![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Halim
Hayat'ta beni hep aynı olarak görebilirsiniz. Direnirim acılara boyun eğmem yalanlara, Aldırmam zamana, Herşeyi iyi ve sevabıyla yaşarım.... Üzülmem üzdürmem kendimi hiç bir şeye, Ama bir halim var'ki sevdigim gelir aklıma. Sabah öğle akşam ve gece, Gözlerimden yaşlar süzülür damla damla iki dudak arasına.... Dudaklarım titrer soğuk gözyaşlarımla, Bir acı oluşur kalbimin ortasında, Bir düşünce daldırır beni hayellere, Yanar yüregim kül olasıya Bir Halim var'ki, Apansız Ve Erken Öldürür Beni....
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Kadını Sevdim
Saçları simsiyah kaşları ince, Sözleri hece gönlümden içten sevdiğim, Bir kadın işte, Bir kadını sevdim herşeyi ile. Gülümsemesiyle ağlamasıyla, Üzüntüsü kederiyle, Bir Kadını Sevdim. Güneş olup doğdu gözlerime, Yıldız olup parlattı umutlarımı, Çiçek olup açtı baharlarım'da, Ona olan sevdam içimde hala. Gece olur uyumak isterim uyuyamam, Sabah olur onu yanımda ararım göremem, Gün bana tat vermez günü yaşamam, Bir kere aşık oldum ve sevdim. Bağlandım delice yaktı beni yandı gönlüm, Ondan başkasını görmedi gözlerim görmeyecek, Ondan başkasını sevmedi yüreğim sevmeyecek, Ruhum ondan başkasına teslim olmadı olmayacak, Ben hiç bir zaman bıkmadım seni sevmekten, Sonuma kadar sana aitim seninim. Seni hep bekleyeceğim. Bir Kadını Sevdim, Çok Güzeldi....
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Köşedeyim
Yangın yeri gibi yüreğimin ortası, Bir çare kalmış bakışlarımın yarısı. Bir yanım kopuk kül olmuş hatıralarım, Bu canım yaşasada solmuş bir tarafım.... Duygularım yalnız gibi bulunmamış sanki, Bir çare bekleyişte anlaşılır umuduyla. Bir yanım üzgün özlenmiş sevda günlerim, Ben yarım kalmış aşığım gizlenmişim bir köşedeyim....
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Mumda Ben Yaktım
Dünyada en değerli maneviyat, Nedir? Diye düşündüm düşüncemde, Sevgi çıktı sözlerimden, Seni Düşünüyorum.... Sevda var heryerde, Kimi bulur kimi bulamaz, Aşıklar var herye, Kimi Sevilir Kimi Sevilmez.... Dünyada bir erkeğin en önem verdiği, Kim diye sordum duyguma, Sevilen çıktı gönlümden, Seni İstiyorum..... Sevdamız var herşeyde, Kimi güler kimi ağlarız, Aşıklar var heryerde, Kimi Ayrılır Kimi Bırakmaz.... Seven ağlarmış sevilene, Sevilende severmiş seveni seviliyorum, Dünyada birbirlerini sevenler adına, Bir Mumda Ben Yaktım Sevdaya, Seni Seviyorum....
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sevda Gerçeği
Seni arar gözlerim, Bakışlarım seni sorar. Gözyaşlarımda bir anlam var. Gözlerim Bir Sevda Gerçeği..... Seni yakar dudaklarım, Yanaklarım sana susar. Öpücüklerimde bir özgürlük var, Dudaklarım Bir Sevda Gerçeği...... Seni ister yüreğim, Duygularım seni sarar. Sevgilerimde bir masumluk var, Yüreğim Bir Sevda Gerçeği...... Seni sever hayatım, Yarınlarımda sana sonsuz. Ömrümde bir güzellik var, Canım Bir Sevda Gerçeği.....
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yabancı Gibi
Seninle çok hüzünlü, Bir sevda öyküsü bu. Neşeli ve umutlu başladı, Acılarla ve ayrılıkla bitti.... Ben istemedim sevdama, Yağmurlar yağsın. Ben istemedim gözlerimde yaşlar dolsun, Gidiyorum Gözlerinden Bir Babancı Gibi.... Ben gülmedim dudaklarında, Sustum hep. Ben istemedim her çiçek gibi solmayı, Kuruyorum Dudaklarında Bir Yaprak Gibi.... Ben yakmadım seni sözlerinde, Duygularım yandı. Ben istemedim yüreginde bitmeyi, Yok Oluyorum Sevdan'da Bir Kül Gibi.... Ben istemedim yollarında, Umutsuz olmayı, Ben istemedim acılarla son bulmayı, Çıkıyorum Hayatından Bir Yabancı Gibi....
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yalandı
Hiç acımadın bana değil mi? Kolay mıydı? Benden vazgeçmek, Bu kadar mı? Yalandı herşeyin, Batan bir güneş gibiydi gidişin, Hüzünlü ve geriye dönüp bakmadan.... Bir daha doğmadan sabahlarıma, Çalmadı ellerin kapılarımı, Senin için ağlayan gözyaşlarımı, Görmedin bir daha. Hiç mi? Sızlamadı için.... Anılarımıza takılmadımı aklın, Vedasız nasıl bir gidiş bu, Anlıyorum'ki beni hiç sevmedin,. Ben senden değil sevgili, Söylediğin masum sevgi sözcüklerinden, UTANIYORUM....
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yaz Akşamında Sen
Geceyi yaşamak istiyor hüznüm, Sen yanımda yoksun herşeyim üzgün. Seninle ama sensizim gülmüyor yüzüm, Seni düşünüyorum derin duygularımda. Özgürüm sana sonsuzca, Masum bir sevgi bu sana. Tıpkı bu gece gibi. Bir yaz akşamında sen varsın gözlerimde. Yaşlarım tane tane yanaklarımda. Süzüldüm sana ansızın, Düştüm gökten bir yıldız gibi. Her yer ışıl ışıl aydınlık. Ve sokak lambaları yanarken, Karanlık kaldım bir köşede, Düştüm yüreğine. Bir kez daha bir kez daha söyledim, Seni Seviyorum. Daldım yüreğim gibi gecenin sessizliğine. Sevgiyi sevdim seninle. Benimle, Bir Yaz Akşamında Sen......
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birgün Mutlaka
Seni zalim kadere vermemek için, Benim sıkı bir inadım var. Sen yıllardır aradığım gerçek sevgisin. Seni kaybetmemek için, Benim büyük bir mücadelem var. Aşacağım derin dalgaları, Yüreyeceğim koca dağları, Bozacağım ayrılığın kanunlarını. Birgün Mutlaka Senin Olacağım....... Seni zulüm sevenlerden kurtarmak için, Benim canımı heba edişim var. Sen yıllardır aradığım gerçek isimsin. Seni yaşamak için, Benim büyük bir yeminim var. Ulaşacağım uzak yıldızlara, Sonuna geleceğim dikenli yolların. Sen çiçeğimsin tutacağım ellerinden. Birgün Mutlaka Sana Kavuşacağım......
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birgün Öleceğiz
Birgün daha yaşandı ve bitti. Büyük gerçekler ve bir kaç gözyaşı kaldı. Gülüm Hayat, Ölüme gülebilen iyi bir insandır. Günahlarının sonunu düşünen, Sevapları az olandır. Ölüm bir çiçektir, Herkez kuruyup gidecekdir. Balığa denizden başkası azapdır. İnsanlarada kötülük haramdır. Birgün bütün dünya ölecek, Çünkü unutmamalıyız'ki, Hepimiz Ölüme Nişanlıyız....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|