![]() |
![]() |
#71 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1867
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AYRILIRKEN...
Severken ne kadar büyükse insan Ayrılırken yine büyük olmalı Ne kadar insafsız olsa da zaman Sevenler her zaman bir dost kalmalı Bir ecel olsa da ayrılığımız Bir ömür sürse de pişmanlığımız Koca bir mazi var yaşadığımız Geçmişe her zaman saygı duymalı Yırtılmış olsa da resimlerimiz Yabancı olsa da isimlerimiz Nefrete dönse de sevgilerimiz Yine de o aşka saygı duymalı Sevenler her zaman bir dost kalmalı
![]() |
![]() |
#72 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BeN AşKı ÖLüMSüZ BiLeNLeRDeNiM...
İstemem sevgili yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan İstemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim Ellerin ellerime değmesin derim Eğer ki sonunda bırakacaksan Gönüle vurulmaz asla bir kilit Seveni öldürür kırılan bir ümit Sevgilim yanıma yaklaşmadan git Eğer ki sonunda ayrılacaksan
![]() |
![]() |
#73 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ben ömrümü sana ödünç bıraktım
Sevdam diz çöküyor senin yanında İlk kez böyle çılgın böyle deliyim Tenim ürperiyor İnan çok sevdim Seninle aşkımın son gecesindeyim Kalsam yenilirim Gitsem olmuyor Kaç kez gururumu yolda bıraktım Her ayrılık bende ölüm oluyor Ben ömrümü sana ödünç bıraktım... Ancak senle doğar, Senle yaşar ve Senle ÖLÜRÜM …..
![]() |
![]() |
#74 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Benim korkum ölüm değil
Gecen gun senin yaninda aklima olumum geldi Sensizlik bir mizrak gibi saplandi kalbime O son ani hatirladim, o seni koyup gidisimi Ilk defa bu kadar uzuldum dunyaya geldigime Olum! kacinilmaz sonuc o soguk kelime Bir gun ucuz bir fahise gibi koynuma girecek Yuzumde gezinecek pis ve igrenc elleri Korkudan buyumus gozlerimde hayaller can verecek Biliyorum uzuleceksin, ama bir gercek Bir yerde sevismek gibi, bir yerde yasamak kadar Ne hazin sicakligimizin bizi terketmesi Ve yuzuze birbiri ardinca kapanan kapilar Ergec uzanir bir el son kampanyayi calar Anlariz kacinilmaz anin geldigini Sehre bir bomba dusmus gibi aynalar, camlar kirilir Insan arar da bir turlu bulamaz guzelligini. Kimse benim kadar bilemez olumun re.....gini Seni koyup gitmenin huznunu ben anlarim Cunku ben sende bildum kendimi, sende sevdim Senin yaninda seninle degerlendi zamanlarim Ne aci gun kadehlerin bos kalmasi, sarkilarin yarim Mevsimlerin birbiri ardinca bir anda bitivermesi Ansizin tiprakla dolmasi gozlerimizin Kanimiza o cirkin boceklerin girmesi Kim bilir olum belki de bir cilenin sona ermesi Belki guzeldir, su sefil dunyaya bos gozle bakmak Ne care ki sen varsin, o dunyada sen varsin Benim korkum olum degil, seni yalniz birakmak
![]() |
![]() |
#75 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() " Her gelişinin sonun da yine gidiş var" Ne zaman usanacaksın bu gitmelerden Ne zaman bitecek bu vedalar, zoraki sallanan bu el Ve bilsen ne kadar yorgun bu yürek Ayrılıklardan taşımak zor geliyor artık Bu sevdanın yükünü Kolaymı sanıyorsun tek başına yılları devirmek İçinde her saniye yeni bir hayel kırıklığı ile uyanıp Her uyanışta yine yapayanlız kalmak
![]() |
![]() |
#76 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşadığım şu Dünya'da iki tane kör tanıdım;
