![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Köylüm
Git köyüne eğlen orda Deden orda nenen orda Taşın toprağın altın Tarlan tapanın orda Çalış altını üstüne getir O bonkör tabiatın Tavuğun horozun eşeğin atın Hep senin hizmetinde Hangi akla uyup geldin köylüm buraya Altın gibi başakların Meyve dolu ağaçların Çepeçevre o dağların Hep senin hizmetinde Pınarında suyun serin Toprağında en çok verim O nasırlı ellerin Hep senin hizmetinde Köy düşmüş kısmetine Çalışırsan heryer şehir |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Maniler
Kader olsam seni bana yazarım Varsa eğer yarin aranızı bozarım Sen gül olsan ben de bülbül Şakıyıp dururum senin dalın da Olur a bakarsın dikenin batar Bende allanırım senin alın la Güzelsen de çirkin sen de Ne önemi var Ben seni hayalim de süsler bezerim Eğer yakışıyorsa sana ağlamak Elim den geldiğin ce seni üzerim Gerçek isen kolların la sar beni Ömür boyu severim de yar seni Şu felek araya engeller koyar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Melekler defterini dürecek
Biliyorum bu sefer Bu ayrılık uzun sürecek Yazmazsan Melekler defterini dürecek Sen bakma bana Avuturum kendimi Dikkat et adımlarına Kaybolma ihanetin karanlığın da Sanma ki kim görecek Kim duyacak Sen bana bakma Döndüğünde konuşuruz Elalem konu komşu ne diyecek |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mini mini
Senin minin Benim minim Hangisi daha kısa Seninkisi eminim Sen daha güzelsin Dünyalara bedelsin Biraz tonton olsada Senin kutsal bedenin Üzülme yinede sen Herbirşeyin güzel senin |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mum gibi
Ziyan olurda ömrüm yolunda Dönüp arkana bakmazsın bile Gökte ay yıldız olsanda Karanlık dünyama Bir ışık yakmazsın bile Seven sevgilinin bir bakışına Herşeyini feda ederde Ne yaptınki der nankörüğüyle Müstehak bana bu haller Ve ben gibilere Sonunda uyandım Giderse gitsin be gittiği yere Bir tanrı selamı vermezken bile Yine hayatım karmakarışık Yine dünyam karardı Yok hiç bir ışık Kırıldı gönül birkaç yerinden Tuzla buz oldu Kristal bir cam gibi Ben kendime bile vermezken ışık Eridim eridim mum gibi |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mum ve Tül
Yokluğunun hüznü odayı sardı Odada ağlayan bir şeyler vardı Eridi ben gibi yaktığın o mum Düşündüm ki mum gibi olacak sonum Nefes aldığını duyar gibiyim Bil ki hep seninleyim yalnız değilim Kurumuş vazoda sevdiğin o gül Yüzünü örtmüş hasretten bir tül |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne Zaman Geleceksin
Gecenin bu saatinde Bir gelebilsen vaktinde Bitmeyen sancısın kalbimde Ne zaman geleceksin Yar beni öldüreceksin Kucak açmış beklerken seni Reva mı yaptığın zulüm Sanki sen yaratanımsın Bense kulunum Fikrimdesin zikrimdesin her an Bekletme gel artık canan Bir çiçek gibi soluşum ondan ******* boyu bekletme beni Saatler boyu zehretme anı Biriciğim gel canımın canı Ne zaman, ne zaman Ne zaman geleceksin Yar beni öldüreceksin |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O eski şarkılar
Hyalimde süzülen bir kayık Durgun sularda Yarım kalan bir şarkı Halen dudaklarımda Yarım kalan bir aşkın Çok hazin hikayesi Dolaştım adaları Büyükada ve Heybeliyi Okşayıp saçlarımı Aşkın şevkatli eli Hem de adaların meltemi Hüznüm döndü neşeye Bir başka gözle Bakar oldum herşeye Bitmemişti hayalimdeki film Dolaşırken gözlerim Takılıpta bir duvar resmine Yeniden hüzünlendim Yarım kalan bir aşktan Kalan tek hatıraydı Hepsi çok çok güzeldi Ne kalmışsa dünden Ömrümüzü mutlu kılan O güzel hatıralar Ve o güzel şarkılar Rahmetli Zeki Mürenden |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O gün onun yaş günüy dü
Uzaktan baktım yaklaşamadım Bütün ışıklarını yakmıştı gözlerinin Benim se saraylarım yıkılmış Sönmüş lambalarım Kulübem harap olmuş Tarlalarım da başakları mı Dolu vurmuş Yorulmuşum yaşamaktan |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Olmasa da
Yüzü gölgede bir adam O kavalye ben dam Hayalden şatolarım Kalelerim kumdan İncilerim Halep'ten İpeklerim Şam'dan Kalbim ben bitirdim Sen de bitir Bir daha dönme ona Yalnız seninle Yalnız ikimiz can cana Ne hissediyorsan Dök içini sen bana Yelkenleri ipekten Ben anlamam felekten Sıkıldım beklemekten Dönmem sana dönemem de Kırmızı halılar sersen de yollarıma |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|