![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kaçak asker
Bzim asker sürekli askerden kaçıyormuş askere cezalar verilmiş dayaklar atılmış yinede kaçıyor, komutanlar çaresini bulamammış bir de iyilikle soralım neden kaçtığını sormuşlar komutanı askrei çağırmış bir sigara vermiş oğlum neder sürekli askerden kaçıyorsun kaçak asker ben Karısızlığa dayanamıyorum komutanım, Komutanda oğlum daha önce neden söylemedin çaresin buluruz bak şu eğitim alanında bir tahte kulube var nezaman canın kadın istedi git orda bir delik var oraya şeyini sok bizim asker komutanın yanından çıkar çıkmaz deliğe yönlenmiş ve deliğe şeyini sokmuş o kadar çok hoşuna gitmişki artık her gün o tahta barakadaki deliğe şeyini sokup rahatlıyormuş tabiki askerden kaçması düzelmiş teskereye az bir zaman kalmış yine koşarak deliğe şeyini sokmuş delik eski delik değil kupkuru ve soğukmuş hemen koşturarak komutana sormuş deliğe birşeyler oldu komutanım komutan hafif sırıtarak elindeki listeye bakmış deliğin öbür tarafına geçme sırası sana geldide ondan |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() öpücük ve şamar
Dünya Savaşı arefesinde; bir Nazi subayı, bir yaşlı kadın, bir delikanlı ve bir de genç kız bir tren kompartımanında yolculuk etmektedirler. Tren bir yerde tünele girer. Karanlıkta, bir öpücük sesi ve hemen ardından da bir tokat sesi duyulur. Tren tekrar ışığa çıkarken, yaşlı kadın şöyle düşünür: -"Zamane gençleri işte. Oğlan kızı öptü ama tokadı da bir güzel yedi." Genç kız şöyle düşünür: -"Salak oğlan, benim yerime yaşlı kadını öptü ama oh olsun, tokadı da yedi." Nazi subayı şöyle düşünür: -"İşe bak yahu, kızı oğlan öptü, tokadı ben yedim." Delikanlı ise şöyle düşünür: "Oooh canıma değsin. Havaya bir öpücük, Nazi bozuntusuna okkalı bir şamar!". |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kamuflaj
Askerde kamuflaj yarışması var... Herkes çuvallara giriyor,komutan gelip tekme atıyor onlarda hayvan sesleri çıkarıyorlar komutan onaylıyor. Birinci çuvala vuruyor.. Hav hav hav. Komutan aferin diyor köpek çuvalı.... İkinci çuvala vuruyor, miyav miyav.. Komutan gene beğeniyor.. Böyle on onbeş çuval geziyor. Hepsi çok iyi taklit yapıyorlar... En son çuvala vuruyor ses yok... Daha sert vuruyor gene ses yok, tekme, tokat, tahta, tüfek, ses yok... Askerlere emir veriyor iyicene tekmeleyin... Çuvaldan kan sızmaya başlıyor.. Beş dakika sonra da ince, bitkin bir ses: "Patateeeeeees" |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() başçavuş albayı tutuklayacakmış
Albay, binbaşıya : -Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Bende orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi vereceğim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz .O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün. Binbaşı, yüzbaşıya : -Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır. Yüzbaşı, teğmene : -Albayın emri ile yarın sabah dokuzda talim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa ki bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir. Teğmen, başçavuşa : -Yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kıyafeti ile albay tutulacak. Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir. Başçavuş, askere : -Yarın sabah saat dokuzda kapalı talimgahta Albayı tutacağız. Sabah hepiniz talim teçhizat ile hazır olun. Askerler kendi aralarında : -Yarın sabah bizim başçavuş Albayı tutuklayacakmış |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() lazer yazıcı
Komutan emir erini çağırmış - Bana çabuk bir lazer yazıcı bul getir. - Emredersin komutanım. Bir saat sonra emir eri yanında başka bir er ile gelmiş. -Lazer yazıcıyı getirdim komutanım. -Hani nerde lan? -Komutanım bu arkadaş laz bir erdir ve bizim bölükte yazıcıdır! -Ulan iyiki scanner istememişiz be! |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kaptan