Bunlar gözleri senden başkasını görmeyen BEN, Diğeri ise benim bu içten ve masum sevgimi görmeyecek kadar kör olan SEN... Umutlarımın mavisini alıp gittin Denizlerimin mavisini çalıp gittin Masmavi dünyama Simsiyah bir çivi çakıp gittin... Gittin Ve sen de her yalan gibi Bittin... Masmavi göklerde bir yıldızmısın? Yağmurlu havada gök kuşağımısın? Doğaya renk veren çiçekler gibi, Karanlık gecede ay ışımısın. Dağlardan çağlayan şalalemmisin? Yosun yeşiline benzer gözlerin , Görmediğim zaman geçmez günlerim, Gündüzleri aydınlatan gün ışığımısın. Ben güneşe çıplak gözle bakarım, Rüzgara rağmen yakarım son kibritimi Ağlarım yağmura inat... İkimizde topraktanız bilirim de Bakamam sana çaresizce Bakamam gözlerine inat
![]() |
![]() |
#77 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Çıkmaz sokaklarında asılı kaldı bakışlarım
Gidişin çoğalışın oldu Gelirsin diye beklediğim yollarında kemikleşen ayak izlerimle Çoğalışın bitişim oldu Başka sevdalarda bir ümitle tuttuğum her el Boğazıma düğümlenen lanetin oldu Büyüsüne kapılıp seni, yalnızca seni unutmak istediğim her çift göz Boğulduğum denizlerin oldu Ne zaman isim koymaya çalışsam bu ayrılığa Noktalar bitiremediğim cümlelerimi yarım bırakan düşmanım oldu Her ne kadar uzatsam da ellerimi son çare yokluğuna İdama mahkum çaresizliğim celladım oldu... ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() YANAR İÇİM...
AŞKSIZLIGA YANAR İÇİM... *******İ HAYALİNE DOKUNMAK DÜŞÜNMEK SENSİZLİGİ SEVGİ NAGMELERİ İLE UYANMAK... SENSİZLİGE YANAR İÇİM... GÖZÜMDE AŞKLARIN EN GÜZELİ KOŞTURMAK YANLIZLIGA KALP AGRISI İŞTE BES BELLİ... ATEŞLERLE YANAR İÇİM... BAKAR DURURUM DALGALARA AŞKIN ADI KALBİMDE İŞTE TAŞ ATARIM MARTILARA... BAKSANA!YANIYOR İÇİM HİÇ GELMİYECEKMİSİN YOKSA? NE BİÇİM ŞEY BU BİLMİYORUM HADİ...SEN DAYAN KOLAYSA.....
![]() |
![]() |
#79 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün çıkar gelirsin diye...
Evi en sevdiğin çiçeklerle döşedim... Üşümesin o narin ellerin diye sobayı yaktım... Açsındır diye sofrayı donattım... Banyoyu hazırladım... Havlunu yeniledim… Yatağımızı düzelttim, Başucuna bir gül koydum... Kalbimi yüreğimi kendimi hazırladım ve bekledim... Bir gece, bir sabah, bir hafta... Bir yıl... Yoksun sevdiğim ve gelmeyeceksin biliyorum... Çiçekler öldü artık... Soba söndü... Yemekler bozuldu... Banyo kirlendi... Havlu eskidi... Yatağımız bozuldu... Gül kurudu artık... Kalbim kırıldı be sevdiğim... Yüreğim incindi... Ben bittim diyorum sana bittim.... Ne sen gelirsin artık Nede ben... Nede bulabileceğin biri... Hepsi bitti... Bende bittim sevgili... Seninle birlikte...
![]() |
![]() |
#80 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() sanki bir gün çıkıp gelecek gibisin.
evde her gün bir şeylerin yeri değişiyor. galiba senin yerin hep ayni, bir duvardaki resmin, bir de rüyalarımdaki gulusun. hani dönmeyecek olsan, çoktan bırakırdım hayati avuçlarımdan. kime lazım sensiz hayat, avuntularda olmasa nasıl geçer omur. yalan diye asılıyorum beynime, idamlık mahkum gibi senin gelmeni bekliyorum. hadi gel artık, vur tabureme,bitir isimi. çoktan son bulmalıydı zaten yaşadıklarım, çektiklerim simdi beklediğim bir kıpırdanış, olu bir denizin dalgalanması gibi... ve bekliyorum seni, idamlık mahkum gibi... sakin acıma bana, yok olmak dediğin bir ince gümüş, sahte bir gülüşe aldanır bu süzülüş, kaçmak mümkün değil zaten. yazılmışsa alnına yazılan olurmuş. bir rüzgar esmesini bekliyorum simdi. fazla geciktirmeden, bitir isimi,.. idamlık mahkum gibi.... bekliyorum gelmeni.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|