![]() |
|
|
#71 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşk-1-
Aşk iki başlı bir dev Biri senin başın biri benim, Gel artık güzelim Arayalım seninle birlikte Başımızı sokacak ev... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşk -2-
Hislerim o kadar temiz Okadar aydınlık ki Gün ışığı gibi. Ne olur buz tutmuş kâlbini Biraz ısıtabilseydim Senin beni üşüttüğün kadar... Sen bu gidişle yalnız Kendini üşüteceksin Yazık olur sana Senin de kâlbin var. İnan bana Ki göreceksin Aşkın ısıttığı kâlp Başka türlü atar Ve öğreneceksin Buzlu kâlplerde aşkın Ayağının kaydığını Tutunaksız... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Ağacı
Bir sevgi yükseldi iki taş arasından Bir tohum düştü toprağa Ve bir umut yeşerdi arkasından. Gündüzden geceye uzadı boyu Olmaya koyu gölgelik için Dallarda yürüdü hayat suyu. Kökten taşıdı yeşili göğe dek Maviyle birleşti yeşil Bu böyle bir öykü ki Masal değil. Sevmekti kökün ucundaki Sevilmekti dalın ucu, Görmek istemedi ağaç Bu sonucu: Sevgi döküldü yaprak yaprak Dal kırıldı çatırdayarak Aşk meltemi eserdi başında Şimdi fırtınayla çıplak... |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Blançosu
Gel,hayatımızın blançosunu yapalım Bir ömrü beraberce İki vücutta kaynaştıralım Gel,bunu istersen. Birer elbisemiz olsun ne çıkar? Ocakta bir bakır tencere kaynasın Düdüklü tenceremiz olmasın isterse. Çamaşır makinasına da lüzum yok Çamaşırlarımızı sen yıka elinle, Elbisemizi yatak ütüsü yapalım. Sinemaya gitmesek de olur Sen ve ben varken. Kendimiz için biz de Aşk sahnelerini canlandırabiliriz Hatta canlandırmak şöyle dursun Gerçekten yaşayabiliriz Hem de içten... Saat kulanmayalım Çok tatlı geçecek dakikaları Hatta saniyeleri Saatin tesbit etmesini istemiyorum Yalnız ikimizden başka. Acıktığımızda yiyelim Karnımıza uysun öğünler. İşlerimizden arta kalan zamanı Fasılasız yedirelim aşka Aşkımız tombullaşsın Bir çocuk güzelliğiyle Görünsün gözlere. Bir şeyi unutuyordum az kalsın: Ha...eşe-dosta da gidelim ara-sıra Sırf aşk adamı olmayalım İnsanlığımızı unuturuz sonra... Hayat adamı olalım Olalım hayatın herşeyine âşık Onu hesaba katmazsak İnan,blançomuzda olacak Onarılmaz bir açık... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Bu
Şu aşk dedikleri neymiş a dostlar Adını tarife diller yetmiyor, Yoluna serilmiş her çeşit postlar Tadını tarife ballar yetmiyor. Bakarsın gül olur seherde açan, Kavak yeli olur başlarda uçan, Erişen gönüle neş'e,nur saçan Bir ışık kaynağı,pili bitmiyor. Kuvvet de servet de onun esiri Onu alt edecek çıkmamış biri, Dikbaşları eğmiş,kırmış kibiri, Başa zor geliyor kolay gitmiyor. Kaçanı yakalar,sen tutamazsın Öyle bir dert,başından atamazsın Yatağında huzurla yatamazsın Tutmaya uzanan eller yetmiyor. Ağlarsın gözünün yaşını silmez, Yüzün gülse bile için hiç gülmez, Aşık olmayanlar hâlini bilmez Bağlıyor dilini söz söyletmiyor. Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Coşkusu
Gönlüm unutmaz seni Hatırlar o bûseni, Gün geçse,yol uzasa Beklerim hep gelmeni. Aşkınla yanmaktayım Seni ben anmaktayım, Beni sevmesen bile Seviyor sanmaktayım. Güzelim sevişelim Neş'eye erişelim, Saadetimiz için Bir ahde girişelim. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Çelengi
Sana ulaşmak için Akan göz yaşlarıma Sicim sicim tutunsam Kendine çeker misin? Karanlık yolarımın Ucunda yanan ışık Kaybolma arasında Uzanan kollarımın. Kopmaz,kırılmaz telden Bin bağla bağlanayım, Aşka çelenk öreyim Lâle,zambak ve gülden... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Gemisi
Sevgilerle yüklendi gemilerim Sevgiyle dolup şişti yelkenlerim Aşk denizinde bu ilk seferim Fenerlerim bile aşk diye çaktı. Öyle birgün geldi rüzgârım durdu Sandım gemiler karaya oturdu, Yıldırımlar düştü,yer-gök kudurdu Deniz engin,sahil ise uzaktı. Yükü,safra gibi denize attım Aklımsıra böyle kurtulacaktım, Bir iskele bir sancak yana yattım Sevgide boğuldum,gemiler battı... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Kapıyı Çalınca
Seni gördüğüm zaman tüm vücudum sımsıcak Göğsümde kanatsız kuş uçup havalanacak... Gelen hastalık değil kapını çalıyor aşk Gerisini sen düşün ki hâlin ne olacak? Belki serinlenirsin bu sevgi denizinde, Katmer katmer gül açar belki de benizinde, Suyu yutmamaya bak,sakla,tut genizinde Batma unutulursun,kalmaz bir tek izin de... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Oyunu
Çocukluğumuzda çok oyunlar oynardık Körebesinden saklambaçına kadar.. Gençliğimizde yepyeni Bir oyun daha öğrendik Çok hoş bir oyundu Çok da kolaydı hem Adı:iki dudak.. Öpüştükçe tatlı tatlı Kalplerde bir sıcaklık Bir görünmez bağ olacak. Küçükken hangi oyunu Oynadık doğru-dürüst bozmadan Ki bunu bozmayalım? Çıkar bir oyun bozan... Bu oyuna da elbet Olmaz tam doyan. Alper Kürük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|