![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İnsan Gibi(Asli Dizeler)
müzminleşmiş acılarımda ağlamaya dermanım yok benim ki sevda idi aşkın yüceliğinde .....gitti zamanı ve günleri öğrendim hatta saatleri sonra her şey ters gidermiş işsizlik işlilik hepsi ayrı dert yaşıyoruz işte tıpkı insan gibi eksikliklerim var ve tatminsizliklerim belki bir canavar belki bir çocuk kadar acı, bir kılıç olmalı gün be gün yüreğe giren .........................ama öldürmeyen (bu bir şiirdir merak edenler için şiir gibi şiirdir çünkü gerçektir) 09,06,2004 Ahmet Aksoy
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İnsanca
çürümek istemiyorum ....suçum yok doğmaktan başka ki ben seçmedim varolmayı neden ne cennet ne cehennem arzuladım ne acı ne de mutluluk ben kendimi dahi seçmedim ...sadece seçildim suçum yok hayvan gibi yok olmak istemiyorum merhamet II yaşamak onulmaz yara ....katre katre ........kan kaybında herles ölüor somut ölmek istemiyorum III soğuk olunca üşüyorum yemeksiz ......açlık çekiyorum öyleyse ihtiyaçtan ötürü .........muzdaribim. IV içimdeki kaos ..her sorun çaresiz evrendeki huzur .....içimde kaos öyleyse ruhum acı sarmalında pansuman edemiyorum ...merhamet. V ölmek yok olmaksa ..yok olacağım belki de hiç varolmadım ...düşünce sarmalında VI şair olmayı hiç istemedim ....isteyemem yaşamın beyhudeliğini anlamak ...sadece acı veriyor bana. VII kırılsın artık koza ...yumurtamdan çokmalıyım acı veriyor kriztalit olmalk ...dönüşmeliyim hemen olacak olmalı bekleyiş ........ızdırap VIII ağlamak istiyorum .ve damla damla ....göz yaşlarımda çözülmek biliyorumevren beni arzuluyor .......sonszuluğunda. IX gel sar beni evren ....kucağında hoplatma, benim için içinde kaybolmak ....yok olmak değil. 'Ey şair dinle beni bir büyüğün dediği gibi cehennem hiçliğe yeğdir' Ahmet Aksoy
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsanca III
insanız, uzuvlarımız kısa ermek bir noktaya .........yetersizdir ruha erilmek gerek onmaya Ahmet Aksoy
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsanın Tarihçesi
amaçsızca yaşadı adam ne bir stratejisi vardı ne de ülküsü onun yürüdü böcekler gibi koştu kaplanlar gibi yedi kurtlar gibi uyudu ayılar gibi ve öldü acılı insanlar gibi Ahmet Aksoy
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İntikam Mukaderdir O Vakit
sigara gibi yakacaksam seni, ve çekeceksem alabildiğine içime, razıyım zehrine, lakin beni aldatıp, gireceksen kanıma bir yılan gibi, işte o vakit lanetlerim seni, ki son olarak, şunu da bil ki, intikamdır bu zehrin tek panzehiri... Ahmet Aksoy
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İrkiliş
................'bu gece kırmak geliyor içimden ....................aşka dair tüm tümsekleri' I. bir sevgi hissettim ........uzun zamandır ilk kez ilham sanki terk ediyor beni, ister tutku ister şehvet, sen ne dersen de ben buna ..........aşk diyorum sanki gördüğüm ince ve ......narin bir düş ki her düşte güzelliğe olduğu kadar .........karabasanlara da yer var ilk kez anlıyorum .....damarlarımda gezinirken ............esrik süzülüş ben sevilmeye hasret olanı seviyorum .....belki de inancım ..........son bulmalı her hasret tutkular sevgiye ve aşka tomurcuk ...bu gece bir kez daha ........kapılıyor kaptırıyorum ...kendimi bir düşe ve bir dokunuş arzuluyorum ....ister tutku de ister şehvet ben buna aşk diyorum ve şuan şair yalnızlığımda ..........bir yar diliyorum sunsam çaresizliklerimi ......................bir sunağa karşılığını alabilir miyim sonsuz. II. keşke şimdi yanımda olsan ......................................incem sarsa ellerim ellerini ......dayasan avurtlarıma yüzünü ..aksam esinimden sana sıyrılarak tüm damarlardan III. şimdi sen yatağında ben yatağımda .....kimbilir sen kaçıncı uykunda ..dolanırken dört duvar arasında .........ilk görüşte aşk. IV. aşk aşk aşk ......dilenciler dileniyor ..............avuçları açık bense sana yanıldım ..............kendi hesabıma .........sende uy ne olursun ..........bir kez dahi olsa bana ...kapılar açık gir kanıma. V. heyelan bölgesinde gezmekse ............eğer aşk denilen yolculuk ...sen yeterki gel ......sökeceğim çelik telleri ..............koşulsuz. VI. keşke bitmese seninle ...........oynadığımız hiç bir tavla bak sana karşı ......bir tek kapı dahi almıyorum razıyım kırmana. VII. şuan her şeyden çok ...........seni düşünüyorum .....duvardaki saat işliyor amansız peki ya sen incem .......ne düşünüyorsun ...............yangınlı/yangınsız. VIII. saat durdu kendinde ...kapanırken eksileler içimde her an .....bir ölüme bedel. .................................................. ....6 Aralık 2003 Ahmet Aksoy
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İronik Teşbih
hem kendi ustası ....hem de kendi çırağı olan için bir ironi değildir de nedir .....yükselme zorunluluğu. Ahmet Aksoy
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İronik Teşbih V
okumak, ayakkabı boyayan çocuk için …………su içmek gibi değil oysa, ¾’ü bilgi beynin! Ahmet Aksoy
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İronik Teşbih VI
zamanı çağlarla ölçen melekler gibi ……..tüketiyoruz yavaşlıklarımızı neden en çok …ölüler sever Tanrı’yı Ahmet Aksoy
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İronik Teşbih X
hayatın gerçekleri var çocuğum ….ve senin çıkarların senden bile daha büyük onlar! Ahmet Aksoy
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|