![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sabahı yok *******imin
sabah doğmuyor *******ime senin gelmeyişin gibi gecemi gündüzüme karıştırdım bilemediğim zamanımda sen miydin giden ben miydim gelen öylece durup bekledim fırtına öncesi sessizliği gibi sessizce gidişini gözledim ellerimin arasından yavaşca kayboluşunu ürkercesine el salladım ardından görmedin bile usulca fısıldadım güle güle sevgilim diye yüreğimdeki fırtınaya aldırmadan............... 27-01-06 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana...
sevdamı haykırdımak istedim sana.. kimseler duymadan,bilmeden.. yüreğimi verdim sana, anlamadın,görmedin. en gizli köşesinde yer ettin her atışında adın, sevdan vardı. oysa şimdi gittin tüm renkleri benden alarak geride sadece haykıran yüreğim ve hala kıpkırmızı olan hayallerimi bırakarak... Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen
******* zemheri yoksun üç nöbetlerinde bekliyorum karanlıkta sigaramın dumanında yazılıyor adın sıkıca sarılıyorum umutlarıma -SEN-diye üşütüyor yüreğimi yalnızlık yokluğun sancılarım nerelerdesin hangi bilinmez diyarlardasın ulu dağların başını saran bulutlar misali ulaşılmaz mısın yoksa bir nefes alışı kadar yakınımda mı söyle habersizim sahi içimde birikmişken solukladığım senmişsin güneş dağları aşıp geldiğinde gelir misin ya da ay geceyi sarınca pencere önünde üç nöbetindeyim gene sigaramın dumanında hayalin gözlerim dalmış karanlıklara umutlarımı almışım koynuma bekliyorum dönüşünü........... 9-01-05 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Ben
Veda etmeden çekip giden Yaşanmışlıkları bir kalemde çizip atan Baktığı güzellikleri göremeyen Geçti o günler buraya kadardı Artık yoksun yüreğimde diyen Yeni sevdalara Rüzgâr da yelken açmışçasına koşan Sen……. Döner umuduyla Günlerce yolunu bekleyen Yüreğimdeki sevgiyle yanıp tutuşan El açıp tanrıya dönmen için yakaran Ben. Acılar yüreğimi kor gibi yakıp kavurunca Yangınlarda yıllar geçıp de gidince Çok geç olacak Dönmek istesen de geriye Giremezsin, Sahip olamazsın kül olan yüreğime Dokunduğunda savrulur uçar Geriye kalan sevda külleri Yok, edemezsin yaşanmışlıklarda ki Yangınları…… Getiremezsin eski haline Kül olup dağılan kalbimi Gene de derim ki Mutluluğu bulacaksan başka yüreklerde Huzura erebileceksen başka gülüşlerde Sığınabileceksen başka bakışlara Rüzgârın ben olur Savururum Seni Esen yel misali Yeter ki gittiğinde mutlu olacağını bileyim……... 20\02\2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen yoksun ya
zaman geçmez oldu sensiz günler aylar takılıp kaldı sen yoksun dıye ne ay güneşi ne de güneş ayı kovalamaz olmuş gün doğması yitirmiş önemini rüzgar esmez yağmur yağmaz olmuş içimdeki fırtınalar gözümdeki yaşlar misali yitirmiş yaşam anlamını sensiz geçmiyor zaman papatyayı ne çok severdim ama yok anlam taşımıyor bakışlarım artık saate takılı kalmış gözlerim bir ses duyma umudunda kulaklarım oysa ölüm sessizliği sarmış her yanı kuşlar ötmez olmuş insanlar konuşamaz öylesine sesiz ki her yer sen yoksun ya solan yapraklar misali solup gidecek umutlarım gelmezsen eğer tek tek kaybedeceğim umutlarımı sevgimi seni.......... 27-01-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen..
Sen yalan aşklara kanıp Bir günlük zevklere aldanıp Aşkımıza ihanet eden Sen; Söyle seni nasıl affeder? Bu aşk,bu sevda.. Bizim sevdamız Ayışığındaki yakamozlar kadar güzel, Taze açmış papatyalar kadar masumdu Oysa şimdi Geride kalan Yaşanmış anılar, ihanetler ve Çekilen acılar... Bekle birtanem.... Birgün sevdamız seni Affettiği zaman Bende affedeceğim............. Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Hatırladığımda
zaman geçipte küllenince sevdam sevdanı toprağa gömeceğim bir mezar taşı yapacağım dağların tepesinde kırçiçekleri arasında en sevdiğim papatyalarla süsleyeceğim gün olurda hatırlarsam seni yüreğimde bir sızı olacak giderken bıraktığın yerde yüreğimin en ücra köşesinde eskimiş yıllanmış olan 07-10-2006 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevdim
ben seni sevdim belki de seni sevmeyi sevdim...... tatlı dilini hoş sohbetini.. en çok da bana prensesim demeni sevdim işde....... farkedemeden sevmişim seni yüreğimde taze bir çiçek gibi yeşermiş di sevdan.... ne zaman ki bırakıp gittin işte ozaman yokluğun bir kor gibi düşdü yüreğime yanımda olmalıydın oysa yanımda değilsin bilmesende aslında her an benimlesin seni sensiz yaşamayı da severim yeterki bileyim sen mutlusun............ 2/03/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SeniSevmek
Sen sevdam, Seni sensiz yaşamak Sen olmadan sevgini Yasatabilmek Ne zordur bilirmisin? Nereden bileceksin ki.. Sen hiç sensiz kaldın mı? Seni hasretle özlemle.. Bekledin mi? Bilemezsin canım. Bilemezsin....... Sen sensiz kalamazsın. Kalmayacaksın da. Sen daima benimle Yüreğimde, Yaşayacaksın.. Sevdamsın…. 28-08-2003 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliğin yıldönümü
geldi yine bugün sensizliğin bilmem kaçıncı yıldönümü takvimlerden silmek istediğim sensiz saatlerin geçmek bilmediği ------ o kara gün dolaştım kalabalıklarda yokluğunun acısına dayanabilmek için yok edemedim yüreğimdeki yangını --------unutamadı sensizliğin büyük derinliklerini -------gülüşünü kömür karası bakan gözlerini gülümsediğinde oluşan gamzeni sen olmayınca güneşin bile ısıtamadığı yorgun çaresiz -----------yüreğim yoksun ya buz kesti işte arıyor hala o bakışlarını gülüşünü özlüyor kokunu sıcaklığını yoksun yookk gelmeyeceksin --------bense her yıl gittiğin bu günde daha çok özleyeceğim seni unutacaksın deseler de ----------unutamıyorum bebeğim unutamam geçmez sensiz günüm gecem kavuşmak için yanıp tutuşur bu can sana bir gün kavuşacak da bekle gülüm…………. 06-05-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|