II.dünya savaşı yılları ve kaptanımız savaş gemisi I.kaptanı.Girdiği her ama her iddiayı kazanma özelliğine sahip olan kaptanımız, açık denizde seyrederlerken, bir gün sonarcı yanına gelir: -Kaptan ileride düşman denizaltısı tespit ettim.Ne yapalım? -Kaçarsak kurtulur muyuz? -Hayır.O bizden hızlı yetişir ve torpiller.Kesin batacağız. -Kurtuluş yok mu? -Yok.Yaklaşık 30 dakika sonra torpili yemiş oluruz. -Tamam der sen burada kal,torpili yemeden 5dk önce de gel bana haber ver. Kaptan hemen anonsa geçer: -Bütün personelin dikkatine.Herkes güvertede toplansın.Eğlence yapacağız.Tüm personel katılacak. Tüm mürettebat eğlenceye başlar.Bir zaman sonra sonarcı gelir ve kaptana: -kaptan 5 dk sonra torpilleneceğiz. Kaptan tamam der ve personeline döner: -1000$ına iddiaya girerimki, bu gemiyi y***ımın bir vuruşuyla batırırım. Hemen hemen herkesle iddiaya girer.Paraları toplar.Bakar torpiller arkasında iz bırakarak geliyor.Kaldırır, diz çöker, vurur. Korkunç bir patlama.Gemi ortadan ikiye ayrıllır ve batar. Herkes can derdinde;yüzenler, sandala binenler... Kaptan da bir sandala yüzmekte.Hemen arkasında sonarcı.Hem yüzüyor hem küfrediyor: -O**pu Çocuğu, Eşşoğlueşek,Ulan TORPİLLER ISKA GEÇTİ!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() işler
Iki otomobil galerisi sahibi dertlesmektedirler. Bir ara biri: - Isler öyle kötü ki, sorma. Su siralar en azindan bir araba satamazsam, popomu satmak zorunda kalacagim. Yaninda oturan ve bu sözleri isiten sarisin dilberden özür diler. Bunun üzerine sarisin: - Bos verin canim. Neler hissettiginizi anliyorum. Bizim isler de kötü. Su siralar ben de popomu satamazsam, arabami satmak zorunda kalacagim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() cesur asker
Kimin askeri daha cesur yarismasi varmis. Karacinin komutani : - Oglum su tankin altina atla!, demis. Asker atlamis olmus. Havacinin komutani : - Oglum su ucaktan betona parasutsuz atla!, demis. Asker olmus. Denizcinin komutani : - Oglum su geminin altina atla!, demis. Asker : - Naah atlarim, demis. Denizci komutani diger komutanlara donup : - Bakin, benim askerim daha cesur, komutanina nah cekiyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() eşkiyas
Onu sever miydim, bunca derinden? İçime işleyen, gözler olmasa. Sevdanın baharlı mevsimlerinden, Yorgun sığındığım güzler olmasa. . Güzel, çirkin, sadık, bunaklarından, Dostları öpmesin, yanaklarından. Onu kıskanmazdım, dudaklarından, Dökülen gizemli, sözler olmasa. . Kalbimin sızısı, büyülü gonca, Kıyamete kadar, açılmaz bence. Hiç kavga etmezdik, ömür boyunca, Kırılmaz inattan, buzlar olmasa. . Aşka tutsak olmak, hürriyetimse, Beni kurtarmaya, gelmesin kimse. Onu övmek için, her ne dedimse, Doğrudur bir de şu, nazlar olmasa. . Yolumu gösteren, yıldızım var da, Çırpınır dururum, boranda karda. Eşkiya olmazdım, hayal dağlarda, Yolunu bekleten, izler olmasa, |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temele karısından mektup!!!!
Temel evlenir ve askere gider.Bir süre sonra Temele karısından mektup gelir.Temel okuma yazma bilmediği için mektubu komutanı okur.YAYLADA YAYLATTİM ONİ FİNDUK GİBİ DARALTTIM ONİ 10 GÜNE KADAR GELDİN, GELDİN GELMESSEN AMCANIN OĞLUNA YARETTİM ONİ Komutanı Temele -Güzel bir cevap yazmasını yazamazsa izne göndermeyeceğini söyler. Temel düşünür ve şöyle bir cevap yazar.. PEYNİR EKMEK AZUĞUM YAVUZUN DİREĞİNE DÖNDÜ KAZUĞUM 10 GÜNE KADAR GELECEĞİM NE AMUN KALACAK NE BÜZÜĞÜN. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|