bir tomurcuğundan Sevdan yeşersin istiyorum. Hayalini çıkardım düşlerimden Sen diye bakan gözlerimden. Sadece bana tutsak kalbini Bir tek seni,tek gerçeğimi istiyorum. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|