![]() |
![]() |
#791 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Engel Olamazsın
Diyorsun bana ""Neden önceden tanışmadık"" Kaderin oyunu bu engel olamazsın, İkimizde birbirimizden habersiz yaşadık, Benziyor kaderimiz engel olamazsın. Kaçma artık benden,bekletme beni, Terketme seni candan seveni, Gördünmü ölüpte geri döneni, İntihar etmeme engel olamazsın. Artık bıktım bu bedeni taşımaktan, Söylediklerin çıkmıyor asla aklımdan, Ne olur kurtar beni bunalımdan, Kurtar yoksa engel olamazsın. RAFET'in gurbeti yokluğunda başlar, Dinmez asla o gözündeki yaşlar, Sevdiğimi duydu dağlar taşlar, Sana aşığım engel olamazsın.
![]() |
#792 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Engel Oluyor
Tutmak istiyorum senin elini, Ama içimde birşeyler engel oluyor. Bülbül gibi konuşacak dilimi, İnanki gülüm birşeyki engel oluyor. Sanmaki hissizim,sanmaki kalpsizim, Dinmiyor asla yanıyor içim, Geçmişte çektiğim günlerim, Yıkıyor cesaretimi engel oluyor. Gözlerine baksam bağrım kanar, Senin adını gece-gündüz anar, Hatice değil Selam diye yanar, Selma'nın kaderi engel oluyor. Selma ile Orhan bir aşk hikayesi, Ayırmış onları kaderin cilvesi, Orhan çilekeş Selma kan kanseri, İşte bu kader oyunu engel oluyor. RAFET'in isteği sen de öyle olmayasın, Seni görmek yeter ilerisi olmasın, Hayalin bile yeter isminde olmasın O hayalki Selma'm beni terk ediyor, İşte o bana engel oluyor.
![]() |
#793 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Engelleyemezsin
Sakın üzme kendini, Sana dargın değilim, Darılmayada hakkım yokki, Sen hürsün,özgürsün, Seversin istediğini, Yalnız şunu bilmelisinki, Sen sevmesende beni, Benim seni sevmemi Engelleyemezsinki...
![]() |
#794 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Engerek
Yıktım zannetsem de bazı tabuları Anladım ki kıramamışım kabukları Değişmiyor insanın bazı huyları Sevda bu kadar lanet şey. İnansam da sana gönülden İnsansın korkuyorum Ya dönersen sözünden Boşver diyorum bazen kendime Kendi bilir yaparsa hata Bu kadar çok seviliyorken. Bunca yıl verdiğimiz emeğe Sevgi saygı muhabbete Başka biri için değerse Ne yarsın ne insan benzersin engerek'e.
![]() |
#795 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Engin Ol
Neler çektiğimi bilemezsin ki, Sen kendi derdine düşmüşsün gönül. Gözümdeki yaşı göremezsin ki, Sen, kendi derdine düşmüşsün, gönül. Engin ol, Engin’in hallerine bak Sevda ateşiyle yanıyorum bak Aşk ile, zevk ile arşa çıkarsın Çıkar umarsızca seyran edersin Ya benim hallarım nicedir dersin Sen, kendi derdine düşmüşsün, gönül Engin ol, Engin’in hallerine bak Sevda ateşiyle yanıyorum bak
![]() |
#796 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Enkaz
Gözlerin düştü aklıma yine O çakmak çakmak gözlerin Saldığı ışıklarla kelepçe vuran O ışıl ışıl gözlerin geldi aklıma Her mahkum özgürlüğü ister Her hasta ayağa kalkmayı özler Bense o siyah gözlerini arıyorum Bulamayınca kahredip bitiyorum Sanki bana hayat veren bir pınar Gecenin karanlığında yol gösteren bir ışık Beni tamamlayan diğer yarım İçime çektiğim nefes sanki! Esrarlı güzel gözlerin. Yokluğunu anlıyorsun değil mi? Çektiğim çileyi görüyor musun? Beni ben yapanın sen olduğunu biliyor musun? Anlayabilseydin beni, gelirdin Bilseydin duygularımı, arardın Hissetseydin sevdiğimi, sorardın Ne geldin ne aradın nede sordun Sen artık taş kalpli bir insan oldun Bense taşa çarpmış ve dağılmış bir balyozum artık Artık hiçbir işe yaramayan bir ENKAZ…
![]() |
#797 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Enkaz
sensizliğin hüküm sürdüğü yine yapayalnız bir gecede, seni düşündüm de cigaramı bir başka çektim ciğerime! ne olurdu benim için atsaydı o zalim yürek, lüzumu kalmadı artık; çilekeş enkazımı kaldırmaya yeter bir kazma... bir kürek..!
