![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İç İçe
İç içe geçmiş Hayatlar bizim Yıllar yılı Sen sen diye inledim Bu can bu beden Sende bilesin Anla anla işte Sensiz olmuyor Sorma sorma işte Sensiz yapamıyor İstedim hep seninle olmak İstedim senin yanında kalmak Nereye gitsem yollar Sende bitiyor Anla anla işte Sensiz olmuyor İç içe geçmiş Hayatlar bizim Yıllar yılı Sen sen diye inledim Bu can bu beden Sende bilesin
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İçime Gömdüm
Aşka dair ne varsa Ne yaşanmışsa sevdaya ait Bir daha yaşanmamak üzere Herşeyi içime gömdüm Gördüğüm görebileceğim Sevdiğim sevebileceğim Ne varsa dünyaya ait Herşeyi içime gömdüm Kahkaha gülüşlerim Sevinçler neşelerim Ne varsa mutluluğa dair Herşeyi içime gömdüm Güneşi ayı yıldızları Size bırakıp dünyayı Ne varsa yer üstünde Herşeyi içime gömdüm
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Dünyalık
Başka dünyalarda buluşmak üzere Varım ben Bu dünyada istediğimiz gibi Yaşayamadık belki seninle Hayallerimizi yaşayacağımız Başka yerlere Varım ben sende varmısın Aşk buysa en büyüğünü yaşamak için Her iki cihanda da varım ben Sende varmısın Seni ben bir dünyalık değil iki dünyalık sevdim Birinci evre aşk bu seninle yaşadığım Unutma ben seni Sonlu değil sonsuz sevdim İki alem sevdiğimsin Yaşamak için böylesini yürek gerek O yürek ruhumdur al senin Seni ben bir dünyalık değil iki dünyalık sevdim Sonsuzluğu sonlu dünyada Senle yaşadım gördüm Teşekkür ederim hoşçakal Seni çok sevdim sevgilim Sonlu dünyada Sonsuzluk eserim
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsanım
Bende insanım Severim sevilmek isterim Ağlarım kimi zaman Duygularım bardağı taşırasıya dek Sevinirim bazı kereler Seni öyle gördüğümde gülerek Dünya kimi zaman zindan olur bana O yanımda olmadığın kereler Hani çıkıp gelirim ya yanına bazen İşte o zaman dünya küçülür Kırılır zincirler devleşirim Bende insanım Sevmek sevilmek isterim Ne olur sorma bana Bu çicek ne diye Kabülüm de Al koy bir vazoya Teşekkürün olsun bir tatlı buse Sevmenin sevilmenin Mutluluğuna varayım
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsterim
Sevginin en güzel melodisini Fısıldamak isterim kulağına Detten uzak Mutluluk vermek isterim sana Kalbim her çarpışında Senin yanında atsın isterim Her gecenin sabahı olur Her doğan güneşte Yeniden doğsun umutlarım Her gülün dikeni bulunur Bilirim her gül solunca unutulur Sen kalbimde doğup açtın Solma,soldurmayacağım Bilmeni isterim Gel tut ellerimden Yalnız güç ver bana İsterim tek sen beni anla Sen anla ki dünya vız gelsin Seninle başlayan melodim Seninle ritim tutsun sonsuzluğa
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İtiraf
Bana ne saçlarından desem Gözlerim inkar eder Bana ne kulak asmıyorum sana desem Sesine odaklanır Beni ben bile dinlemem Sen söylediklerime bakma Sen sakın onlara takma Ben böyleyim bazen Canım arkadaşım İtiraf bu Takıntılarda takılı kalıyoruz Zaman zaman Ne güzel şey oysa Seviyorum demek Sevdiğini göstermek Beni bana bırak Canım arkadaşım Ben bunları da aşarım
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbimden Bir Parça
Kalbim kalbimden Bir parça koptu O an gözlerim değil Gönlüm ağlıyordu Senin gelmen Buralarda havaları değiştirdi Oysa şimdi Oyasa şimdi gidiyormusun İnsanoğlu çok yol aldı Çok yol katetti Ayrılığa ayrılığa çare yok Doğanın kanunumu bu Yoksa haktanmı Gitme gitme dur diyemem Bende yanında gelemem Bitmedi tabi bitmeyecek tabii Sevgimiz dünyadan da öte
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karar Verelim
Bağlandık bağlanıyoruz derken Gitgide ayrılıyormu ne yolumuz Ha sevdik ha seveceğiz derken Geliyormu ne sonumuz Şu üç günlük dünyada Şu üç günlük ömür Değermiki iki yabancı gibi olmaya yarim Sen bensiz ben sensiz ölmeye yarın Hep bir eksik hep bir taraf yarım Olamazmı olmazmı değişmezmi yapın Bizimki sevgiden aşktan eksik değil İnadı fazla öfkesi bir adım önde Kıramadık bu huyumuzu Kırdığımız gibi kalbimizi İkimizde de huylar aynı Gel vaz geçelim bu davranıştan Gel vaz geçelim bu tür yaşamaktan İnsan son nefes verirken pişman olmamalı Oysa ben bilirim Güldüğünde sen daha güzelsin Oysa sen bilirsin Bağlandımmı ben ölümüne severim Gel bir karar verelim Bundan sonrası için Ölüm bile yetmesin ayrılık için
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karıştı Mesafeler
Bardaktan boşalır gibi Yağmur yağıyordu Belliki gökyüzü Bizim için ağlıyordu Öyle yaktıki sevdan Sönük kaldı yanardağda volkan Karıştı mesafeler Karıştı senle yaşanan Bir var bir yoksun Bir gerçek bir hayal oldun Karıştı tarifler Karıştı senle yaşanan Ne yağmuru dindi gönlümün Ne düşleri bitti sensiz gecenin Yanımda gözlerimin içindeydin Şimdi uzaklarda hayallerimsın
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karmakarışık
Gözlerim donuk Saçlarım dağınık Aklım karmakarışık Tek bir şey var söyleyeceğim Seni ne çok sevdiğim Anlamlı anlamsızım İmkanlı imkansızım Ha sen ha sensiz Karmakarışığım Ne güneş parlıyor Ne yağmur yağıyor Kara bulutlar içindeyim Anla nasılım nasıl ruh halim Ara beni bugün ara beni yar Dünyalarca yalan söyle bana Şımart beni şımart ihtiyaçım var İlgine sevgine sözlerine Yalan olsada söyle bugün Her günden çok ihtiyaçım var Gözlerim donuk Saçlarım dağınık Aklım karmakarışık Tek bir şey var söyleyeceğim Seni ne çok sevdiğim Olmasada sevdamız Olmasada yarınımız Ara beni bugün ara beni yar Sesine sözlerine En çokta tatlı diline İhtiyaçım var
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|