![]() |
![]() |
#791 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sır...
Bizim mahallede sır saklanmaz. Sır karşı mahallede saklanır. İstersen bizim mahalleye gel açıl; olurmu, O mahalleye gidince! Sırrını yine taşırsın... 2002 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sıradışı sevgiler
Sıra dışı sevgiler.......................................... ........ Sıradan insanların işi deyildir............................... Aşk yücedir........................................... ................. Aşkı yücelten cesur yüreklerdir.......................... .....................03/03/2004......................Zeki Arlan Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sızı........
Yatır beni sol yanına Ben balığa sevdalı Arsız yüzsüz bir kuş Ben özürlü ısırgan otu Hep merak ettim suyun arzularını Dipsiz duyguları özledim. Denize sevdalı yosun kokan tenini aradım Hatırladım ki uzak duygularıma ayrılığın. Bir o kadar hasret Senin korkmadığın bana ölüm Tarif eder misin Ruha teslimiyeti Alır mı beni de içine İç huzurun… Oysa intihar dediğin Boğazımdan asıldığım Yosma kokulu bahar dalları değil miydi Öfkeme engel değilim Ağlıyor Ölümsüzlüğüm Ben önce öldürdüm seni Görmediğin mezarıma attığım Anılardı... Hadi sende öl şimdi Bak Asılmışta duruyor ufka aşk Tınısı var kulaklarımızda Mavinin Yatır beni sol yanına Kadın… Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sızım.../
Şiir gibi güzel/ şairi gibi şuh/ bakışları gibi esrar/ dudaklarında cıgara/ dili gibi, gibiler/ sen gibi zalim / duygular yumağı/ kocaman olmuş şairin yüreğinde./ Aşk...... sen dün kadar özelken/ ben dalından kopmuş gül kadar/ hüzün doluydum,/ içine sığamadım ki/ şiirlerine sığayım/ bu gün kadar aydınlık/ dün kadar/ kocaman bir aşksın yüreğimde/ beni unuttun, aramadın, gittiğin yerlerde./ Sızım....../ Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sitemi.
Bir kadın var aklımda. İstanbulda yalı kavağında, Kelimeyi tabirse. Ben sanırım Aşığım ona. Dilbermi dilber. Canım olası. Bir an farkettim. Kandilleri yandı sol yanımda. Muhabbeti ne mümkün. Sevişmek ne ala. Kasrı muhabbetin sazları gibi. Türküsü cıngıllı havası misali. Çalıp söylemesi efkar dağıtması, Aşkı bende mümkün. Öpülesi dudakları, bülbülümsüm. 2002 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sitemli...
Sözler di yuvarlayan kelimeleri Gözler di aslında yaşatan hisleri Hep ağlamaklı Islak dudaklaın derdi Bir öpücük değil Bir selam, bir kelam Belki bir sitem, belki bir hoş söz Belli ki eskimiş düşüncelerimiz Belki de mazidir mahremimiz. 31/07/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SiZ..! ..
Bana sevgiyi aşkı anlatır mısın içinde sen olan ben olduğum. sizi anlatır mısın içinizde ki beni söyler misin ne kadarını yaşadık yaşaya bilir miyiz biliyor musunuz ellerimiz boş yüreklerimiz...! .. bizim olan nedir. Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Size kırmızı bir gül vermek istedim kabul eder misiniz...
Saçlarınıza ilk dokunduğumda yudumladığımız çayın zarafetinde sıcacık benliğiniz vardı heyecan doluydum. size ilk kez seni seviyorum dediğimde iç seldi. sizinle doluydum tarifi mümkün değil o anın zamansız oldu siz izin verseydiniz belki de oracıkta ölebilirdim heyecan doluydum çünkü siz bana seni seviyorum demiştiniz sizin olmuştum size bir buse vermek istemiştim inanın duygusaldı heyecan doluydum... farkında mısınız... Sevdalıydık... < Size kırmızı bir gül vermek istedim kabul eder misiniz > 02/02/2005 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Size Sevgi Size Aşk Var Şuramda...
Çok uzak diyarların suskusu var üstümüzde bir elimiz dostluk diğeri sevgi sunsun ne ki bu dünya elin elime muhtac ah o ölüm olmasa o helallik olmasa. ben kırılmışım sen kırılmışssın ben sürünmüşüm sen nam salmışsın iki lokma ekmek hatrına helallik olmasa ah o ölüm olmasa bu günde bir kırışık düştü yüzüme size sevgi size Aşk var şuramda... dostum diye bilene... ah o dostluklar olmasa.... 25/12/2004 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sizi daha önceleri de sevmiştim...
Kaçıncı gecenin sabahı bilmem ki önce yalazı bir rüzgar sonra iz sizi daha önceleri de sevmiştim bilirsiniz ama siz intihar etmiştiniz sus derdine göç etmiştiniz oysa söz siz söz vermiştiz ölmelerimize dair... 09/05/2007 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|