![]() |
#798 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Epigram
Aşk, varlığında, yokluğunda belli olur. Egemenlik, varlığında, yokluğunda belli olur. Bir özgürlük var, sularca, havalarca olağan Varlığında değil, yokluğunda belli olur.
![]() |
#799 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Erciyes ve Çocuk
Minik ellerinde tartı kantarı Küçük bir çocuk Ağlıyor hıçkırarak Bir soğuk kış akşamında Ne ise sıkıntısı Sokak ortasında Ey çocuk! Sus, ağlama! Yüreğim delilenir! Ey çocuk! Sus, ağlama! Duyarsa Erciyes celâllenir! Boşaltır üstümüze Bütün kar ve kışını Ey çocuk! Sus, ağlama! Sileyim gözyaşını Yaklaş, sevgi ile okşayayım başını. Ey çocuk! Ne kadar üşümüş Buz tutmuş ellerin!.. Söyle, soğuktan mı Açlıktan mı titriyor sözlerin ? Bakışların tipiye tutulmuşçasına Ürkek, telaşlı... Niye ayazdan kavrulmuş gibi güllerin? Gülmeyi unutmuş gibisin Bilinmez, kaç zamandır!.. Özleminle içim kandadır Ey çocuk! Yaklaş da koklayayım başını! Ey çocuk! Sus, ağlama! Göz yaşların ciğerime saplanır. Ey çocuk! Gel bana, gel! Duyarsa Erciyes gazaplanır! Boşaltır üstümüze Gazabını, hıncını!.. Ey çocuk! Sus, ağlama! Paylaşalım acını!.. Şu soğuk, buz kesen Tipili havada İşin ne? Ne arıyorsun dışarıda ? Akranların uyurken Mışıl mışıl Sıcacık yatakta Ninni dinlerken şefkatli bir kucakta El-ayak çekilmiş Bir canlı bile yokken Neredeyse ayakta Üşüyorsun sen İliklerine kadar Hücrelerine kadar Donarcasına sokakta Ne olur koş ısın Taşlaşmış sinemi yak da. Suskun durma! Bir şeyler söyle ! Gözlerime bak da Hüzünle yere eğme başını Yazık olur, dökme yere Gir, yüreğime dök göz yaşını. Ey çocuk! Sus, ağlama! Yüreğim hicranlanır. Ey çocuk! Sus, ağlama! Duyarsa Erciyes üstümüze çullanır!.. İndirir suratımıza Soğuk soğuk kırbacını Ey çocuk! Sus, ağlama! Sancım edeyim, sancını. Ey çocuk! Ayakkabın bile yok ayaklarında… Yırtık, pırtık bir elbise Bu yaşta çökmüş omuzlarında Üşümüş ellerin Isıtayım Ellerime uzan da!.. Sen bizdensin Bizlerse senden.. Sahip çıkmamışsak da!.. Durma öyle Ürkek ürkek uzakta!.. Koş yürekler bul sığınacağın!? Ömrünü bitirme Şu acımasız Merhametsiz sokakta!..
![]() |
#800 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Erciyesim
Erciyesim, sen gözümün nurusun, Nurdan yüzünle gönlümün uğurusun, Mevsimler yalan,karların onurusun, Sultanımsın,şehrimin gururusun. Kardan gelinlik giyinmiş gibisin, Ak ellerinle aşkın talibisin, Etek dolusu sevgi sahibisin, Gelinimsin, şehrimin nasibisin.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|